Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Moyes.pl

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sielu , wiesz że Cie lubie ale spodziewałem się czegoś lepszego po tobie :/

Te zbroje i bronie są tak chuje  :unsure:  :unsure:

Serwer będzie stabilny i dopracowany bo to Sielu.

Polecam  <3

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
  • Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamiast poprawić Ameriona według sugestii graczy to nowy serwer się tworzy, zaś nie bardzo zważając na opinię graczy. Bronie jakoś jeszcze ujdą, ale zbroje są tak obrzydliwe... Do tego te fryzury, tylko dredy są według mnie jakoś fajnie wyglądające, ale dynia do expa kojarzy mi się z jakimś słabym niedopracowanym EASY. Trochę za bardzo to wszystko odchodzi od klimatu metka...

Znowu jakieś nowe mapy m1? Pełno graczy na AM zwracało uwagę żeby przywrócić klasyczny wygląd miast, a nadal brniesz w nowości. Niby serwer EASY/MEDIUM ale po co zostawiłeś takie bony jak kradzież PZ, abs na ogień, wiatr, błyskawice, które nie działają kompletnie na nic po za absem na błyskawice który zmiejsza tylko i wyłącznie DMG ataku zjawy żółtego tygrysa.

Mapy w tym samym stylu zrobione co na Amerionie? Musisz dylać przez całą mape 3 minuty żeby ubić bossa?

Client jak zwykle zrobiony schludnie i perfekcyjnie, to trzeba przyznać, że robisz najlepsze jakie widziałem. Polowania, misje etc też w łatwy, prosty sposób zrobione

Po za tym wszystkim mówisz, że serwer nie będzie pod IS. Ale tak samo mówiłeś na Amerionie cytuję "Ty chyba serwera pod IS nie widziałeś"

A tymczasem wydając około 100 zł miało się 70% więcej na potwory, 6000 HP więcej, 70% więcej na ludzi. Przedmioty które to dawały w żaden sposób nie były możliwe do zdobycia w grze, ktoś je musiał kupić za PLN by sprzedać. 

The past has gone

Opublikowano

Serwer jak serwer trochę wziąłeś z Ameriona :) jak dla mnie amerion lepszy ;) Sety FUUUU

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Tak myslalem, True. Od razu widac roznice miedzy zwykla zapowiedzia serwera True a innych pionow, serwer na pewno bedzie dobry.

Tylko jezeli bossy, dungi trzeba bedzie robic w 40 wojownikow/szamanow/ninji/sur + kazdy z nich musi miec po pecie i kostiumie, zeby wejsc, to bedzie lipton.

Opublikowano

Kolejny niewypał po Amerionie? (chociaż ten wyglada o wiele lepiej) Sielu 1 listopada miałeś coś działać na tamtym serwerze i dalej nic. Ile tam gra 10 osób teraz?

Z takim podejściem to graczy nie nastukasz, ludzie powywalali 100-200 zł na AM a Ty sobie stawiasz nowy serwer 

Na amerionie przesadziłem z expem i większość była źle zrobiona, czyli rozgrywka. Co ja zrobię jak true chciał załatwić yt`bera a jemu się serwer nie podobał. 

Bicie głową w ścianę. Rozumiem że powydawali.

Zamiast poprawić Ameriona według sugestii graczy to nowy serwer się tworzy, zaś nie bardzo zważając na opinię graczy. Bronie jakoś jeszcze ujdą, ale zbroje są tak obrzydliwe... Do tego te fryzury, tylko dredy są według mnie jakoś fajnie wyglądające, ale dynia do expa kojarzy mi się z jakimś słabym niedopracowanym EASY. Trochę za bardzo to wszystko odchodzi od klimatu metka...

Znowu jakieś nowe mapy m1? Pełno graczy na AM zwracało uwagę żeby przywrócić klasyczny wygląd miast, a nadal brniesz w nowości. Niby serwer EASY/MEDIUM ale po co zostawiłeś takie bony jak kradzież PZ, abs na ogień, wiatr, błyskawice, które nie działają kompletnie na nic po za absem na błyskawice który zmiejsza tylko i wyłącznie DMG ataku zjawy żółtego tygrysa.

Mapy w tym samym stylu zrobione co na Amerionie? Musisz dylać przez całą mape 3 minuty żeby ubić bossa?

Client jak zwykle zrobiony schludnie i perfekcyjnie, to trzeba przyznać, że robisz najlepsze jakie widziałem. Polowania, misje etc też w łatwy, prosty sposób zrobione

Po za tym wszystkim mówisz, że serwer nie będzie pod IS. Ale tak samo mówiłeś na Amerionie cytuję "Ty chyba serwera pod IS nie widziałeś"

A tymczasem wydając około 100 zł miało się 70% więcej na potwory, 6000 HP więcej, 70% więcej na ludzi. Przedmioty które to dawały w żaden sposób nie były możliwe do zdobycia w grze, ktoś je musiał kupić za PLN by sprzedać. 

Masz dużo racji, trochę odpowiem.

Co do zbroi to napisałem że i tak większość zdobędzie kostium bojownika bo będzie łatwo dostępny.

Więc muszę poszukać jeszcze z 2 kostiumów bo zbroje to tylko zbroje.

Nowe m1 są całkiem inne, bo jest to easy. Tak myślę zobaczę co wyjdzie. Osobiście lubię próbować, może się uda trudno.

A próbuję dlatego bo nie lubię czegoś co już jest x lat na każdym serwerze nawet gdy ty mapy nie są jakieś piękne.

Ok, sprawdzi się bonusy na becie już zapisałem do notatnika na bete i się poprawi bonusy lub usunie z listy.

Client jest zwykły, ja tam nic nie dostrzegam schludnego.

Tak pisałem tam, przejechałem za co mogę przeprosić ale tu będzie inaczej bo nie ma tu nawet petów a są jedynie kostiumy/fryzury/wierzchowce.

Z czego się śmiejesz? Te skrypty są nic nie warte bo pisze się je ok 30 minut, jeżeli masz na myśli np Bs`a.

Zresztą tu są inne skrypty, a ty dałeś te z ameriona.

Tak myslalem, True. Od razu widac roznice miedzy zwykla zapowiedzia serwera True a innych pionow, serwer na pewno bedzie dobry.

Tylko jezeli bossy, dungi trzeba bedzie robic w 40 wojownikow/szamanow/ninji/sur + kazdy z nich musi miec po pecie i kostiumie, zeby wejsc, to bedzie lipton.

Bossy/Dungi solo.

Kiedy start serwera? bo na prezce ślepy jestem i nie widze  gdzie jest data 

Piątek/sobota 18:00

3_1.png

Opublikowano

Serwer zapowiada sie ciekawie. Jezeli bedzie 500+ to z checia zostane na dluzej.

Byc moze nie doczytalem, ale skad bronie do expa?

Planujesz poszerzyc grono Administracji, czy sadzisz, ze we 2 ogarniecie wszystko?

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Serwer zapowiada sie ciekawie. Jezeli bedzie 500+ to z checia zostane na dluzej.

Byc moze nie doczytalem, ale skad bronie do expa?

Planujesz poszerzyc grono Administracji, czy sadzisz, ze we 2 ogarniecie wszystko?

Brodnie do expa czyt V2 robi się z tych 75 jeżeli o to ci chodzi.

A jeżeli chodzi ci o bronie 75 to wszystko znajdziesz w wiki dropu.

Team jest cały :P w prezentacji tylko ja i true. 

3_1.png

Opublikowano

Super Sponsor dobry admin ale co będzie z reklamą i skile na g zamiast na p polecam pomyśleć nad tym ale tak poza tym polecam 

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Super Sponsor dobry admin ale co będzie z reklamą i skile na g zamiast na p polecam pomyśleć nad tym ale tak poza tym polecam 

Główne założenie jest takie aby Yang miały wartość.

Żeby itemy były coś warte, dlatego są kamienie za yang.

Kwestia bardziej w kierunku gospodarki serwera.

3_1.png

Opublikowano

10 kamieni do P? 100% na wejście?

SIelu spoko gość, polecam.

Edit: Jest auto-peleryna jak na Metinku? B)

Tak 10 kamieni i 100% na wejście. 

Nie ma bo jest to bot :P

3_1.png

Opublikowano

Serwer może byc fajny ale mapki zjebane te m1 i m2 odstrasza mnie szczerze mowiac to samo co na Metinku czy na Amerionie za dużo ..

Opublikowano

Serwer może byc fajny ale mapki zjebane te m1 i m2 odstrasza mnie szczerze mowiac to samo co na Metinku czy na Amerionie za dużo ..

Właśnie mi pisali na met że fajnie na nowych mapach. Chodź są one tam 100% gorze niż tu.

Tu też nie są jakoś piękne, do tego to talentu nie mam :P ale zawsze coś innego. Zresztą oceni się na becie, jak to wszystko wyjdzie z mapami skoro już tyle osób tak pisze..

3_1.png

Opublikowano

Właśnie mi pisali na met że fajnie na nowych mapach. Chodź są one tam 100% gorze niż tu.

Tu też nie są jakoś piękne, do tego to talentu nie mam :P ale zawsze coś innego. Zresztą oceni się na becie, jak to wszystko wyjdzie z mapami skoro już tyle osób tak pisze..

A kiedy beta no i czy otwarta czy dla wybrańców? :D

Opublikowano

A kiedy beta no i czy otwarta czy dla wybrańców? :D

Beta rusza w poniedziałek, będzie zamknięta dla wybrańców.

3_1.png

Opublikowano

nic ciekawego w dodatku 4,5,7 set zbroi jest chuyowy jaki David Moyes na ławie trenera

Mimo iż oceny administratorów innych serwerów mnie nie interesują, to dzięki za opinie.

3_1.png

Opublikowano

Moge dolaczyc do bety zobaczyc jak prezntuje sie nowe mapki itd.?

Jak będą miejsca nie ma problemu. 

lecz wymagany ts i inny kontakt. 

--

Na serwerze dostępny będzie jeszcze gui od teleportów.

Jak na serwer easy przystało, żeby nie latać przez całą mape do metków/bossów.

Cena z wiadomych celów, aby nie było ciągłego latania :)

zap.png

przywróciłem także hp przeciwnika podczas pvp.

let.png

3_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...