Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Moyes.pl

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do wszystkich co piszą na pw a ja nie odpisuje na mpc :C

Nie mogę, wybaczcie. Wystąpił pewien problem z klientem. Musiałem go szybko naprawić.

Zupełnie nie mam czasu odpisać. 

@Up. nie trzeba nigdzie chodzić, otwierasz gui i wszystko pojawia się automatycznie.

oddajesz klikając w button.

3_1.png

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagramy ;) Dzisiaj pojawi się materiał z prezentacją serwera.

Kiedy będzie forum?

Zmobilizuję ciastka żeby postarał się jutro wypuścić gotowe forum. 

3_1.png

Opublikowano

Zmobilizuję ciastka żeby postarał się jutro wypuścić gotowe forum. 

Będzie beta dla youtuberow? Czy dla wszystkich ??

sygn2.jpg

Opublikowano

Bardzo ładnie wygląda ta zapowiedź :), chętnie zagram!

Takie pytanko czy jeśli chodzi o misje biologa pojawią się one czy nie? Jeśli tak to w jaki sposób będzie oddawanie przedmiotów(trzeba iść pod npc czy w inny sposó B)?

Nie musisz nigdzie chodzić, na serwerze misje robi się w ten sposób + jest kilka fabularnych. 

XnjGGHA.png

xD 

Opublikowano

Reklamę zróbcie jeszcze u BONZA  lub u PANI BARBARY KWARC i będziecie mieć graczy :)

Co z betą? Chętnie bym pograł.

Oby się nie skończyło jak poprzednie serwery.. z 20 graczami :)

Jak sielu wszystko zrobi, ustawi drop, exp, nagrody etc. To pewnie otworzy betę dla wszystkich, w tej chwili trzeba czekać. Jeżeli chodzi o graczy to raczej nie ma sensu się o to martwić, gdyż True nad tym pracuje i już wynajął youtuberów, nawet jeżeli będzie 500 graczy to będzie okej, bo teraz tyle tych serwerów jest ze ho ho. 

xD 

Opublikowano

Napiszcie do Barbary Kwarc to zrobi reklame.

Można też napisać do Kobry i Bonza.. wyrapsujom serwer :D

To git, dobre i te 500... 

Czekam tylko na betę.

Also..

Reklama u Bonusa cbg będzie miała odwrotny skutek, czyli zamiast przyciągnąć graczy to ich zniechęci.

Chłopaki z rejonu mają ubaw w luj.

ogkmro.png

Heniek.

Opublikowano

Napiszcie do Barbary Kwarc to zrobi reklame.

Można też napisać do Kobry i Bonza.. wyrapsujom serwer :D

To git, dobre i te 500... 

Czekam tylko na betę.

Also..

Reklama u Bonusa cbg będzie miała odwrotny skutek, czyli zamiast przyciągnąć graczy to ich zniechęci.

Chłopaki z rejonu mają ubaw w luj.

ogkmro.png

Nie do końca się zgodzę, jest to w pewien sposób rozgłos.Kto miał nie zagrać na serwerze, i tak na nim nie zagra.Osoby które grają w metina, zobaczyła akurat u niego ten post i dowiedziały się o istnieniu takiego serwera jak Moyes.pl na pewno zachęci do gry.A przy okazji wiele osób w tym ja miało niesamowitą bekę z reakcji niektórych osób.

Jutro kolejna zapowiedź u znanego YT nie do końca z sfer Metinowych aczkolwiek lekko z nią powiązany.Kto ma wiedzieć ten już wie o kim mówię :)

A w czwartek kolejne niespodzianki, przygotowałem na piątek kolejną dawkę smiechu dla osób które korzystają z naszego TeamSpeaka-Informacje jutro :)

Opublikowano

Fejm bonusa nagiął się.

Dresy z rejonu nie dadzą mu żyć.

Rozumiem, że kolejna reklama YT będzie u smorąga lub u baśki?

Heheh ale ta reklama rozwaliła system.

Nie no, ale swoją drogą czekam na decyzję jednej z tego typu osób :D

"Ma się zastanowić"

Podpowiem-Zablokuje Ci płytę główną.

A tak na serio to akurat prawdziwy Youtuber związany z Gamingiem na YT, posiadający sporą ilość widzów, jutro zobaczycie kto to :)

A reszta YT to akurat nie jest tajemnicą jak GP u Tream-a,Seria u Pana ZabQ oraz R3spect.

Jest kilka Youtuberów także nie pewnych więc ich nie wymieniam ale na pewno ktoś z tych "lepszych" dojdzie do całej reklamy serwera, a do samego Youtuba się nie ograniczamy jak sami widzicie,a tak niektórzy narzekali że będzie słaba reklama :)

Opublikowano

Świetna prezentacja, serwer ma dużo do zaoferowania. Hełmy i tarcze z Heroes III :D Proponowałbym tylko zmiane zbroi, tzn. zamiane, przedostatnie z ostatnimi, te przedostatnie są zdecydowanie lepsze.

Skąd bronie 75? bo nie doczytałem.

ZjaranaPanda

Opublikowano

na kiedy planowany start?

Piątek 18:00

Wszystko idzie w dobrym kierunku, powinniśmy się wyrobić.

Jeżeli nie ale bardzo mała szansa, to sobota o tej samej godzinie ale to ewentualnie bo powtarzam - prawie kończymy. 

3_1.png

Opublikowano

Elegancko.
Co do chłopaków True&Sielu nic takowego nie mam, chociaż ostatnio True mnie olał, jak chciałem konto odzyskać na Dreikonie, ale trudno. Serwer przypomina Metinka, gdzie wszystko było git, ludzie grali, ale potem coś się wypalił serwer, ludzie przestali grać, etc.
Tutaj widzę chłopaki ostro postawili na reklamę, podziwiam, ale nie bylem zaskoczony, kiedy zobaczyłem, że Bonus wstawił kolejny post, z kolejnym serwerem xDD - Swoją drogą ciekawe ile wziął za kilka wyrazów i link. Lecz nie ingeruje. Serwer polecam, na pewno mogę polecić, bo Sielu się nie opierdziela. Na 100% sprawdzę, jak to wszystko będzie wyglądać w tej odsłonie.

Powodzenia!

btw.
Sielu jak możesz to wpadnij na moment, na gg. Przeczytaj i odpisz, z góry dziękówa. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...