Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban wave zbiera swe żniwa

lndg

246 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy obawiasz się o swoje konto?

• Tak
      42
    • Nie
      75
    • Nie (nie cheatowałem)
      129

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyne co możecie zrobić to napisać do supportu, przyznać się i powiedzieć, że nigdy więcej tego nie zrobicie niż zostać "przyłapanym na gorącym uczynku". Mój kolega tak zrobił i zamiast perma otrzymał tylko karę na 7 dni. :)

Nie mozliwe, permow chyba nie zdejmuja ;3

Jedynie co kiedys jak byl ten bug z RP i sie oddalo cos tam za te rp to dali unbana

4zzt3n.png

Opublikowano

Nie mozliwe, permow chyba nie zdejmuja ;3

Jedynie co kiedys jak byl ten bug z RP i sie oddalo cos tam za te rp to dali unbana

No perma Ci nie zdejmą, ale jak grałeś na tym gównie to lepiej napisz i się przyznaj, dostaniesz tylko 7 dni bana, lepsze to niż cała wieczność.

Opublikowano

co ma do tego vpn idioto XDD

To ze zawsze gdy gram na vpn nie dostaje bana na smurfie mam 10 gier na epxloicie ze na 1 lvl ult na hitach i teraz 6 gier na tym exploicie z botrk i nie ma bana no i gralem ciagle xerathem, cass i ryze więc to raczej działą :D

Opublikowano

To ze zawsze gdy gram na vpn nie dostaje bana na smurfie mam 10 gier na epxloicie ze na 1 lvl ult na hitach i teraz 6 gier na tym exploicie z botrk i nie ma bana no i gralem ciagle xerathem, cass i ryze więc to raczej działą :D

a oni banują na konto czy na ip? bo kórde olek ja panientam

no i dupa chłopaki, ekspimy nowe konta

Invoriabanenr.png

Opublikowano

a ludzie korzystający z tego programu, ze zabija się na hita dostali bana? bo nie wiem czy grać rankedy, żeby mi jakiś zjeb gry nie zepsuł.

Opublikowano

Vanosh stop troll.

I dobrze ze banują nie będe musiał ich w grze wyzywać bo lol to moje życie i płakam po przegranej mama czasem mnie bije i daje kare na rankedy.

Opublikowano

Dowody że Vanosh to kłamczuch i nie warto mu ufać!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://wrzuc.se/i/546745534768c

Tez mam bana chyba rito szaleje

Mistrzu tą cenzurą roz*ebałeś mi mózg :D

@TOPIC:

Ja bana nie dostałem ale coś mi mówi, że nie warto chwalić dnia, póki się skończy :C

Opublikowano

po co ta ofensywa toksyku dawaj gifta cs go lepiej

no dalem ci mojego klientaa wiesz co masz z nim zrobic ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...