Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Moyes.pl

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak może się mylę ale przed tymi aktualizacjami nie jeden gracz mówił że zbyt łatwo :P

Potem to trochę zmieniłem.

Zgadzam się, lecz ciężko jest ustawić taki środek żeby dopasować się do jak największej ilości graczy. 

i to jest Twój problem, słuchasz graczy z TSa którzy grają gildiami a jest ich zaledwie garstka w porównaniu do całej 'populacji' serwera, nie słuchasz tych słabych co nawet w większości nie wiedzą co to TS a % na serwerach stanowią znaczną większość. 

Skoro serwer robisz pod takich właśnie ludzi, bo 10-20 osób sugeruje Ci jak to powinno wyglądać, to tyle samo będzie na tym serwerze grało po miesiącu. Już mi się rzygać chce kiedy widzę kolejny serwer gdzie połowa dungeonów wymaga wejścia grupą...

Jak na paranoje wydawać się może, że to nie Ci lepsi stanowią o sile liczebnej serwera ale Ci słabsi gracze a wręcz nazwałbym ich noobkami którzy powolutku jakoś tam sobie grają.

A po za tym to nie polecałbym osobom którzy lubią mieć świadomość jakiegoś sensu gry z perspektywy miesięcy a nawet chociażby pół roku gry na tym całym Moyes'ie. Nie po tym co Sielu zrobił z Amerionem.

The past has gone

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i to jest Twój problem, słuchasz graczy z TSa którzy grają gildiami a jest ich zaledwie garstka w porównaniu do całej 'populacji' serwera, nie słuchasz tych słabych co nawet w większości nie wiedzą co to TS a % na serwerach stanowią znaczną większość. 

Skoro serwer robisz pod takich właśnie ludzi, bo 10-20 osób sugeruje Ci jak to powinno wyglądać, to tyle samo będzie na tym serwerze grało po miesiącu. Już mi się rzygać chce kiedy widzę kolejny serwer gdzie połowa dungeonów wymaga wejścia grupą...

Jak na paranoje wydawać się może, że to nie Ci lepsi stanowią o sile liczebnej serwera ale Ci słabsi gracze a wręcz nazwałbym ich noobkami którzy powolutku jakoś tam sobie grają.

A po za tym to nie polecałbym osobom którzy lubią mieć świadomość jakiegoś sensu gry z perspektywy miesięcy a nawet chociażby pół roku gry na tym całym Moyes'ie. Nie po tym co Sielu zrobił z Amerionem.

Tak? Gdzie tu masz dungeony które wymagają grupy?

Pisałem że każdy dung jest bez grupy więc?

3_1.png

Opublikowano

Tak? Gdzie tu masz dungeony które wymagają grupy?

Pisałem że każdy dung jest bez grupy więc?

wcześniejsze serwery...

The past has gone

Opublikowano

kolegego gwono mnie obchodzi jego wczesniejszy serwer jestem nowym graczem i mam to w d***e  wiec jak mozesz nie spam tutaj

Zgodzę się lecz nie do końca, dla nowych graczy wiadomo.

Lecz ja wiem że popełniłem błędy, ten gracz grał na moim serwerze wiadomo przeszłość lecz ja to doceniam, staram się poprawić jeżeli chodzi o serwer jako miejsce dla gracza.

3_1.png

Opublikowano

wcześniejsze serwery...

Człowieku, czy to jest prezentacja oraz zapowiedź, ewentualnie dyskusja starych serwerów ?!

- Nie !

Więc jeżeli Ci się nie podoba, to nie wbijaj, ale nie spam dodatkowo i nie porównuj nowego serwera do starych, gdyż nawet nie wiesz jak będzie, a komentujesz bez sensu.

Pozatym, admin pisał już, że na wejście na dungeony nie będzie potrzeba grupy, więc ja się pytam, po c**j drążyć temat ?.. Było tak na starych serwerach, a tutaj będzie inaczej.

Pozdrawiam.

PS. Nie jest to żaden "hejt" na Ciebie, tylko uświadomienie Ci, jak bardzo pierdolisz farmazony. Pozdrawiam Cię i apeluje o zaprzestanie hejtowania i komentowania, jak już wyżej wspomniałem - bezsensownymi komentarzami.

Opublikowano

Do graczy którzy pytali o betę (wejście na nią dzisiaj)

Działam ciągle, wszystko już sprawnie działa lecz muszę pierw ustawić podstawy aby wpuścić na nią testerów którzy sprawdzą bugi etc.

Postaram się wyrobić jak najszybciej, żeby wszystko było ustawione (gotowe do testowania).

3_1.png

Opublikowano

Do graczy którzy pytali o betę (wejście na nią dzisiaj)

Działam ciągle, wszystko już sprawnie działa lecz muszę pierw ustawić podstawy aby wpuścić na nią testerów którzy sprawdzą bugi etc.

Postaram się wyrobić jak najszybciej, żeby wszystko było ustawione (gotowe do testowania).

Czyli dziś można będzie wejść na serwer i sobie testować?

Opublikowano

Czyli dziś można będzie wejść na serwer i sobie testować?

Jeżeli się wyrobię to tak, lecz ciężko będzie na dzisiaj ponieważ późno wróciłem a podstawy muszą być.

Klient jest już wrzucony na kilka hostingów jak coś.

3_1.png

Opublikowano

Jeżeli się wyrobię to tak, lecz ciężko będzie na dzisiaj ponieważ późno wróciłem a podstawy muszą być.

Klient jest już wrzucony na kilka hostingów jak coś.

I gitarka :)

To teraz czekamy i testujemy ;D

//

Mam jeszcze pytanko jest auto potowanie itd(tak jak ma metinku)? Oby nie ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

I gitarka :)

To teraz czekamy i testujemy ;D

//

Mam jeszcze pytanko jest auto potowanie itd(tak jak ma metinku)? Oby nie ;D

Potowanie owszem, lecz podnoszenia pelerynek auto nie ma.

3_1.png

Opublikowano

Serwer się zapowiada świetnie. 

Teraz tylko czekać na start ! :D

Sielu, wejdziesz Ty na tego TS"a ? :P

Nie bardzo ;x na ts jestem ciągle lecz staram się jak najszybciej zrobić co potrzeba.

3_1.png

Opublikowano

Czekam nie cierpliwie serwer na pewno będzie mega bomba! Serdecznie zaparszam na start wszystkich! :)

Ps. Macie już dzien zaplanowany startu? :D

Owszem mamy, piątek lub sobota.

Jaki dzień - wszystko będzie zależało od ilości błędów do poprawy.

3_1.png

Opublikowano

Sielu, True ma jakąś zaplanowaną reklamę serwera?

PS. Jest to jedyny projekt roku na ktorego czekam cierpliwie ;)

Pozdro ;)

Opublikowano

Człowieku, czy to jest prezentacja oraz zapowiedź, ewentualnie dyskusja starych serwerów ?!

- Nie !

Więc jeżeli Ci się nie podoba, to nie wbijaj, ale nie spam dodatkowo i nie porównuj nowego serwera do starych, gdyż nawet nie wiesz jak będzie, a komentujesz bez sensu.

Pozatym, admin pisał już, że na wejście na dungeony nie będzie potrzeba grupy, więc ja się pytam, po c**j drążyć temat ?.. Było tak na starych serwerach, a tutaj będzie inaczej.

Pozdrawiam.

PS. Nie jest to żaden "hejt" na Ciebie, tylko uświadomienie Ci, jak bardzo pierdolisz farmazony. Pozdrawiam Cię i apeluje o zaprzestanie hejtowania i komentowania, jak już wyżej wspomniałem - bezsensownymi komentarzami.

Jeśli lubicie wywalać kase na serwer gdzie za miesiąc będzie 20 graczy, a potem zacznie się robić nowy to proszę bardzo, takie są fakty i doświadczenie z wcześniejszego tworu :v dziękuję Mario Magdaleno menopauzo za uświadomienie mi jak bardzo gadam od rzeczy, chyba w nocy wywieziono mnie z Polski i nie mogę mieć już swojego zdania.

Po za tym dziewczyny uważajcie, nie podskakujcie Sielowi bo jeden gracz za słowa o koniecznej reklamie serwera pożegnał się już na zawsze z grą na wszystkich serwerach Siela, byłych obecnych i tych nowych które jeszcze nie istnieją. Tak, Mariusz bardzo z tego powodu ubolewa.

Serwer nawet jeszcze nie stoi więc nic sensownego nie można o nim powiedzieć, oczywiście można polecić ze względu na True i Siela, bo od strony technicznej myślę, że lepszych ludzi ze świecą na MPC szukać ale bardzo zawiodłem się jednak po tym co się stało z Amerionem...

The past has gone

Opublikowano

Jeśli lubicie wywalać kase na serwer gdzie za miesiąc będzie 20 graczy, a potem zacznie się robić nowy to proszę bardzo :v dziękuję Mario Magdaleno menopauzo za uświadomienie mi jak bardzo gadam od rzeczy, chyba w nocy wywieziono mnie z Polski i nie mogę mieć już swojego zdania.

Po za tym dziewczyny uważajcie, nie podskakujcie Sielowi bo jeden gracz za słowa o koniecznej reklamie serwera pożegnał się już na zawsze z grą na wszystkich serwerach Siela, byłych obecnych i tych nowych które jeszcze nie istnieją. Tak, Mariusz bardzo z tego powodu ubolewa.

Serwer nawet jeszcze nie stoi więc nic sensownego nie można o nim powiedzieć, oczywiście można polecić ze względu na True i Siela, bo od strony technicznej myślę, że lepszych ludzi ze świecą na MPC szukać ale bardzo zawiodłem się jednak po tym co się stało z Amerionem...

Co ty Kłamiesz człowieku?

Mariusz pożegnał się z grą na każdym moim serwerze za słowa o koniecznej reklamie serwera? śmieszne.

Ten typ Pisał na chacie gdzie grało x osób na Ameri tak; Zapraszam na serwer FunMt2 

Reklamował inny serwer? Więc mam to tolerować? 

3_1.png

Opublikowano

Co ty Kłamiesz człowieku?

Mariusz pożegnał się z grą na każdym moim serwerze za słowa o koniecznej reklamie serwera? śmieszne.

Ten typ Pisał na chacie gdzie grało x osób na Ameri tak; Zapraszam na serwer FunMt2 

Reklamował inny serwer? Więc mam to tolerować? 

Ja widziałem, że zacytowałeś na forum jego posta "Serwer musi mieć koniecznie dobrą reklamę" Odpowiadając tym, że on już na pewno nie zagra na żadnym z Twoich serwerów. Tak to wyglądało, nie tylko ja to tak odebrałem skoro nie napisałeś za co faktycznie ban.

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...