Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naevia.pl Start Piątek godzina 18! [Dedyk] [Hard]

lacioszek997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja serwer polecam, gra się przyjemnie, częste eventy, do środy szkaty blasku, zapraszam wszystkich!

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze że sporo jest tych serwerów Naevia.pl , laveria.pl , xantis.pl

''Sponsor'' ciula kase z IS'a jak ludzie przestają wydawać to zamyka  gdyby nie to może bym zagrał powodzenia.

Opublikowano

Sponsor ciula kasę? Ja zamykam? Ty się słyszysz? Ja byłem za tym żeby xantis nadal stal. To czy serwer stoi czy nie nie zależy ode mnie, tylko od techników. Mogę jedynie napisać ze tego serwera niepozwole zamknąć. Ale ty i tak tego nie zrozumiesz bo jesteś zbyt ograniczony.Mam się załamać bo serwer padł i juz nic nie stawiać? Widzisz człowiek uczy się na błędach.

daję szanse rozwinąć się mniej znanym techniką, gdyby zależało mi na kasie, to wziął bym najlepszych techników i ich sponsorował, a w d***e bym miał czy nowi technicy się rozwiną czy polskie privy metina upadną jeszcze bardziej.

Jak na razie tylko na tym interesie tracę ale i tak dalej pomagam na ile potrafię.

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Żaden serwer nie został zamknięty z naszej winy! Nigdy Maxi nie zamknął serwera bo mu się tak podobało! Nie!

Z tym serwerem też tak będzie, będzie on stał dopóki ludzie będą grali! Nie chcemy tworzyć serwera pod zarobek a dla Was! Jeśli chodzi o serwer laveria, to jedynie sponsor ma z nim coś wspólnego. 

Serdecznie zapraszamy!

Opublikowano

moze mi się zle wydaje ale podobny serwer już gdzieś widziałem

przypadek?

Widziałeś, a czy to jest przypadek? ( nie ''sondze'' )

Ten serwer to concordia v2 prowadzona przez inną administrację.

Ile graczy online w godzinach szczytu?

Opublikowano

Za mało ludzi jak na harda / brak jakiegokolwiek handlu .

Nie ma handlu nie ma kasy/ nie ma kasy nie ma gry.

Reklama reklama reklama i dopiero zagram. /''kappa 

Opublikowano

Wczoraj pojawiła się prezentacja u ZabQ'a. Niestety tylko prezentacja. Od piątku dwóch mniejszych zacznie wrzucać odcinki. Naprawdę się staramy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...