Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naevia.pl Start Piątek godzina 18! [Dedyk] [Hard]

lacioszek997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To własnie było zabezpieczenie:) twoje ip zostało automatycznie wycięte z powodu zbyt dużej ilości wysłanych pakietów :) Dziękuje do widzenia. 

że niby dosuje przeglądarką? xD

sygna.tan.png

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up 

Czy ty się słyszysz co mówisz?

Pokazałeś screena że się ze stroną nie umiesz połączyć. W takim razie musiałeś coś kombinować i wycięło twoje ip. 

Nie pozdrawiam.

Autorem grafiki jest Inv3r

Opublikowano

śmierdzi mi to asfenem :)

Serwer wygląda okej prezka troszkę niedopracowana ale ujdzie. 

Gdzie będzie reklama? 

Asfen robi swój serwer i to nie jest hard. :)

Serwer polecam ze względu na dominika, Chłop pracowity i w c**j spoko. ;)

Jeszcze raz polecam i zapraszam ~ Like (jakby ktoś nie wiedział :D).

jTcRYR7.jpg

Opublikowano

te pliki są od flourine, a skąd on je ma to nie wnikam, i od niego je 'kupili' także po co tworzycie jakieś beznadziejne historie d;

@1361622928-U485574.pngH.81 co ty łaku wiesz, jak TWÓJ SERWER panie developer po source, ma więcej dziur niż ser?

a serwer jak serwer, polecam może tym razem się uda i będzie dłużej stał

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

UP- Pisali, że póki co mają GP u ZabQ.

Codo serwera- wygląda spoko, chociaż atmosfera wokół niego jest taka, że wątpię, by się wybił. Mimo to powodzenia, zobaczę sobie start.

Opublikowano

Hmm podobno przed odejściem pewnej osoby miałem mieć moda, ale mniejsza o to, chyba zagram... Wywalcie eq 30 lvl z h. bronią i dodajcie do dropu +0/6 z bestow i kapitana?

Opublikowano

Tak będzie, postaram się jak najszybciej dodać linka.

Spróbuj zmienić przeglądarkę i powinno działać.

i na operze i na mozilli ten sam problem ^^

Opublikowano

Jak na tą chwile, nie planujemy usuwać broni na 30 poziom od handlarza, gdyż to nie ingeruję aż tak w grę. Z bestów również dropią owe bronie.

Informuję również, że faza beta testów została zakończona! Serdecznie zapraszamy na start o godzinie 18!

Opublikowano

Eh kiła straszna probowałem na 3 rożnych przegladarkach i dalej ten sam problem przy 99% sie blokuje i pliki ch.. strzela

Opublikowano

Szkoda tylko że te bronie/zbroje na 99 macie na tym serwerze.. to jest bezsens nigdy ich nie lubiłem a tak że macie tylko reklame i Zaby.. to za mało na harda ;)

socysty---42.png

Opublikowano

Gorąco polecam serwer i serdecznie zapraszam na forum serwera, a tam w temat o mojej gildii! Gramy w Shinsoo. Pozdrawiam i zapraszam jeszcze raz! =)

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Szkoda tylko że te bronie/zbroje na 99 macie na tym serwerze.. to jest bezsens nigdy ich nie lubiłem a tak że macie tylko reklame i Zaby.. to za mało na harda ;)

Odnośnie tych broni, po starcie serwera planujemy zrobić dyskusję na ten temat. Niech serwer wystartuje, niech ludzie ochłoną. Jesteśmy tu dla Was, dlatego też Wasze rady będą brane na poważnie oraz każda sugestia zostanie przedyskutowana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...