Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Moyes.pl

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świetna prezentacja, serwer ma dużo do zaoferowania. Hełmy i tarcze z Heroes III :D Proponowałbym tylko zmiane zbroi, tzn. zamiane, przedostatnie z ostatnimi, te przedostatnie są zdecydowanie lepsze.

Skąd bronie 75? bo nie doczytałem.

Bronie 71 z wieży wygnańców. Tylko i wyłącznie! Lecz jest ona przystosowana do szybkiego zdobycia owej broni.

3_1.png

Opublikowano

Niestety Wallander nie nagrywa z nowych serwerów, z resztą już znalazł sobie serię :)

Pozdrawiam

True

Jak to nie nagrywa z nowych serwerów? Zakrea rozumiem stoi ponad pół roku? A nie sorry stoi 3 tygodnie niecałe.

Opublikowano

Jak to nie nagrywa z nowych serwerów? Zakrea rozumiem stoi ponad pół roku? A nie sorry stoi 3 tygodnie niecałe.

Tzn napisał jak dla mnie sprostowanie, że kiedyś nagrywał ale teraz nie było serwera który mu się podobał i nadawał na serię więc wybrał ten.

Tak przeglądając jego komentarze zrozumiałem ale to jego sprawa :P

Mam nadzieję, że to nie będzie jego kolejna seria z metina, na 2/3 odcinki  ;).

Nie będzie taka.

3_1.png

Opublikowano

True! Masz świetną okazje aby u was na Moyesie nagrywal serie Tream poniewaz wczoraj Tream nagral pierwszy odc z nowej serii z serwera Lane..is i ludzie w komentarzach go zwyzywali ze nagrywa z takiego syfu. Wiec masz okazje aby u Was Tream nagrywal serie to bedzie fajna reklama. Tream zawsze fajnie nagrywa i filmy wrzuca dobre ;)

PS. Zabq nie bedzie super reklama poniewaz on nagrywa tyle tych serwerow ze ludzie nie patrza gdzie on gra.

Opublikowano

True! Masz świetną okazje aby u was na Moyesie nagrywal serie Tream poniewaz wczoraj Tream nagral pierwszy odc z nowej serii z serwera Lane..is i ludzie w komentarzach go zwyzywali ze nagrywa z takiego syfu. Wiec masz okazje aby u Was Tream nagrywal serie to bedzie fajna reklama. Tream zawsze fajnie nagrywa i filmy wrzuca dobre ;)

PS. Zabq nie bedzie super reklama poniewaz on nagrywa tyle tych serwerow ze ludzie nie patrza gdzie on gra.

No tyle tych serwerów że no masakra, zawsze po max 2 serie mam kolego

Mam troszkę większe grono odbiorców niż sam YouTube

Opublikowano

Co do zbroji, rozeiązałbym to tak: Szmaragdowa Stal->Hwang->Królewski Hwang->Cesarski Hwang->Srebrny Hwang->Złoty Hwang jak za starych czasów.

Co do kostiumów to polecam wziąć te z Invo*ii.

sygnatura.png

Opublikowano

HAHAHAHAHHAHAHA :D

MÓWIŁEM ŻE ZASKOCZĘ REKLAMĄ A TO NIE KONIEC xDDDDD

POZDRO 600

Pokazałeś jedynie, że ładnie kradniesz pomysły innych. Nie ładnie Patryk, a Bonus to taka reklama, jak dzieci nagrywające minecrafta, wiec koniec końców wydałeś kase na marne. Już lepiej opłacić youtuberów po 1-2k niż jego, większy przypływ graczy z nich będziesz miał, ale rób jak chcesz.

Serwer ogólnie pomysł sam w sobie ma dobry, jednak obawiam się, że Sielu w niektórych kwestiach przesadził, ale obym sie mylił.

Powodzenia ;-)

Opublikowano

Pokazałeś jedynie, że ładnie kradniesz pomysły innych. Nie ładnie Patryk, a Bonus to taka reklama, jak dzieci nagrywające minecrafta, wiec koniec końców wydałeś kase na marne. Już lepiej opłacić youtuberów po 1-2k niż jego, większy przypływ graczy z nich będziesz miał, ale rób jak chcesz.

Serwer ogólnie pomysł sam w sobie ma dobry, jednak obawiam się, że Sielu w niektórych kwestiach przesadził, ale obym sie mylił.

Powodzenia ;-)

Z tego co wiem to masz swój serwer, więc się nie mieszaj :D

Zdjęcia chyba wygasły albo u mnie coś z przeglądarką

Zagram ;p

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Z tego co wiem to masz swój serwer, więc się nie mieszaj :D

Zdjęcia chyba wygasły albo u mnie coś z przeglądarką

Zagram ;p

To, że mam serwer to z góry mam zakaz na wypowiadanie się w innych zapowiedziach/prezentacjach? Nie rozumiem tego troche, wyjaśnisz?

I zdjecia działaja, zmien przegladarke.

Opublikowano

Ciekawy jestem jakby byla reklama np u Reziego ;) ReZi mowil, ze nagrywal kiedys z metka ;) ReZi ma grono widzow 12-17 lat więc metek by się przyjoł ;)

Ale taka reklama by duzo kosztowala. Ciekawe jakby to się oglądalo

Opublikowano

Ah, Sielu więc o tym projekcie wspominałeś spamiąc w prezce Meti@ka.. :D 

Myślę że zawitam, zobaczymy co i jak. 

Obyś ogarnął reklame wcześniej. 

Polecam. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Do zespołu dołączył Azoom.

Dodatkowo start może się wydłużyć o jeden dzień.

Może to być spowodowane faktem iż serwer będzie na source.

Szybka prezentacja z małymi ale jak ważnymi zmianami dla gracza.

7.png

Dodatkowo ekwipunek posiada 5 zakładek.

1_1.png

2.png

Limit yang na handlu oraz w ekwipunku został znacznie zwiększony.

3.png

Handel został powiększony.

3_1.png

4.png

Limit został ustawiony na: 1000

4_1.png

3_1.png

Opublikowano

Ciekawy jestem jakby byla reklama np u Reziego ;) ReZi mowil, ze nagrywal kiedys z metka ;) ReZi ma grono widzow 12-17 lat więc metek by się przyjoł ;)

Ale taka reklama by duzo kosztowala. Ciekawe jakby to się oglądalo

97% jego widzów to dzieci (8-12 lat) które grają w majnkrafta i tylko w majnkrafta więc by miał hejty i chuowo by się oglądało bo by wrzucał odcinek góra 9 minut co 2 tygodnie 

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Jedyna dobra reklama to ktoś z trójki Wallander, Tream, Uzurpator. Innych, "większych" youtuberów nagrywających z metina się oglądać nie da, bo odcinki robione na odpier*ol, typu odcinek 20 min, a przez cały czas jego trwania expi w m2. Może nie wszyscy, ale większość, po nazwach wymieniać nie będę, bo każdy chyba powinien wiedzieć o kogo chodzi.

Opublikowano

Na zdjęciu w sklepie widzę zwój zmiany postaci np z mentala na body,  jest on w grze ? Jak jest to czy jest ograniczony do jakiegoś lvla ?

A w Is się znajduje ?

Opublikowano

Na zdjęciu w sklepie widzę zwój zmiany postaci np z mentala na body,  jest on w grze ? Jak jest to czy jest ograniczony do jakiegoś lvla ?

On działa jedynie na restart punktów statusu.

Zmiany profesji u npc nie ma.

3_1.png

Opublikowano

Grałem na poprzednim serwerze Siela, wszystko było piękne oprócz ilości graczy.

Sielu zadba o strony techniczne serwera prawidłowo, jedyne czego potrzeba to reklamy i można się bawić.

Polecam i zawitam na starcie <3

empty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...