Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alldnar.pl - odkryj nowe możliwości Easy/Medium

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgłaszam prezentacje o plagiat. Pozdrawiam.

Plagiat? gosciu ? moze jakies dowody mamy grafike od dobrego grafika ktorego znam pare lat plagiat to możesz mówic na swoja  jeśli wgl posiadasz 

[HA]Leon

Zawodowiec?

LaCostaZnosa?

Niestety  Leon powiedzial ze nie 

Opublikowano

Plagiat? gosciu ? moze jakies dowody mamy grafike od dobrego grafika ktorego znam pare lat plagiat to możesz mówic na swoja  jeśli wgl posiadasz 

Niestety  Leon powiedzial ze nie 

Dowody mam cały system ulepszen robiłem ja oraz pety + jedna z map + kostumy. zakryliscie tylko ramki. Nie zostawię tego. ;) 

Opublikowano

Dowody mam cały system ulepszen robiłem ja oraz pety + jedna z map + kostumy. zakryliscie tylko ramki. Nie zostawię tego. ;)

ssy  są  system uleszen broni ramki nasze ... a do ssów mielismy pozwolenie po pierwsze po 2 daj dowody że ty to robiles a nie będziesz mi nakręcał  

Cycu... Ty byłes debilem, jesteś debilem i debilem zostaniesz xDDDD  <3

Co do serwera to polecam. 

eveloper Cycu, w 28 Lis 2014 - 23:22, powiedział:snapback.png

ni c***a nie przykładam ręki do tego projektu prosze spierdalac od mojej osoby   ;) pozdro sześć set   xD

Opublikowano

ssy  są  system uleszen broni ramki nasze ... a do ssów mielismy pozwolenie po pierwsze po 2 daj dowody że ty to robiles a nie będziesz mi nakręcał  

Dowody dostanie moderator.

Opublikowano

No to pięknie Cycu najpierw upozorował swoje odejście zmieniając nick na Funky™ teraz następny serwer pod hajs po czym stwierdzi, że nie chce mu się robić i zamknie.

Grafika do prezentacji zabrana z Mortyriusza, JA SAM OSOBIŚCIE robiłem ss-y do tej prezentacji, dowody wysyłam do moderatora z prośbą o usunięcie tego syfu.

Cycu byś chociaż się zapytał czy możesz użyć grafiki do prezentacji czyjegoś autorstwa.

Lepiej się zajmij "dochodzeniem" przez telefon a serwery sobie odpuść bo nie najlepiej Ci to wychodzi.

Pozdrawiam były SGM Mortyriusza - Pawcio™

74030824808684612346.png

Opublikowano

No to pięknie Cycu najpierw upozorował swoje odejście zmieniając nick na Funky™ teraz następny serwer pod hajs po czym stwierdzi, że nie chce mu się robić i zamknie.

Grafika do prezentacji zabrana z Mortyriusza, JA SAM OSOBIŚCIE robiłem ss-y do tej prezentacji, dowody wysyłam do moderatora z prośbą o usunięcie tego syfu.

Cycu byś chociaż się zapytał czy możesz użyć grafiki do prezentacji czyjegoś autorstwa.

Lepiej się zajmij "dochodzeniem" przez telefon a serwery sobie odpuść bo nie najlepiej Ci to wychodzi.

Popierasz wszystko prawda. 

Pozdrawiam były GM morturiusza Kali.

Opublikowano

Pawcio masz racje i sasori ma bo moglo być tak ty robiles ss do mortka s1 podobnie byly wjebane do s2 i teraz tu ale jestem pewien że cycu sprzedal pliki strone i prezke :)
Opublikowano

ni c***a nie przykładam ręki do tego projektu prosze spierdalac od mojej osoby ;) pozdro sześć set xD

i ps. chłopaki :D

23265138044720705020.jpg

Napisz inaczej. " Nie umiem przyłożyć ręki do niczego "... game nie było twoje tak samo jak reszta pracy jaka została wykonana na morty coś tam. Pozdro

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nie mogło tak byś tylko tak było autorem prezentacji do mortyriusza byłem ja i Kali w 100%

Pawcio jak napisałem odnośnie serwera. game jak i cały serwer stworzyła jedna osoba. Cycu nie umiał zmienić nawet nazwy itemu w bazie (chodzi mi tu o konwertowanie do klienta)

PS. Jeśli Pawcio jesteś autorem tej prezentacji to możesz ją zamknąć. Nie wyrażając zgody na publikacjeTwojej pracy

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Pawcio jak napisałem odnośnie serwera. game jak i cały serwer stworzyła jedna osoba. Cycu nie umiał zmienić nawet nazwy itemu w bazie (chodzi mi tu o konwertowanie do klienta)

PS. Jeśli Pawcio jesteś autorem tej prezentacji to możesz ją zamknąć. Nie wyrażając zgody na publikacjeTwojej pracy

Proboszcz to co napisałem odnosi się do tego co napisał Budyń a nie Ty.

74030824808684612346.png

Opublikowano

Dobra panowie macie miedzy  soba spine idzcie gdzies indziej to jest prezentacja serwera  a nie miejsce do spin  cycu nie ma nic wspolnego z tym serwerem on tylko sprzedal  ( sponsorowi ) pliki strone  a ja jestem  technikiem ktory wszystko ma postawic z znajomym a to co wy do niego macie  nie to nie obchodzi 

Zaplacilismy za   to wiec mamy do tego prawo 

4GFvULO.jpg

Opublikowano

Już poczyniłem kroki w ta stronę wraz z Pawciem. Pozdrawiam. 

Opublikowano

Proboszcz to co napisałem odnosi się do tego co napisał Budyń a nie Ty.

Ale widzisz Pawcio jaka to sprawiedliwosc wy robiliscie jak niewolnicy a hajsy do cyca :) Nie prawda
Opublikowano

Już poczyniłem kroki w ta stronę wraz z Pawciem. Pozdrawiam. 

I bardzo dobrze. A gość napisał ze jak zapłacili to mają do tego prawo. hahahah :D. Ostro jest przekonany ze to jego. A tak w ogóle to cycu wyśle Ci pisemko z urzędu skarbowego. Ciekawe czy rozliczyłeś się z tych pieniędzy co dostałeś. I ciekawe czy rozliczyłeś się z przelewów ( wpłaty na serwer ). I widzisz po co było straszyć ??

Opublikowano

Zapłaciliście na pliki/stronę a za prezentację czyt. grafiki do prezentacji.Jeżeli cycu powiedział, że prezentacja jest jego to was po prostu oszukał.Ja nie wyrażam zgody na udostępnianie grafiki, której ja wraz z Kali'm robiłem.

74030824808684612346.png

Opublikowano

Bardzo chetnie zawitam o ile bedzie te +400 graczy :))

Zapraszamy ;) Serdecznie postaramy się abys się nie zawiodła ;)

Nie będzie, gwarantuję Ci to. :)

Zapłaciliście na pliki/stronę a za prezentację czyt. grafiki do prezentacji.Jeżeli cycu powiedział, że prezentacja jest jego to was po prostu oszukał.Ja nie wyrażam zgody na udostępnianie grafiki, której ja wraz z Kali'm robiłem.

4GFvULO.jpg

Tak więc jesli macie jakis problem zapraszam na pw a nie   spamujecie bez sensu pod prezka   jeszcze jeden niepotrzebny post i zostanie to zgloszone 

Opublikowano

Zapraszamy ;) Serdecznie postaramy się abys się nie zawiodła ;)

4GFvULO.jpg

Tak więc jesli macie jakis problem zapraszam na pw a nie   spamujecie bez sensu pod prezka   jeszcze jeden niepotrzebny post i zostanie to zgloszone 

Niestety to nie pomoże nie po to siedziałem dzien i noc z Pawciem nad ss i innymi głupotami żeby ktos tajki jak Ty miał robote z głowy. 

Opublikowano

Niestety to nie pomoże nie po to siedziałem dzien i noc z Pawciem nad ss i innymi głupotami żeby ktos tajki jak Ty miał robote z głowy. 

Gościu    nic twojego nie mam to po 1 jedyne co moze być twoje  chociaz nawet nie jest  To Kratki z sys ulepszen  reszte grafiki sam robilem i grafik obrabial 

sss

tak wiec prosze nie spinac sie  tutaj  miales soje 5 minut od teraz będe cie ignorował kolego 

Opublikowano

Oj Cycu mówię Ci lepiej idź dochodzić przez telefon bo to chyba najlepiej Ci wychodzi no oprócz pokazywania kut**a na skype ;)

Temat został zgłoszony ;)

Zrobisz taką samą minę jak cycu przy starcie jego serwera DEILA.COM.PL do którego nie chciał się przyznać.

sss

74030824808684612346.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...