Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naevia.pl Start Piątek godzina 18! [Dedyk] [Hard]

lacioszek997

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Została zakupiona. Screeny z gg?

w d***e byłeś i gówno widziałeś, masz mnie faken za debila czy co? nie rób z siebie idioty, gówno mi po twoich screenach z gg.

nawet grafikę ekranu logowania która była robiona na zamówienie podjeba**ście za przeproszeniem. zapewne dobrze nawet plików nie przejrzeliście i celowo ukrytych backdoorów nie usunęliście.

ekranlogo.jpg

facepalm+Jesus.jpg

plików nie zakupiliście od głównych właścicieli, zostały brzydko mówiąc podpier**ne i proszę nie podpisujcie się pod Concordię

banda inbecyli.

@lacioszek997

takie dowody to sobie możesz w d*** wsadzić, daruj sobie.

Opublikowano

w d***e byłeś i gówno widziałeś, masz mnie faken za debila czy co? nie rób z siebie idioty, gówno mi po twoich screenach z gg.

nawet grafikę ekranu logowania która była robiona na zamówienie podjeba**ście za przeproszeniem. zapewne dobrze nawet plików nie przejrzeliście i celowo ukrytych backdoorów nie usunęliście.

plików nie zakupiliście od głównych właścicieli, zostały brzydko mówiąc podpier**ne i proszę nie podpisujcie się pod Concordię

banda inbecyli.

Po pierwsze kto chce zrobić z Ciebie debila? Po drugie kolego nie unoś się bo tak jak pisałem wyżej, grafika została zakupiona a nie skradziona. Słuchaj no, myślisz, że nie mamy co robić tylko chodzić i kraść pliki?? Błagam Cię. I pokaż mi punkt, gdzie podpisaliśmy się pod Team Concordii? Proszę pokaż mi to miejsce. Zanim napiszesz następny post to się zastanów dwa razy, bo nikt z nas nic złego nie zrobił. Chcieliśmy odtworzyć to, co kiedyś było. Nigdy się nie podpisywaliśmy pod kogoś. Pomysł ten wyszedł samoistnie, myśląc na koncepcją serwera.  A jeśli jeszcze masz coś do napisania w naszą stronę, zapraszam na TS'a bądź na PW. Nie ma sensu robić tutaj syfu.

Kolego ale my nie zamierzamy ukrywać tego faktu, iż clienta robiliśmy na cliencie serwera concordii. Nie wypieramy się tego, bo nie ma czego. W takim razie, niech napisze do mnie Perm, wyjaśnię tą sprawę z nim bo z Tobą chyba nie ma sensu, skoro nie zapytasz tylko od razu wyjeżdżasz z "gębą".

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Po pierwsze kto chce zrobić z Ciebie debila? Po drugie kolego nie unoś się bo tak jak pisałem wyżej, grafika została zakupiona a nie skradziona. Słuchaj no, myślisz, że nie mamy co robić tylko chodzić i kraść pliki?? Błagam Cię. I pokaż mi punkt, gdzie podpisaliśmy się pod Team Concordii? Proszę pokaż mi to miejsce. Zanim napiszesz następny post to się zastanów dwa razy, bo nikt z nas nic złego nie zrobił. Chcieliśmy odtworzyć to, co kiedyś było. Nigdy się nie podpisywaliśmy pod kogoś. Pomysł ten wyszedł samoistnie, myśląc na koncepcją serwera.  A jeśli jeszcze masz coś do napisania w naszą stronę, zapraszam na TS'a bądź na PW. Nie ma sensu robić tutaj syfu.

Kolego ale my nie zamierzamy ukrywać tego faktu, iż clienta robiliśmy na cliencie serwera concordii. Nie wypieramy się tego, bo nie ma czego. W takim razie, niech napisze do mnie Perm, wyjaśnię tą sprawę z nim bo z Tobą chyba nie ma sensu, skoro nie zapytasz tylko od razu wyjeżdżasz z "gębą".

Pozdrawiam. 

o to mi chodzi kretynie, sam już tu nawet pokazałeś jaki jesteś.

pliki zostały skradzione, nic nie jest twoje prócz strony, forum (bo tylko to macie swoje) i tego co wysrasz.

49857181982016469778.jpg

P.S zdecyduj się w końcu jaki kit chcesz dalej wkręcać ludziom bo co chwilę edytujesz swój post

Opublikowano

@ALL

Jeszcze jeden post o prezentacji i mnie krew zaleje! Nie widzicie że jest wszystko wyjaśnione? To może zamkniecie ryje jeden z drugim?

@Every.

Pliki są wzorowane na concordi a nie kradzione. Btw. Jeszcze nie widziałem nie kradzionych plików metina(ale to tylko taki szczegół).

Opublikowano

@ALL

Jeszcze jeden post o prezentacji i mnie krew zaleje! Nie widzicie że jest wszystko wyjaśnione? To może zamkniecie ryje jeden z drugim?

@Every.

Pliki są wzorowane na concordi a nie kradzione. Btw. Jeszcze nie widziałem nie kradzionych plików metina(ale to tylko taki szczegół).

hehehehehe. nic nie jest wyjaśnione.

prawda w oczy kole panie sponsorze, przed momentem mi bezczelnie napisałeś że pliki Concordii nalezą już do Was a teraz piszesz, że się wzorowaliście :P

"wzorowane na concordii".. buhahahahahaha..

TAK MNIE ROZŚMIESZYŁEŚ, ŻE AŻ SPODŁYM! :)

No ladnie,ukradli pliki i cale zaslugi przypisuja sobie xD Strona emperiusa jest bardzo dziurawa raz dwa dojdzie do wlamu. :)

ooo, witam pana :)

Opublikowano

o to mi chodzi kretynie, sam już tu nawet pokazałeś jaki jesteś.

pliki zostały skradzione, nic nie jest twoje prócz strony, forum (bo tylko to macie swoje) i tego co wysrasz.

49857181982016469778.jpg

P.S zdecyduj się w końcu jaki kit chcesz dalej wkręcać ludziom bo co chwilę edytujesz swój post

Teraz to już sam nie wiem o co Ci chodzi. Pokazałem jaki jestem? W jaki sposób? Coś źle zrobiłem? A może chodzi Ci o to, że nasz client jest zrobiony na cliencie Concordii bo już sam nie rozumiem. Poleciał raport. Nie da się obrażać. Co ten ss przedstawia? Naszą pracę? Nasz projekt który wdrażaliśmy od X czasu? Co miałem napisać? Robimy serwer podobny clientem? No błagam. Sam nie wiesz jakich argumentów masz użyć. Nie mam zamiaru na dalsze pyskówki z Tobą. Jeśli chcesz coś wyjaśnić, zapraszam na TS'a. Wyjaśnimy sobie wszystko, bo mam serdecznie dość robienia syfu tutaj.

No ladnie,ukradli pliki i cale zaslugi przypisuja sobie xD Strona emperiusa jest bardzo dziurawa raz dwa dojdzie do wlamu. :)

Powtarzam raz jeszcze! NIC NIE UKRADLIŚMY! Ile razy mam to jeszcze napisać? Może dodać jako nagłówek do prezentacji? Z tego co wiem, temat ma być poświęcony ocenie serwera a nie osądzaniu innych. Zamiast oskarżać ludzi o coś czego nie zrobili, może warto najpierw zapytać co i jak, niż od samego startu krytykować i stawiać nas w jak najgorszym świetle. Nie wiem co Wam zrobiliśmy, nie wiem dlaczego te hejty ale napiszę to raz jeszcze!

Jakie zasługi sobie przypisaliśmy? Pokaż mi gdzie jest jakakolwiek wzmianka o tym, że wszystko co tutaj pokazaliśmy jest naszą zasługą? Dobierajcie słowa rozsądnie, proszę. Poza tym, jeśli już tak bardzo jesteście w "temacie", to wszystko tak wygląda bo ludzie tak chcieli! Pytałem na mpc i nie tylko. Mieliśmy testerów, pomocników, więc z jakiej racji nas osądzacie skoro nic nie wiecie. Zwykłe kalumnie i oszczerstwa rzucane przez ludzi, którzy nie liczą się z niczym, wchodzą tutaj aby hejtować?

Pozdrawiam.

PLIKI NIE ZOSTAŁY PRZEZ NAS NIKOMU SKRADZIONE!

@ HawajR1 

Umiejętność czytania ze zrozumieniem? Kolejny hejter? Co do prezentacji oraz tła logowania, to przeczytaj poprzednie posty, po czym może będziesz miał coś do powiedzenia. Podróba, hmm. Ciekawie to ująłeś, lecz obawiam się, że myślenie w Twoim przypadku boli. Mimo wszystko dalej kręcimy się w kółko, Wy nie dacie sobie nic wytłumaczyć, po co. Lepiej hejtować.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Marna podróba czegoś co nadal stoi, ciekawe od kogo kupiliście te pliki, bo głowa serwera Concordia Every aka Creq nic o tym nie wie.. Jak już się bierzecie za serwer to chociaż się wysilcie i stwórzcie własne pliki, ale co ja będę mówił, pewnie i tak się nie utrzyma bo Concordia była jest tylko jedna ;)

Nie pozdrawiam

//no ładnie, tło logowania i prezentacje też zajumaliście, nie dodawajcie do prezentacji czasem letsplayów z Concordii ;_;

btw. fajna strona, jak ktoś chce to tu może ją pobrać: http://www.mpcforum.pl/topic/1317085-strona-dzialajacy-is-tabelki-bez-dziur/

@HawajR1 ja nie zabraniam nikomu jej pobierać :) Tylko niech sobie załata 3 xss'y. Nawet polecam tą strone.

Na prezentacje mamy zgodę od autora to jakim cudem ukradliśmy? Pomyśl trochę :)

A teraz łaskawie stąd wyjdz bo robisz z siebie większego chama niż już jesteś

Ta na prezentacje macie, niedoczytanie. I nie nazywaj mnie chamem bo to nie ja będę przypisywał sobie sukces starej Concordii

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

@HawajR1 ja nie zabraniam nikomu jej pobierać :) Tylko niech sobie załata 3 xss'y. Nawet polecam tą strone.

Na prezentacje mamy zgodę od autora to jakim cudem ukradliśmy? Pomyśl trochę :)

A teraz łaskawie stąd wyjdz bo robisz z siebie większego chama niż już jesteś

@hawajr1

Ale kto napisał ze przypisujemy sobie cokolwiek od concordi? Pliki są nasze nie wiem gdzie było napisane ze je kupiliśmy? Jakiś troll tak napisał i zaczął się hejt. Idąc twoim tokiem myślenia to każdy hard stoi na kradzionych plikach concordi. Zastanów się co piszesz.

Opublikowano

Rozmawiałem z Zabq i powiedział, że tylko 1 GP nagra dla was i wy to uważacie za reklamę serius? GP u jednego yt to dla was reklama? Jeżeli tak to powodzenia na starcie :) 

Specjalista
Opublikowano

Dajcie na start 50 dużych potek a nie te małe.

Zmieńcie zbroje i bronie na ta 99 lvl.

Zmieńcie grafikę okna questów bo jes strasznie jasna i miesza się z tekstem.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Dajcie na start 50 dużych potek a nie te małe.

Zmieńcie zbroje i bronie na ta 99 lvl.

Zmieńcie grafikę okna questów bo jes strasznie jasna i miesza się z tekstem.

To fakt, te okna sa bardzo nieczytelne. A bronie i zbroje na 99 nie wiem kto wam wybieral, ale daliscie chyba najbrzydsze obecnie dostepne :D Nie rozumiem, wszyscy je pchaja na kazdy server a nikomu sie one nie podobaja... No, jedynie ta dwu-ręka jest znosna, mimo ze wyglada jak frytka wyjeta z oleju.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

OPie, nie robi się czegoś takiego. Pierw w temacie piszesz (pod publikę), że "wzorowaliście się" na plikach Concordii. Następnie widzę urywek rozmowy z PW, że "oboje dobrze wiecie, że chodzi o pliki". Jeżeli taką postawą reprezentujesz już ten serwer, to myślę, że nie masz się co za niego zabierać.

Jeżeli masz jakikolwiek honor i godność, przyznaj, że ktoś Ci je dał, bo wciskanie kitu tutaj nie przejdzie. Serwer upadnie zanim wystartuje.

Jeśli @DelmaN ma rację, no to nie radzę Ci nawet włączać maszyny.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

OPie, nie robi się czegoś takiego. Pierw w temacie piszesz (pod publikę), że "wzorowaliście się" na plikach Concordii. Następnie widzę urywek rozmowy z PW, że "oboje dobrze wiecie, że chodzi o pliki". Jeżeli taką postawą reprezentujesz już ten serwer, to myślę, że nie masz się co za niego zabierać.

Jeżeli masz jakikolwiek honor i godność, przyznaj, że ktoś Ci je dał, bo wciskanie kitu tutaj nie przejdzie. Serwer upadnie zanim wystartuje.

Jeśli @DelmaN ma rację, no to nie radzę Ci nawet włączać maszyny.

Z tego co wiem to groźby o atakach na tym forum nie są zbyt mile widziane ;)

Co do serwa - gdybyście pilnowali to by wam nikt plików nie ukradł a jeżeli tak pilnujecie, że wam kradną to możecie być źli tylko i wyłącznie na was samych ;-)

Życzę powodzenia z serwerem

Opublikowano

@`Mavex

Dzięki za opinie.

Ale co do ataków to się raczej nie obawiam. Juz raz udowodniłem jakie mam zabezpieczenia przed ddosami ;) a co do ataków na stronę to juz dziury są zalatane.

Opublikowano

Z tego co wiem to groźby o atakach na tym forum nie są zbyt mile widziane ;)

Co do serwa - gdybyście pilnowali to by wam nikt plików nie ukradł a jeżeli tak pilnujecie, że wam kradną to możecie być źli tylko i wyłącznie na was samych ;-)

Życzę powodzenia z serwerem

Nie mówię o atakach. W plikach concordii jest masa backdoor'ów.

Znam je ja, Every i parę innych osób. A skoro je znamy, to myślę, żeby przekazać je dalej, skoro i tak już nie tykam się metina.

btw Pliki concordii są oparte na plikach X-World'a przy których pracowałem, więc mam o nich pojęcie, mimo że do Concordii się nie dołożyłem.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

http://scr.hu/13yn/jwxnq no właśnie widze te zabezpieczenia :) Radzę dobrze przejrzeć wszystko jeszcze raz. Powodzenia 

To własnie było zabezpieczenie:) twoje ip zostało automatycznie wycięte z powodu zbyt dużej ilości wysłanych pakietów :) Dziękuje do widzenia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...