Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xebol_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Xebol_PL widzę ze będziesz szpanował ze umiesz dużo pisać ale to ci nic nie da każdy cie może skrytykować ;P

i czy tego chcesz czy nie 

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@rresz, co z tego, że umiem dużo pisać? Po pierwsze nie szpanuje.. po drugie dużo razy byłem już krytykowany w życiu, ale no cóż ono właśnie takie jest...

Umiem przyjąć krytykę, ale ty nie rozumiesz mojego przesłania, nie dojrzałeś chyba jeszcze do pewnych rzeczy.

Pomogłem ? Wiesz co zrobić :D

Opublikowano

@Kacperovsky 

Nie miał on jeszcze startu, jest zapowiedź owszem serwer wystartuje, ale jak już w/w buduję go sam, dużo czasu poświęcam byście mogli sobie pograć. Uporam się z mapą (Ogólnie ona ciągle będzie budowana) w części, której gracze mogą normalnie grać i funkcjonować. Wszystko będzie wyglądało epicki, każdy zakątek mapy będzie coś w sobie skrywał, mapa jest oryginalna :D

Opublikowano

Pomysł ciekawy. Mam nadzieje ,że start bd szybko :)

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

525921419410553696502.png

​​@Galador256 Tak wiem, że 20 to mało, ale nie chcę robić 40 lub 80 po to by dostać kopa w d*** i stracić pieniądze...

@KaVoGaming Trochę się jeszcze przeciągnie, gdyż straciłem połowę mapy, której nie mogłem odzyskać... ogólnie dużo mam roboty z tworzeniem "CUSTOM TERENU", gdzie zbudowanie jakiejś góry potrzeba 30-50 by wyglądała tak jak z filmów + budynki (Czas budowy + pomysł + poprawianie szczegółów + zmiana bloków, które mi się nie podobają :0) Taki już jestem musi to być idealne :)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...