Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HearthRanger - czyli nowy, darmowy bot niewykrywalny!

kapitczew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od nowego roku bot będzie płatny :(

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mało znany = save? Nie jestem pewien do końca co do tego bota. Może blizzard patrzy po czasie rozegranych gier? ( Ja mam bota włączonego non-stop xD)

Opublikowano

Mało znany = save? Nie jestem pewien do końca co do tego bota. Może blizzard patrzy po czasie rozegranych gier? ( Ja mam bota włączonego non-stop xD)

Wrzucisz mi download na pw? Ten mi nie działa w temacie:/ dam limit

Opublikowano

Smartbot injectuje do hs, więc jest większe ryzyko bana.

+1

Ja już zakupiłem HR'a, jest teraz na promocji, a bot jest wręcz świetny.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

+1

Ja już zakupiłem HR'a, jest teraz na promocji, a bot jest wręcz świetny.

Jest dobry, ale nie idealny. Głównie denerwuje mnie przy murlokach i czarnoksiężniku. Zamiast wpierw użyć pasywki to on atakuje, albo najpierw zaatakuje murlokami, a potem wystawi wyrocznie łusek, która daje +1 do ataku xD.

Jeszcze sporo pracy przy tym bocie.

Opublikowano

Takie pytanie, co się stanie jak dostane bana za tego bota? Na tym koncie mam również inne gry oraz czy ktos już wyłapał bana za niego?

a11176.jpg

Opublikowano

Takie pytanie, co się stanie jak dostane bana za tego bota? Na tym koncie mam również inne gry oraz czy ktos już wyłapał bana za niego?

Nie ponieważ jest on niewykrywalny nie ingeruje w pliki gry tylko działa na zasadzie klikacza także jest niewykrywalny

668421422290643422464.png

Opublikowano

Ja odpalam bota, i odrazu ten bot idzie mi na tryb treningowy gdy już wybiorę klasę i gra sie załaduje to bot zachowuje się jak idiota nic nie robi od czasu do czasu używa Pasyva. Wiecie jak to naprawić ?

Opublikowano

Ja odpalam bota, i odrazu ten bot idzie mi na tryb treningowy gdy już wybiorę klasę i gra sie załaduje to bot zachowuje się jak idiota nic nie robi od czasu do czasu używa Pasyva. Wiecie jak to naprawić ?

Opublikowano

Tego bota raczej na treningowym się nie używa ;) może się glichować, ponieważ raczej nie to było celem devsów. 

fo2fx4.png

Opublikowano

Nawet jak włączę renkeda/normala to gra jak idiota i nie wiem jak to ustawić aby działał poprawnie mógł by mi ktoś pomóc ?

@Kosmos1916

Bot dziła już prawidłowo tylko:

tylko że jak go odpala to karze mi wybrać tryb gry gdy wybieram tryb gry to sam muszę kliknąć przycisk Play (graj) jak zrobić aby automatycznie bot sam go klikał tak samo jak bot skończy rundę to ja sam  muszę kliknąć przycisk Koniec tury,albo jak pojedynek się skończy to jest pokazywany obrazek zwycięstwa albo porażki i tam też murze kliknąć sam :/

Jak to ustawić aby Bot sam wszystko robił bez mojej pomocy bo chce zostawiać go na całą noc aby mi golda nabijał ? 

Z góry dzięki ;) !

PROBLEM ROZWIĄZANY ! :)

Opublikowano

Powie ktoś jak takiego bota skonfigurować najlepiej pod areny proszę ?

Bot sam wybierze karty do gry, prawdopodobnie na podstawie czegoś w rodzaju Arena Value, co do zasady, możesz ją dobrać sam. Zobacz jakie karty powybierał, czy to control, rush czy zoo. Możesz też zbudować sam talię dla niego pod dobraną wcześniej zasadę.

Dodam jeszcze że aktualnie devsi pracują nad ulepszeniem areny :) warto się wstrzymać i zaoszczędzić trochę golda na później ;)

fo2fx4.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...