Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban wave zbiera swe żniwa

lndg

246 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy obawiasz się o swoje konto?

• Tak
      42
    • Nie
      75
    • Nie (nie cheatowałem)
      129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EDIT: JAK OMINĄĆ PERMA

Jedyne co możecie zrobić to napisać do supportu, przyznać się i powiedzieć, że nigdy więcej tego nie zrobicie niż zostać "przyłapanym na gorącym uczynku". Mój kolega tak zrobił i zamiast perma otrzymał tylko karę na 7 dni za uzywanie 3rd party software.  :) To jedyne co może Was uratować, na mnie i setki innych osób jest już za późno, ale jeśli używałeś L# lub BoLa  to wiedz, że na 100% dostaniesz perma. Ja bym napisał do supportu i się przyznał.

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

za granie na l#, ja p******e

to było raptem kilka razy, w supporcie potwierdzili. gralem vayne na bolu

Budowniczy
Opublikowano

Pffff tez nie dostalem zeby grac na cheatach trzeba wiedziec jak a nie cebulaki majace 400gier cassio 250 xerathem i 190 ryzem nagle sie dziwia czego to oni bana dostali.

Opublikowano

Hmm ciekawe na jakiej podstawie to dawali, czy naprawde jakis anty cheat czy moze po top 3 champions played? :O

nie wiem :(

DxMvlXY.png

Opublikowano

zresztą mi sie i tak nie chciało już grać w lola.

a nawet jakbym chciał wrócić to new acc 10 dni i chall znowu, hehehe

Podobno nie czitowałeś  :)

ja tez nie i co? perm

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Jedyne co możecie zrobić to napisać do supportu, przyznać się i powiedzieć, że nigdy więcej tego nie zrobicie niż zostać "przyłapanym na gorącym uczynku". Mój kolega tak zrobił i zamiast perma otrzymał tylko karę na 7 dni za uzywanie 3rd party software. :) To jedyne co może Was uratować, na mnie i setki innych osób jest już za późno, ale jeśli używałeś L# lub BoLa  to wiedz, że na 100% dostaniesz perma. Ja bym napisał do supportu i się przyznał.

Opublikowano

Ciekawe czy ja też dostałem, bo mnie w masterze wyzywali od BoL'owców, bo castuje w i q w tym samym momencie na Riven ;/////////////

@top hahahaha ;]]]]]]] nie martwcie się to pewnie pomyłka!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...