Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban wave zbiera swe żniwa

lndg

246 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy obawiasz się o swoje konto?

• Tak
      42
    • Nie
      75
    • Nie (nie cheatowałem)
      129

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja sądzę że nikt z was nie dostanie, będą banowane osoby tylko te które nadużywały tych programów lub korzystały z bugów na botrku i Q ashe tyle w temacie 

@Stanovitz Po co zakładałeś tu konto skoro nie cheatujesz? LOL? To forum jest do hacków, cheatów itp. Wyjdź lepiej z tego forum koleś :D

Opublikowano

"@Stanovitz Po co zakładałeś tu konto skoro nie cheatujesz? LOL? To forum jest do hacków, cheatów itp. Wyjdź lepiej z tego forum koleś  :D"

@Luuz kto powiedział że, to forum jest do cheatow zią? Chyba o temat ci chodzi.

Bany leco dla cheatow wiec...a

Opublikowano

"@Stanovitz Po co zakładałeś tu konto skoro nie cheatujesz? LOL? To forum jest do hacków, cheatów itp. Wyjdź lepiej z tego forum koleś  :D"

@Luuz kto powiedział że, to forum jest do cheatow zią? Chyba o temat ci chodzi.

Bany leco dla cheatow wiec...a

No i co z tego dostaniemy bany potem zrobimy nowe konto i znowu wbijemy challangera w czym problem ?

Cziteszy gurom!

Opublikowano

No i co z tego dostaniemy bany potem zrobimy nowe konto i znowu wbijemy challangera w czym problem ?

Cziteszy gurom!

ja ja, na kreche!

dobrze znam te "challangery" które nawet nie wiedzą jak się ich dywizja nazywa  :ninja::D  :D  :ninja:

Opublikowano

array('ID' => '123423','user' => '---','name' => '---','region' => 'unk','counts' => '0','Elo' => '0','date' => '----','IP'

xDDDDD bezcenne XDDDD

Opublikowano

Powie mi coś co to oznacza 'user' => xxx  ??

Bo niestety jestem na tej liscie, bola nie używałem, a nick czy co to jest z pola obok user widzę pierwszy raz na oczy :D

Albo co oznacza counts' => ' xxx  ? Ile razy było użyte ? Bo mam u siebie tylko 1 przy tym, więc nwm : P

Opublikowano

Ok dzięki xD Fajnie że mam konto na stronie bola którego nick widze pierwszy raz xD

Czyli jak mam counts 1 a niektórzy mają 500 albo 0 to co to oznacza? xD

I mam datę 08/2013 to myślę że nie powinni mi nic zrobić bo wg tej listy to było dawno ;p

No trudno, zobaczymy co to będzie :D

Opublikowano

A idź pan, panie. Ile na tej liście jest osób, ale to stara lista, bol się rozszerzył. Ja się o swoje konto nie obawiam, a Wy też wyluzujcie. 

Ta lista to byc moze 2/10 graczy lola, wiec rito musialby jebnac na łeb żeby zbanowac tyle luda bo to byłoby samobójstwo.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Ta lista to byc moze 2/10 graczy lola, wiec rito musialby jebnac na łeb żeby zbanowac tyle luda bo to byłoby samobójstwo.

co ty k***a pierdolisz, zajeb barana w sciane

125 tysiecy z hakiem to 2/10 graczy lola?

to w lola graloby 625 tysiecy osob?

masz tu k***a i czytaj

"As of January 2014, over 67 million people play League of Legends per month, 27 million per day, and over 7.5 million concurrently during peak hours"

Opublikowano

Można było się tego spodziewać... Kto chciał ten grał. 

...................\/...................

Uczeń
Opublikowano

co ty k***a pierdolisz, zajeb barana w sciane

125 tysiecy z hakiem to 2/10 graczy lola?

to w lola graloby 625 tysiecy osob?

masz tu k***a i czytaj

"As of January 2014, over 67 million people play League of Legends per month, 27 million per day, and over 7.5 million concurrently during peak hours"

Jak w lola może grać 67 milionów ludzi skoro na świecie żyje tylko 7 milionów???????

@ top cały czas czekam na bana łaki, skończę chociaż z tym gównem.

Chyba 7 miliardów tępaku. Ja tam sie nie boje, nie uzywalem exploitow wiec chill

dzienki, zawsze byłem słaby z geometrii

Opublikowano

Jak w lola może grać 67 milionów ludzi skoro na świecie żyje tylko 7 milionów???????

@ top cały czas czekam na bana łaki, skończę chociaż z tym gównem.

Chyba 7 miliardów tępaku. Ja tam sie nie boje, nie uzywalem exploitow wiec chill

Opublikowano

Nie umiecie cheatować :p

Ja na ok. 2000 gier, może w 50 grałem na BoLu z exploitami na RTTC i Cass Whoop. Konto nadal bez bana :3

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nie umiecie cheatować :P

Ja na ok. 2000 gier, może w 50 grałem na BoLu z exploitami na RTTC i Cass Whoop. Konto nadal bez bana :3

"Nie umiecie cheatować"

Gold Division

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...