Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban wave zbiera swe żniwa

lndg

246 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy obawiasz się o swoje konto?

• Tak
      42
    • Nie
      75
    • Nie (nie cheatowałem)
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie nie dramatyzować, ja mam wszystkie konta opanowane, nawet na tych 10lvl na którym grałem z exploit botrkiem, chill out po prostu autor tematu chciał sobie zażartować i zrobić was w c***a, byście dostawali permy za to ( support ).

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Przecież on was w ch*ja robi, banów za BoLa czy L# nigdy nie było (chyba że exploity bądź ewidentny dowód na korzystanie z programu).

Wysyłajcie sobie tickety do Riotu i potem dziwcie się że dostaniecie za to perma.

W sumie dobry sposób na pozbycie się części niemyślących idiotów.

Pozdro.

Opublikowano

Grałem na Refund exploicie, zbierałem jak najszybciej 3200 golda i bez itemów kończyłem gry trzymając spacje i nie mam bana ani na smurfie, ani na mainie.

Opublikowano

Na smurfie, sam osobiście, rozegrałem na tym 3 i pół meczu :).

Bana jak na razie nie mam.

A na mainie, żadnych ścierw (czyt. wszystkich cheatow, l# , bol itp.)nigdy nie odpalałem, i nie odpalę. I konta są na innych mailach.

Jak narazie bana na smurfie, tak jak wcześniej wspomniałem nie ma, a o maina raczej nie mam co się matrwić :)

.

Opublikowano

Zkw4cuP.png

Gratuluję.
Ale póki co nie cieszcie się jeszcze. Przyjdzie jeszcze czas i na resztę.
Riot już coś grzebie nad exploitem z botrk, więc pewnie wkrótce sytuacja się ładnie sklaryfikuje... chociaż nie wcześniej niż w poniedziałek bo Rito jest leniwy...
A i tak większość banów pójdzie na smurfy a nie na niczyje mainy...
Żeby tak na IP poszło, ale i to nie takie skuteczne.

Jeszcze kiedyś się uda i będę mógł trzepać do zdjęć z waszymi banami. Ech, póki co obejdę się smakiem...

wikmk9.jpg

Bywalec
Opublikowano

Ja tam się nie boję, bo nie mam czego. Oraz życzę wszystkim hackerom bany, może w końcu będzie można normalnie pograć na rankedach. ^^ 

Mam takie samo zdanie. Mam nadzieję, że któregoś dnia WSZYSCY pożegnacie się ze swoimi kontami. 

Opublikowano

712671410803846284704.png mając tę plakietkę nie musisz nam tego mówić ;)

Imo te bany tylko za botrka.

Lepiej mieć silver i nie dostać bana niż mieć chell i dostać. Zgincie w piekle chetery !
Opublikowano

Lepiej mieć silver i nie dostać bana niż mieć chell i dostać. Zgincie w piekle chetery !

Żeś mu pocisł woow. Co z tego, że dostanie bana? Założy drugie konto i znowu nabije 8) 

Opublikowano

Żeś mu pocisł woow. Co z tego, że dostanie bana? Założy drugie konto i znowu nabije 8)

Nie chciałem mu pocisnąć... ale też nie zapomnij ze trzeba znowu expić konto lub wydać kase na unranked.
Opublikowano

Nie chciałem mu pocisnąć... ale też nie zapomnij ze trzeba znowu expić konto lub wydać kase na unranked.

włączy bota na 5 dni i masz 30 lv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...