Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alldnar.pl - odkryj nowe możliwości Easy/Medium

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BIg sota raczej wiecej to zalerzy od bonusów w eq  typu  % na doświadczenie oraz  czy masz pdki na sobie.. ;)

Bedzie nawet  500 posnatowilismy z 300 wystartowac ... nie powiedziane byloz e na tym zostanie 

5 Grudnia  godzina  jeszcze nie jest  podana 

zapraszam :)

tak nie reklamuj xD

@down 

Reklama zajmuje się majcher

bedzie reklama z firmy ( orange) potem wjasnimy oco chodzi jest on pracownikiem 

Bedzie reklama sm-esami  oraz youtube

"ZALERZY" Zależy czy w ogóle wystartujecie (to nie groźba ani nic w tym stylu) serwer gotowiec, śmierdzi cycem, bug goni bug, nie polecam NA PEWNO NIE ZAGRAM.

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"ZALERZY" Zależy czy w ogóle wystartujecie (to nie groźba ani nic w tym stylu) serwer gotowiec, śmierdzi cycem, bug goni bug, nie polecam NA PEWNO NIE ZAGRAM.

Jestem ciekawy jasnowidzu jakie miałeś bugi na ostatniej wersji Mortyriusza nie licząc

- brak mobów mapa 300/350

- literówki w kliencie

- słaby exp mapa 100 ( o ile mozna to bugiem nazwać )

Także ten , cześć.

Do serwera brakowało dodać :

- Dungi ( tutaj są )

- Jakieś kostiumy ( tutaj są )

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

2% ze spot'a? aha, nie wbije. Powodzenia życzę.

Niby bez pd i nie na największym spocie + zależy od Twoich umiejętności gry, także tego. 

Opublikowano

Mortyriusz to najlepszy serwer easy na jakim grałem. Mortyriusz s3 bez cyca = najlepszy serwer 2014r :) wysstarczy reklama...

imetin_logo.png

Opublikowano

będzie beta na którą bedzie można sie dostać?

Wersja beta (nie wiemy jeszcze czy zrobimy otwartą czy zamknięta) przewidujemy w pierwszym tygodniu grudnia a zaraz po niej start serwera.

Info ze stonki. 

Podobno będzie zamknięta beta dla 10-15 osób. ( info z fanpage )

Opublikowano

Na full spocie wleci 2% powodzenia jak to jest easy nie wbije ...

Tak ogolnie powiedzialem nie sprawdzalem expa od tego bedize beta  

biorac  eq do 20 % na expa  2 pdki raty wbije ci nawet okolo 15 % za spota to zalerzy narazie nic nie  mowie  i nie obiecuje jak jest bedziemy testowac 

Opublikowano

Nie polecam, 3 albo 4 serwer na tych plikach, wszystkie popadały.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Kupiliście mnie tą sporą ilością nowości :D Na pewno zawitam, mam nadzieję, że na dłużej. Nie spierdolcie tego serwera ^^

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Kupiliście mnie tą sporą ilością nowości :D Na pewno zawitam, mam nadzieję, że na dłużej. Nie spierdolcie tego serwera ^^

Nie mamy takiego zamiaru  kazdy podchodzi do tego od nas powaznie nie na marne  wydalismy troche pieniedzy 

Opublikowano

Będę grał, nie ma ch*ja!

Na takie serwery czekałem.

A propos, wyrobicie z ddosami, które zapewne będziecie mieli? Bo jak oglądam prezkę, to wow. Spora konkurencja dla innych serwerów.

75217085885568519449.png

Opublikowano

Co mają pliki, do ludzi którzy stawiają na nich serwer?

Tutaj bardziej bazuje się na umiejętnościach Techników, itd a nie na samych plikach :)

Serwer fajnie się zapowiada, powodzenia :)

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Będę grał, nie ma ch*ja!

Na takie serwery czekałem.

A propos, wyrobicie z ddosami, które zapewne będziecie mieli? Bo jak oglądam prezkę, to wow. Spora konkurencja dla innych serwerów.

Masz racje ddody na pewno będą ale zrobimy wszystko by to powstrzymać i zapewnic spokojna gre.

Po rozmowie z Majcherem mogę serdecznie polecic.

Spoko morda wiedzą czego chcą :)

O ty luju a ja xD

co ma piernik do wiatraka?
Opublikowano

Masz racje ddody na pewno będą ale zrobimy wszystko by to powstrzymać i zapewnic spokojna gre.

O ty luju a ja xD

co ma piernik do wiatraka?

Bull dupy innych ludzi :-) Bo serwer był naprawdę w Dechę, tylko poprzedni team olał to sobie :-) i tylko dlatego upadł! Nie spi***dolcie tego a będzie cud miód serwer!

80892730880771175522.png

Opublikowano

Jak bedzie dobrze exp ograniety i dopasowany drop ,a nie ze wbije 160lvl w 2h a biegam w eq na 54lv bo ulepszacze nie leca to wbijam.

Powodzenia i mam nadzieje ze ten projekt(na tych plikach)wypali i bedzie mial sie dobrze :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...