Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xebol_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wytłumacz mi w jaki sposób chcesz sprawdzać czy dana osoba ma tekstury pokazujące położenie rud bo mnie to bardzo zastanawia. Co do serwera to zapowiada się ciekawie.

Opublikowano

@Mathew. Istnieje do tego specjalny plugin, który zobaczy gdy dany gracz włączy textury i nie będzie pozwalało mu wejść, póki ich nie zgasi. Wyskoczy mu  komunikat:

"Proszę wyłączyć textury x-ray'owskie, ponieważ zostaniesz zbanowany!"

Pomogłem ? Wiesz co zrobić :D

Opublikowano

525921419410553696502.png

Z racji iż jestem chory postęp praca stanęła w miejscu. Nie mam na razie pomysłów, nic nie mogę zbudować... po prostu mi nie wychodzi.

Opublikowano

Serwer Do Dupy Sie Prezentuje Nie Polecam Iż właściciel To Jakieś 5 letnie Dziecko ;)

Opublikowano

@rresz serdecznie dziękuję za miłą opinię. Nie chcę tworzyć z tobą awantury, aczkolwiek, gdybym miał 5 lat:

Po pierwsze nie umiał bym pisać i czytać (Dzieci w szkole w Polsce zaczynają uczyć się tej umiejętności dopiero od 7 roku życia)

Po drugie moje zdanie nie było dość inteligentne i mija się z celem, do którego dążysz.

Po trzecie, miałem małą sprzeczkę z tobą i twoim gównianym (Kolejnym Survivalem bez sensu i celu) serwerem, ich jest mnóstwo "twoje guffno jest lepsze od mojeko", jeżeli tak sądzisz to jesteś w błędzie to po pierwsze, gdyż nie wszystko co jest twoje własne jest najlepsze; nie twierdze, że mój serwer, który jest w trakcie prac i budowie jest lepszy, mówię, że twój serwer jest bez oryginalnego pomysłu i tylko z "autorskimi pluginami" pobranymi z neta...

Po czwarte nie ukradłem komuś loga serwer i przerobiłem go w paincie bo nie wiem co to jest m.i.n "GIMP", a wiem co to jest tylko  nie mam czasu na zabawę w nim jest to godzina do trzech godzin roboty nad dobrym logiem, gdzie nie mam do tego jeszcze pomysłu jak je zrobić.

Po piąte twój komentarz jest zbędny i niczego nie wnosi do mojego tematu... to, że nabijasz sobie dziecko , przyjmuję twoją, krytykę bo niby myślisz, że mam 5 latek..

Po szóste wymyśl jakiś oryginalny pomysł na serwer to dopiero porozmawiamy na ten temat... bo to co z gówna zlepiłeś deszcz niedługo przemyje... może byś się postarał i pobudował mapę z 3 miesiące tak jak ja... -.- moje screeny nie pokazują za wiele, gdyż całą niespodziankę, chcę zostawić graczom na później i pozwolić cieszyć się godzinami tymi przyjemnymi widokami, cały czas ich zaskakiwać... a ty co możesz wnieść od siebie zastanów się "dziecko".

Opublikowano

up1 nie moge swojej opini wyrazić  -.-  Juz widze twoja dojrzałość jesli nie moge wyrazić krtyki pod serwerem :P prosze bardzo widzicie jaki wlasciciel jest 

Opublikowano

@rresz Jestem programistą Xebola i nie raz rozmawiałem z nim i wiem że napewno nie ma 5 lat tylko +15 (nie bede podawał konkretnie). A to że masz ból dupy i jakieś sprzeczki z Xebolem to nie znaczy że musisz się tu tym wychwalać. A po za tym twoja wypowiedz "Serwer Do Dupy Sie Prezentuje Nie Polecam Iż właściciel To Jakieś 5 letnie Dziecko  ;)" wskazuje na to iż mieścisz się w przedziale wiekowym 9-12 lat, dlatego że twoja wypowiedz odpowiada temu wiekowi. Pozdrawiam życze udanego sylwestra.

Opublikowano

@WirujoncyKonrad, widzę, że nie każdy umie docenić pracę innych... aczkolwiek w minecrafta zacząłem grać bardzo dawno temu... powodem do tego było budowanie; budowanie tego co chciałem... od prawie trzech lat trzaskam w tą grę tylko dla budowania. Nie każdy w Polsce to gimbus... nie każdy buduje serwery "Surv + Gildie", nie każdy, kto ładnie coś zbuduje to od razu ma wszystko od kogoś... Po pierwsze mógł bym ci coś na twoich oczach zbudować, ale nie od tego jestem, żeby się chwalić, jak każdą godzinę poświęcam na projektowaniu i budowaniu. Właśnie na tym polega Polskie cebulactwo, jeżeli ktoś o 100% coś robi lepiej od ciebie to  zaraz wszystko wskazuje, że ściąga z jakiś stron lub używa schematów ludzi, którzy je udostępnili dla innych by z nich korzystać... Kocham mój kraj Polskę, ale wiele osób nie znoszę. Polska ma piękną kulturę, tradycję i wiele by jeszcze wymieniać, ale ludzie zabili by się za kawałek ziemniaka bo ten ma, a ten go nie posiada więc musi go mieć, chodź by nie wiem co...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...