Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HearthRanger - czyli nowy, darmowy bot niewykrywalny!

kapitczew

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hej mam problem z HR 

mianowiie kiedy mam 5 kart na rece lub wiecej i chce on wyciagnac 1 z lewej podnosi ja ale nie wyrzuca... robi ta czynnosc cala ture... jak sam mu jej nie wyrzuce to robi tak cala gre... mial ktosmoze taki problem jak tak to jak to rozwiazac??

Opublikowano

Wie ktoś czemu bot sam się wyłącza? Zostawiam go na noc i rano gra jest wyłączona i ostatni wpis w tych logach jest czasami o 4 czasami o 7 rano, różnie. Przez pierwsze dni użytkowania tak nie było.

Opublikowano

Ja mam następujący problem:

Bot działa, sam szuka gry, lecz nie rzuca kart...  Sprawdza je, ale nie rzuca i kończy turę :C

@Edit

Naprawiłem. Zaktualizowałem bota + ustawilem Deck type nie na default a na nazwe mojej tali.

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Może ktoś podać dobrą talię do priesta na raningowe?

Aktualnie gram ZooLockiem i nie chce mi zejsc ponizej 10 ranku

c3e3677f25827.png

Opublikowano

Witajcie, dzisiaj program przestał mi działać. Mianowicie startuje go, wykonuje swoje odliczanie, dochodzi do 0 i nic. Nic absolutnie się nie dzieje, wie ktoś możne o co chodzi?

Program działał poprawnie do dnia dzisiejszego, nic z nim nie zmieniłem, nic nie zrobiłem, po prostu z dnia na dzień przestał działać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem, tuż po uruchomieniu programu wywala go z błędem "Herthranger has stopped working". Probówałem uruchamiać jako admin, bez admina, normalnie na Windowsie 7 i w trybie zgodności z XP i nic. Nie mam antywira a zapore na ten czas wyłączyłem.

Problem rozwiązany

Opublikowano

Jak dla mnie lepiej mi się na na nim gra aggro a na Hearthbuddym midrange i controle, ale że jest praktycznie nie wykrywalny + do tego ma fajną opcje wyłączenia pc po stopie, także moge zostawić komputer do gry np. na 15 winów a potem nie będzie już żarł prądu bo się wyłączy, to korzystam teraz tylko z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...