Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban wave zbiera swe żniwa

lndg

246 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy obawiasz się o swoje konto?

• Tak
      42
    • Nie
      75
    • Nie (nie cheatowałem)
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba się na to nikt nie nabrał i nie napisał do supporta że używał bola?;d

Jak tak to pozdro dla takich ludzi :D, w sumie b.dobrze by było jak by większość takich graczy pobanowali :P

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodany obrazek

jednak sie pomylilem, sory kołpaki, literuwka była a myśłaem ze naprawde stracilem swe konto, kórde

Pomyliłeś litery jak targety na soloq xerathem?:p
Opublikowano

Serio za uzywanie L# mam dostac bana? Gram od 30 lvl ale rzadko raz gram z L# a raz nie ,zalezy tez jaka postacia , czy to jakis fake?

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Dzięki jeszcze bana nie miałem, napisałem do supportu jeszcze raz dzięki.

Hahaha ty napisałeś do supportu?Hahahah co za cebula... Wiesz że bana dostaniesz a tak byś nie miał?

Opublikowano

Serio za uzywanie L# mam dostac bana? Gram od 30 lvl ale rzadko raz gram z L# a raz nie ,zalezy tez jaka postacia , czy to jakis fake?

Nie martw się Arek to dowcip jakiś, nic się nie buj
Opublikowano

@R6 Heartbeat

Tak ale na forum L# pelno ludzi ktorzy dostali bana wiec nie wiem czy to dowcip:<

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Spójżcie na shoutboxa bol'a tam również piszą, że dostali permy. Tak poza tym trzeba umieć cheatować :P

Opublikowano

Walic to i tak gram jeszce jedna runde z L# jak mam dostac bana to chociaz sie jeszcze pobawie i standardowo jescze mk lola

Opublikowano

Walic to i tak gram jeszce jedna runde z L# jak mam dostac bana to chociaz sie jeszcze pobawie i standardowo jescze mk lola

Dobrze arek dopierdol cebulakow

A LUDZIE SIĘ NA TO NABRALI I ZACZELI PISAC DO SUPPORTU ŻE SIĘ PRZYZNAJA AHAHAHHAHAH

I tak za przyznanie sie bana nie ma

4zzt3n.png

Opublikowano

Drogie dzieci, bana nie bendzie za urzywanie legaue scharpa tylko za eksploity, takrze nie musicie sie bac, ja urzywalem ruwno legaue sharpa jak i bot of leagends i bana na dalej nie mam, takrze nie bujcie sie morzecie grac spokojnie na heatach, jebac legit gre tylko heaty, nie musicie sie bac.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Drogie dzieci, bana nie bendzie za urzywanie legaue scharpa tylko za eksploity, takrze nie musicie sie bac, ja urzywalem ruwno legaue sharpa jak i bot of leagends i bana na dalej nie mam, takrze nie bujcie sie morzecie grac spokojnie na heatach, jebac legit gre tylko heaty, nie musicie sie bac.

bezbek

Opublikowano

Nawet nie wiem za co te bany ale i tak nie dostane jak juz cos to za flame.

Ps. Zamknijcie ten temat bo to jeden wielki troll co tu jest.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Chyba się na to nikt nie nabrał i nie napisał do supporta że używał bola?;d

Jak tak to pozdro dla takich ludzi :D, w sumie b.dobrze by było jak by większość takich graczy pobanowali :P

Ja już napisałem pozdro chuje przez was mam perma 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...