Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HearthRanger - czyli nowy, darmowy bot niewykrywalny!

kapitczew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze działa tylko nie zawsze robi ruch. np magiem miałem 1 mecha przeciwnik x4 postacie hp 4/3/3/2 i nie użył ani pasyvki maga ani tego skilla za 7 co bije wszystkich za 4 (miał mane) podnie z kapłenem. nie zawsze robi ruch.

ps. też daje np x3 karty aa na końcu kolesia który w pasywce ma (+1/1 za każdą karte) wtf?!... da się to jakoś naprawić czy to jest wada darmowego?!

ps.ps oże ktoś dać kilka decks na różne postacie które nie posiadają takich błędów?:)

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co sprawia, że ten bot jest niewykrywalny?

To że nie injectuje sie do gry, w sensie działa tak jak byś ty klikał myszką, dlatego też HS musi być "na wierzchu" żeby działał.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Mam mały problem odnośnie bota do tej pory chodzil bez zarzutów ale dzisiaj gdy go odplam nic nie nie robi

po prostu nie dziala mial juz kiedys ktos taki problem i wie jak go naprawic ??

pozdrawiam

matimdc

Opublikowano

Witam

Mam mały problem odnośnie bota do tej pory chodzil bez zarzutów ale dzisiaj gdy go odplam nic nie nie robi

po prostu nie dziala mial juz kiedys ktos taki problem i wie jak go naprawic ??

pozdrawiam

matimdc

Trzeba czekać na update.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, nie mam pojęcia dlaczego, ale bot wchodzi mi tylko do trybu areny, i nie wiem co z tym zrobić. Chcę by farmił gold na nierankingowej rozgrywce, a ten tylko na arene by wchodzil :/

PS

Do tego prawie nie gra, nie umie karty przeciągnąc na stół, tylko widzę jak nakieruje na daną kartę, po czym tylko klika na planszy

To zamiast odświeżać temat jakiegoś niedziałającego programu skorzystaj sobie z Hearthbuddy, temat z poradnikiem znajdziesz na tym forum.

Opublikowano

Witam postanowilem odświerzac temat i będe na bierząco dodawał nowe działające linki z zupdatowanym botem

668421422290643422464.png

Opublikowano

Dziwne bo mi ten bot działa wyśmienicie, w ustawieniach nic nie zmieniałem jedynie to jaki tryb chce grac odpowiedni deck no i ja gram na zoo.

W nocy miałem 40 wygranych 13 przegranych czyli 75,4%. Wszystko zależy jaki deck mu ustawisz.

Ja ustawiam tylko Basic Settings:

-use queue

-game type :wiadomo co chce sie grac

-deck : tez wiadomo (wybierasz swoj deck)

- a deck rule: ja wybrałem ZOO

Opublikowano

Wie ktoś może czego bot nie działa? Wuskakuje po naciśnięciu przycisku play, że "No available job to do" aktualizowałem bota ale dalej wyskakuje ten komunikat.

Edit.: [Rozwiazany] Trzeba pobrać gre jeszcze raz aktualizowanie jej nie pomaga.

Opublikowano

Bot zajebiscie dziala ani razu nie przegral ba wygral 10 na 10 meczy xD Chyba najlepszy bot za free a ci co nie umią skonfigurować są debilami bo jest łatwy do obslugi

Opublikowano

Hearthbuddy > ranger, bot słabo przewiduje ruchy, psuje dobre zagrywki nie polecam. Zagrałem kilka na tym arenek popatrzyłem jak to idzie i jest kalectwo. Heartbuddy jest o wiele lepszy.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Hearthbuddy > ranger, bot słabo przewiduje ruchy, psuje dobre zagrywki nie polecam. Zagrałem kilka na tym arenek popatrzyłem jak to idzie i jest kalectwo. Heartbuddy jest o wiele lepszy.

HB się injectuje a HR to clicker ;) różnica w wykrywalności.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z tym botem. Dzisiaj rano włączyłem go i bot tak jakby nie przesuwa tej automatycznej myszki, ale wykonuje kliknięcie i nie wiem jak to naprawić, żeby znowu ta myszka się poruszała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...