Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naevia.pl Start Piątek godzina 18! [Dedyk] [Hard]

lacioszek997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odnośnie tych broni, po starcie serwera planujemy zrobić dyskusję na ten temat. Niech serwer wystartuje, niech ludzie ochłoną. Jesteśmy tu dla Was, dlatego też Wasze rady będą brane na poważnie oraz każda sugestia zostanie przedyskutowana.

Dobrze ;) poza tym serwer spoko ! :)

socysty---42.png

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od ktorej registerka bedzie?

ps : jest jakis ts serwerowy?

Rejestracja od 17.

TS jest w trakcie budowy.

Dobrze ;) poza tym serwer spoko ! :)

Miło nam, zapraszamy serdecznie ;)

Opublikowano

Dacie rade Nowego upka klienta dodac przed 18? tak z 10/20 minut opoznieniem chciałbym wbic na serwer :P ale z tym klientem na Mega nie realne ;/

Opublikowano

Łatka do clienta!

...

Wrzucamy do folderu pack i podmieniamy.

Start równo o 18, TS wciąż w budowie, lecz się pojawi.

Serdecznie zapraszamy

Opublikowano

Jak ktoś ma problem z pobraniem z mega, polecam pobrać desktop app - jest na każdy system. Nie zawiesza nigdy i pobiera jeszcze szybciej! :)

@@

Dobry serwer, jeśli będzie tak fajnie jak na concordii, macie na pewno jednego gracza więcej :D

Opublikowano

Dacie rade Nowego upka klienta dodac przed 18? tak z 10/20 minut opoznieniem chciałbym wbic na serwer :P ale z tym klientem na Mega nie realne ;/

Przed startem raczej tego nie dokonamy, wybaczcie nam zaniedbanie. Jeśli tylko się pojawi

Jak z koniem ? 

Mało informacji w tej prezentacj

System konny opisałem w prezentacji. Medale dropimy z małp, czytamy jak księgi umiejętności co 30 min.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mysle ze serwer moze sie dobrze przyjac kazdy hard teraz jest juz "zuzyty" kazdy ma max lvle nikomu nie chce sie grac. Tutaj gra toczy sie od nowa w taki sposob jak lubi kazdy gracz metina od roku 2007 bez zbednych dodatkow. Bez setek nowych broni czy smiesznych zbroi itp. Dobra reklama i mysle ze na serwerze moze grac kilkaset osob online. Powodzenia wszystkim i  widzimy sie na starcie.

Opublikowano

Wtff? Loguje sie na soje konto a tam czyjas postac? -.- HAHAH

Co juz zrobiliscie?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ciekawe .... Rejestruje się gram bije metka cierpienia kicka i nagle nie mogę się zalogować bo pisze ze nie odpowiednie hasło lub nazwa użytkownika.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Dodajcie na start jakiegoś wierzchowca z którego można bić na 1-2h czy dłużej.

Ciekawy bug zbieram yangi a one mi w eq miejsce zajmują są jak jakiś itemek. I ciekawe bije sobie i nagle koleś mnie o wh oskarża a pewnie myśli ze wh mam. A sam jak gra na wh to wygląda jagbym ja bil na wh tez.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...