Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Chat

Lordeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przejdzie... zbyt wielu użytkowników jest Online w jednym czasie, jeśli każdy chciałby napisać chociaż jedno małe "cześć" to forum by się zlagowało ;p

Nie było by szans przeczytać jednej wiadomości, nie wspominając już o tym, że Moderatorzy i Gm-owie nie zdążyli by nadawać ostrzeżeń/blokad za mądre teksty ;) 

Ktoś wspomniał o czacie dla każdego subforum :

Fajny i ciekawy pomysł, ale w działach typu Metin, Minecraft było by dokładnie to samo co napisałem wyżej. 

Byłbym jak najbardziej na tak, jednak jest to zbyt duże forum by coś takiego mogło przejść.

NIE. 

1363095337-U286162.png

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na tak dla czatu prywatnego.

Proszę również o taki chat dla specjalnych grup typu redaktor.

Opublikowano

Dla członków grup i kidów+ dostępny jest shoutbox, natomiast jeśli mówisz o bezpośrednim czacie użytkownik-użytkownik, to jestem na tak, bo PW czasem się nie sprawdza.

Osobiście jestem neutralny.

Opublikowano

Nie, nie ma mowy. Sam kiedyś o tym myślałem ale tak sobie myślę i by nie przeszło. Czemu?

-Nikt by sobie nie poradził z tak dużą ilością "wiadomości" typu reklamy, handel itp.

-Byłby chaos. 

320551442138510845087.png
Opublikowano

Dla członków grup i kidów+ dostępny jest shoutbox, natomiast jeśli mówisz o bezpośrednim czacie użytkownik-użytkownik, to jestem na tak, bo PW czasem się nie sprawdza.

Opublikowano

Czyli już otwarcie o tym mówimy? :O

Ja jestem przeciwna. Taki czat byłby wylęgarnią spamu oraz reklam innych forów lub serwerów gier.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

1:1 użytkowników? Ok.

Dostępny po X ilości postów + osobny sb, tzn. każdy dział swój, łatwiej byłoby ogarnąć. Niż taki ogólny :x

Jeżeli bez tego, to nie.

Opublikowano

Czyli już otwarcie o tym mówimy? :O

Ja jestem przeciwna. Taki czat byłby wylęgarnią spamu oraz reklam innych for lub serwerów gier.

Nie chodzi o to, aby robić z jego istnienia ogromną tajemnicę, a po prostu nie pisać o tym bez konkretnego powodu :P

btw.

poprawną formą jest "forów" ;)

Opublikowano

Jakiś pseudo messanger jak ja fb, by można było pisać z jedną/kilkoma osobami jednocześnie - jak najbardziej

Ale pomysł autora tematu - NIE

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ogólny czat nie.

Wystarczy że Administracja - chyba każda ranga funkcyjna ma swój czat :D

Opublikowano

­Globalny czat (gdzie 5k typów robi co chce, leje na zasady) nie przejdzie, nie ma mowy.

Ale jeśli chodzi o prywatny czat, gdzie np. z listy znajomych wybierasz usera i możesz pisać z nim online... jestem na tak. Troszkę taki facebook, ale ułatwia to komunikację w co najmniej 90% :)

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...