Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alldnar.pl - odkryj nowe możliwości Easy/Medium

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gościu    nic twojego nie mam to po 1 jedyne co moze być twoje  chociaz nawet nie jest  To Kratki z sys ulepszen  reszte grafiki sam robilem i grafik obrabial 

http://screenshooter.net/100629323/uynqrxu

tak wiec prosze nie spinac sie  tutaj  miales soje 5 minut od teraz będe cie ignorował kolego 

Powiem Ci że chujowego grafika amcie skoro tak nieumiejętnie chciał zasłonić te http://scr.hu/1tz4/ipht5 ramki że je widać. Wystarczy się przyjrzeć. ;) 

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja cycowi i tak nie odpuszczę i tak. Jest jedną osobą która tak zaszła mi za skórę. I choćbym miał codziennie jeździć po urzędach to tak cię upierdole. A podatków za przelewy nie odprowadziłeś. Wiesz co jest piekne cycu ?? to ze takimi sprawami zajmują się od ręki ;). Pozdrawiam i taka rada na przyszłość nie skacz wyżej niż masz łańcuch PSIE

PS. Nie liczcie nawet ze ten serwer wystartuje ( to moja opina nie groźby ) 

Serwera nie polecam. Grafika z zapowiedzi jest KRADZIONA

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Ja cycowi i tak nie odpuszczę i tak. Jest jedną osobą która tak zaszła mi za skórę. I choćbym miał codziennie jeździć po urzędach to tak cię upierdole. A podatków za przelewy nie odprowadziłeś. Wiesz co jest piekne cycu ?? to ze takimi sprawami zajmują się od ręki ;). Pozdrawiam i taka rada na przyszłość nie skacz wyżej niż masz łańcuch PSIE

Grafike  robilismy sami ktora grafik obrabial screeny   sys ulepszen  sa tylkoz  prezki mort... ktore rowniez mamy prawa jako iz all kupil sponsor  

po 2  odgrywasz sie bo nie chcielismy  kupic za 1k  twoich plików MPCforuma ?  to ty w chuya za przeproszeniem poleciales  i mialo byc  inaczej  wiec nie mscij sie na nas  bo z twojej wypowiedzi widac ze to grozba 

a grozby sa karane banem perm...

A do do tej waszej spiny zalatwiajcie ją gdzies indziej  ten temat służy do wypowiadania sie na temat servera dziękuje  dobranoc 

Opublikowano

Ja za nic się nie odgrywam. A teraz pokaż mi umowę sprzedaży plików, strony, zapowiedzi. Jeśli owej nie posiadasz to możesz jedynie porządzić swoimi spodniami na d***e. 

Prace wykonał Pawcio i Kali wiec murzyn ma większe prawa od was w tej sprawie...

Ale spokojnie niebawem podziękujesz serdecznie komuś za te pliki 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nie rozumiem po co kd dodane do craftingu, skoro można to zrobić przez ulepszanie u kowala. Te niestandardowe kostiumy plażowe itp. do wyebania, nie wiem jak można to pakować na serwer. Sety broni/zbroi pomieszane, no chyba że tak ma być. Bonusy biologa same się nie usuwają, jeśli potrafi się je dodawać. Ogólnie serwer może być, widać wkład pracy i trochę własnych pomysłów.

Opublikowano

Kochanie ale proszę cię bardzo ;)

Urząd skarbowy 

Ulica Józefa Piłsudskiego 11, 37-100 Łańcut

Księgowa moja a właściwie rodziców :D
ul. Dominikańska 237-100 Łańcut

Coś jeszcze kwiatuszku chcesz ? 

ja nie mam nic do ukrycia a z podatków się rozliczam i tu cię zaskoczę ;) bo mam nawet faktury za reklamę żeby jakieś koszty do tego były ;) nie ważne skąd ;)

Polecam serwer bo moje pliki tak że dobra robota chłopaki dodali trochę serwer powinien być super co do kaliego i pawcia widzę ze się wam w główkach bardzo pojepierdoliło :D

PS. I love all Hejter`s ;** 

A i jak by co to juz koniec z kamerkami na skype ;)

@ edit 

Pawcio zrobił ss ale o tym że dostawali z kalim po 200 zł miesięcznie nie napisali jak na serwie zostało 20 graczy to grzecznie spierdolili a teraz jeszcze sapy mają ... nie będę tego nawet komentować ;) (właśnie to zrobiłem ) 

aa kali nie masz prawa do graf bo jak już ukradłeś ją od jemilo. ;) bo psd dałem ci ja na wykonanie zapowiedzi a jak ty chcesz tą pseudo graf nazwać swoja to pierw spytaj jemilo ;) 

- Czcionka = psd LOGOWANIA
- Ramki = PSD  sygnaturek

tyś koło grafika nawet nie leżał ci*ci*

74276065987274389172.jpg
32981135875288767063.jpg
Opublikowano

Ja poświęciłem czas na jej zrobienie wraz z Pawciem nie po to siedziałem z nim tyle nad tym żebyś Ty to sprzedał. ;)

A tak. wgl. Czcionka nie była brana z tego syfu. bo badziewna. 

Opublikowano

Pliki mortyriusza. Polecam ze wzgledu na sasoriego.

@Proboszcz MPCforumy krążą po siedzi już hoho :)

Skoro sam udostępniłem pliki MPCforum to chyba mają prawo krążyć :D Ośle ahah ;)

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie ale kwestia expa 2% z big spota?????

BIg sota raczej wiecej to zalerzy od bonusów w eq  typu  % na doświadczenie oraz  czy masz pdki na sobie.. ;)

Nic ciekawego, startował niedawno identyczny serwer z 350lvl max i dropem tych pluszaków. Ale już o nim nic nie słychać :)

Bedzie nawet  500 posnatowilismy z 300 wystartowac ... nie powiedziane byloz e na tym zostanie 

Kiedy start ? Nie mogę znaleźć lub nie jest napisane. 

5 Grudnia  godzina  jeszcze nie jest  podana 

napewno zagram :)

zapraszam :)

@1361622928-U485574.pngSasori® z Zakrei? :O

tak nie reklamuj xD

@down 

Reklama zajmuje się majcher

bedzie reklama z firmy ( orange) potem wjasnimy oco chodzi jest on pracownikiem 

Bedzie reklama sm-esami  oraz youtube

Opublikowano

nie radze z tymi smsami, osobiście jak go dostane mam prawo pozwać was jako nękanie xD

a serwer to odgrzewany kotlet, ile to już razy był, najbardziej śmieszy mnie to copyright by alldnar, jakby tam jeszcze coś wasze było, no ale cóż..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

nie radze z tymi smsami, osobiście jak go dostane mam prawo pozwać was jako nękanie xD

a serwer to odgrzewany kotlet, ile to już razy był, najbardziej śmieszy mnie to copyright by alldnar, jakby tam jeszcze coś wasze było, no ale cóż..

Poczytaj prezke up to sie dowiesz. ...

czy to jest copyright by alldnar, czy nie  

to jest normalan reklama  jak  rozne promocje i nie mozna tego nazwac nękaniem co najwyzej dostaniesz jednego sms jesli jestes z orange a nie spam 

Opublikowano

Poczytaj prezke up to sie dowiesz. ...

czy to jest copyright by alldnar, czy nie  

to jest normalan reklama  jak  rozne promocje i nie mozna tego nazwac nękaniem co najwyzej dostaniesz jednego sms jesli jestes z orange a nie spam 

§ 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozba­wienia wolności do lat 3.  xD

sorry, ale możesz mi przetłumaczyć dwa pierwsze 'zdania'? bo nie mogę się rozczytać..

wiem że pliki macie zakupione od dev cycu ale mogliście chociaż coś swojego dodać, bo kopiowanie interfacu od zakrea to nie jest dobry pomysł

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Pisałem wczoraj ze sponsorem i wydaje się być ok, reklama będzie spora więc graczy nie powinno brakować. Napisał mi, że ''nie idą w is'' tylko w ilość graczy i stabilność, żeby serwer był po prostu na dłużej.. dla mnie to już coś znaczy, dlatego zagram. 

Pytanie:

Pety są na stałe? bo jak nie, to powinny chociaż te pety być na stałe ;d fryzury/kostiumy to jeszcze bym zrozumiał. 

Serwer polecam. 

Opublikowano

Pisałem wczoraj ze sponsorem i wydaje się być ok, reklama będzie spora więc graczy nie powinno brakować. Napisał mi, że ''nie idą w is'' tylko w ilość graczy i stabilność, żeby serwer był po prostu na dłużej.. dla mnie to już coś znaczy, dlatego zagram. 

Pytanie:

Pety są na stałe? bo jak nie, to powinny chociaż te pety być na stałe ;d fryzury/kostiumy to jeszcze bym zrozumiał. 

Serwer polecam. 

Kostiumy i pety sa na czas  w grze dostepne za PO  z dropu   na 30 dni 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...