Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naevia.pl Start Piątek godzina 18! [Dedyk] [Hard]

lacioszek997

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie drop dodan zmianek i pelerynek na ziemie albo przynajmniej wiecej tych szkatulek serwerowych... + szkatulki z ksiegami do dropu z mobow bo tutaj nie zagra wiecej niz 100 osob...

Opublikowano

Nie moge się zalogować, łatka wrzucona.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

@Weight

Nie?

Pieczęcie są na 20/30/35/40/50.

@Jasmin44

Zapraszam na forum do działu Support. Tam Ci ktoś na pewno pomoże.. =)

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Dodajcie drop dodan zmianek i pelerynek na ziemie albo przynajmniej wiecej tych szkatulek serwerowych... + szkatulki z ksiegami do dropu z mobow bo tutaj nie zagra wiecej niz 100 osob...

Nie wiem jaki sens w tym jest. Robimy serwer hard, czy easy/medium? Uwierz, że nie jest ciężko o takie rzeczy. To jest początek serwera, zobaczysz jak będzie później. Będzie narzekanie, że to po 100k nie schodzi ze sklepów.

Co do pieczęci.

DZIK WOJENNY- 20 poziom

WILK WOJENNY- 30 poziom

BIAŁY LEW- 35 poziom

TYGRYS- 40 poziom

Panda- 50 poziom!

Opublikowano

Przecież to Team pseudo Xantisa jest.

Nie polecam serwera.

"Xantisa"? Wiesz co się z nim stało? Jeśli nie masz nic do powiedzenia, żegnam.  Serwer naevia jest stworzony z myślą o graczach! Serdecznie zapraszamy!

Opublikowano

"Xantisa"? Wiesz co się z nim stało? Jeśli nie masz nic do powiedzenia, żegnam.  Serwer naevia jest stworzony z myślą o graczach! Serdecznie zapraszamy!

A co się stało bo ja i .warmups napewno jestesmy ciekawi xD

Opublikowano

dodasz anty expa pd  do isu ???? długo sie respi boss małp łatym lochu ?? mam 4 medale bohaterstwa i pierscien półksięzyca xD

Nie, nie dodamy. Nie respi się długo.

Po prostu miałeś szczęście.

Opublikowano

Kurcze no szkoda bo serw wydawał się spoko... Niestety administracja niedoświadczona dali 1 reklamę i myślą że "jakoś to będzie" i jeszcze te bronie na 30 u npc...

Opublikowano

Kurcze no szkoda bo serw wydawał się spoko... Niestety administracja niedoświadczona dali 1 reklamę i myślą że "jakoś to będzie" i jeszcze te bronie na 30 u npc...

Jedną reklamę? Reklamy będą się teraz pojawiały, ponieważ dogadujemy się cały czas. Od wtorku rusza ZabQ'u. Cały czas pracujemy nad reklamą.

Opublikowano

Nie ma prawa być więcej niż 500 graczy a jak na harda to o połowę za mało.

A te bronie 30 npc to już w ogóle... Cechę z easy daliście na harda? Przecież 1 miesiac serwa to będzie jakas masakra przez to...

Opublikowano

Ten serwer up. stoi na mojej maszynie jednak jest robiony przez inną ekipe. :) w końcu jestem sponsorem, nie ograniczam się do jednego serwera. Z ekipy tego serwera pracuje tam tylko dominik :)

Opublikowano

Po przekroczeniu pewnej ilości pakietów wysłanych do serwera, firewall sam blokuje twój adress ip. mi i innym strona działa cały czas :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...