Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona - Działajacy IS , Tabelki - Bez dziur.

BennQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Ostatnio kupiłem strone dosyć nie drogo ,ale nie spodobała mi się , więc udostępniam wam tutaj.

W paczce macie wszystkie tabelki.

Strona może być na dedyka ponieważ nie posiada dziur , ma działający IS . Panel Admina . Licznik online na stronie .

Bez zbędnego pierdzielenia

Link :

https://mega.co.nz/#!oxNUVJDC!YKjXo5aqu4J839ogo3UihRrnAf2xekwvRGC1wHcilxU
Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/c069ac3b18d45ee791b1fe2ca3478a835d11727910ded80756048bd74f5e42d2/analysis/1415977527/

Password :
DajLike

sygna.png

Specjalista
Opublikowano

Jak się nie mylę to strona Emperiusa,a ona chyba była udostepniona?

Po 2 to skan ;p

https://www.virustotal.com/pl/file/c069ac3b18d45ee791b1fe2ca3478a835d11727910ded80756048bd74f5e42d2/analysis/1415977527/

Po 3 to strona emperiusa to na pewno ma dziury:)

@Edit tak potwierdzam że to strona Emperiusa

611301415977585525929.png

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Jak się nie mylę to strona Emperiusa,a ona chyba była udostepniona?

Po 2 to skan ;p

Po 3 to strona emperiusa to na pewno ma dziury:)

@Edit tak potwierdzam że to strona Emperiusa

611301415977585525929.png

Strzelać każdy może :). Dzięki za skana , łap like ^^

Co do udostępniania to nie wiem , przedwczoraj ją kupiłem .

sygna.png

Opublikowano

Strzelać każdy może :). Dzięki za skana , łap like ^^

Co do udostępniania to nie wiem , przedwczoraj ją kupiłem .

To głupi jesteś bo jest za darmo dostępna. Po drugie ma w cholere  XSS + SQLi.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

To głupi jesteś bo jest za darmo dostępna. Po drugie ma w cholere  XSS + SQLi.

Stać mnie to kupiłem :)

Ba_dum_tss_Troll_face_lol_funny_joke_mhm

A strona jak strona. Pełno tego na tym forum jak tez na każdym innym. Ja nie widzę sensu, by używać strony, którą będzie używać kilka serwerów zwłaszcza, że za piękna to ona nie jest.

Opublikowano

710701415980769502825.jpg

A strona jak strona. Pełno tego na tym forum jak tez na każdym innym. Ja nie widzę sensu, by używać strony, którą będzie używać kilka serwerów zwłaszcza, że za piękna to ona nie jest.

A niech korzystają , nie każdy ma PLNY na nową .  Po to dałem, aby  sobie ściągali . :D

sygna.png

Opublikowano

710701415980769502825.jpg

^ Wiesz jedni na to patrzą w taki sposób że mogą bo mają hajsy a inni że gówna się nie kupuje.

No ludzie używajcie tej strony ja bardzo polecam.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Jak ktoś nie dowierza że to strona emperiusa a nie chce się wam zapewne odpalać xamppa to macie index.html w głównym katalogu, odpalacie przeglądarką i macie jak wygląda :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Jak to nie ma dziur skoro przykładowo wyszukiwarka nie filtruje posta i wkleja go do skryptu?

Opublikowano

Ogólnie strona ma klika dziur, więc nowicjuszom nie polecam.

A co do Ciebie to myślę że nie myślisz , bo strona była udostępniana już na mpcforum i link do niej jest nadal aktywny , a ty z nią walisz becel. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Strona z wyglądu fajna lecz ma kilka dziur oraz jest już udostępniona na tym forum... do tego jeżeli kupiłeś stronę która jest udostępniona na forum to tylko dałeś jakiemuś gimbusowi kase za nic  ;x

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Strona z wyglądu fajna lecz ma kilka dziur oraz jest już udostępniona na tym forum... do tego jeżeli kupiłeś stronę która jest udostępniona na forum to tylko dałeś jakiemuś gimbusowi kase za nic  ;x

To pokaż mi temat :)

sygna.png

Opublikowano

Każdy pierdoli o dziurach tej strony, a może ktoś napisze jakie są to dziury, a nie....

Synku nikt ci tu pod nos nie podstawi polatanych skryptow szczegolnie za free. Chyba kazdy wie dlaczego serwer upadl i jaki mial problem co? Graficznie nawet nie jest zla ta strona , lecz sam skrypt w sobie jest podatny. Rozumiesz?

Opublikowano

Synku nikt ci tu pod nos nie podstawi polatanych skryptow szczegolnie za free. Chyba kazdy wie dlaczego serwer upadl i jaki mial problem co? Graficznie nawet nie jest zla ta strona , lecz sam skrypt w sobie jest podatny. Rozumiesz?

No chyba nie każdy wie dlaczego serwer upadł.Synku, nie chodzi mi o z*******y skrypt za free tylko o to aby ktoś wymienił te dziury a nie gadal ze tyle dziur i wgl...

Opublikowano

No chyba nie każdy wie dlaczego serwer upadł.Synku, nie chodzi mi o z*******y skrypt za free tylko o to aby ktoś wymienił te dziury a nie gadal ze tyle dziur i wgl...

Jak to nie ma dziur skoro przykładowo wyszukiwarka nie filtruje posta i wkleja go do skryptu?

Opublikowano

Pobierz

Acunetix Web Vulnerability Scanner 

to będziesz wszystko wiedział. Strona ma wiele dziur, ale to nie jest problemem, bo wystarczy dopisać 1 funkcję w dosłownie 1 pliku i po problemie.

Opublikowano

Pobierz

Acunetix Web Vulnerability Scanner 

to będziesz wszystko wiedział. Strona ma wiele dziur, ale to nie jest problemem, bo wystarczy dopisać 1 funkcję w dosłownie 1 pliku i po problemie.

Dokładnie :) , najlepiej jak tu pierdzielą "dziury nie polecam " ,a nawet nie zajrzą do skryptów . Śmiech na sali , jeśli ktoś ogarnia to zrobi to w 5min i ma darmową stronkę .

Pozdrawiam.

sygna.png

Opublikowano

jak tą strone wrzucić jak wgrywam to mi wchodzi na pusta strone i pobiera plik index.php , pomoże ktoś?

nie wiem na czym stawiasz, pewnie apache jak 99% ludzi tu obecnych i glupich... mod_rewrite i se dodaj zeby Ci czytalo pliki .php masz pelno instrukcji na necie jak dla debili

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...