Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Moyes.pl

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak true sponsor serwer powinnien się utrzymać . Kiedy start ?

Tutaj wszystko zależy od bety, właśnie dzisiaj mam rozmawiać z testerami i zobaczymy jak wyjdą nam pierwsze prace.

Bo trzeba dopasować podstawowe czynniki rozgrywki jak i balans klas który pewnie potrwa najdłużej..

Także ocenimy dzisiaj ile to wszystko zajmie i oficjalna data startu pojawi się tak jak pisałem: wieczorem. 

3_1.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie sporo graczy i poprawicie te zbroje 3 poziomy po stalce i bronie tylko ostatną bym zostawił, zobaczymy co z tego będzie w każdym bądź razie powodzenia :) 

Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie sporo graczy i poprawicie te zbroje 3 poziomy po stalce i bronie tylko ostatną bym zostawił, zobaczymy co z tego będzie w każdym bądź razie powodzenia :)

Jeżeli chodzi o zbroje, jestem przekonany że większość nie będzie spoglądała na nie ponieważ kostiumy bojownika jak inne dropią z bossów.

Więc większość będzie miała kostium. Bardziej bym się skupił na skompletowaniu jeszcze z 2 kostiumów.

Jak tylko będzie na to czas to zrobi się to przed startem.

3_1.png

Opublikowano

Mam pytanie dodacie moze 5 Postac bedziecie 2 serwer ktory ma to w PL i przed PL wiec duzo graczy przyjdzie tylko zeby zobaczyc jak ta postac wyglada i se pogra a jak sie spodoba to zostanie.

Opublikowano

Mam pytanie dodacie moze 5 Postac bedziecie 2 serwer ktory ma to w PL i przed PL wiec duzo graczy przyjdzie tylko zeby zobaczyc jak ta postac wyglada i se pogra a jak sie spodoba to zostanie.

Na tych plikach jest to nierealne.

Nawet gdyby było to i tak bym jej nie dodał ponieważ ta postać całkowicie zepsuje metina. Jeżeli jeden z yt`berów który gra już tyle lat w metina wypowiada się w samych negatywach o tej postaci. to coś w tym jest.

A nie jest to zwykły yt`ber ani gracz. Większość będzie wiedziała o kim pisze.

Wiadomo, rozumiem twoją myśl: większość przyjdzie itp itp..

A jeszcze dodam jeżeli ktoś będzie miał w planach zapytać.

Co do większej ilości zakładek ekwipunku itp. czyt: Source

Jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli, to skupie się na tym aby dokończyć game którego edytowałem jakiś czas, lecz zaprzestałem z braku czasu.

Niestety ale trochę trzeba przy tym posiedzieć żeby wszystko działało bezproblemowo.

3_1.png

Opublikowano

Tutaj wszystko zależy od bety, właśnie dzisiaj mam rozmawiać z testerami i zobaczymy jak wyjdą nam pierwsze prace.

Bo trzeba dopasować podstawowe czynniki rozgrywki jak i balans klas który pewnie potrwa najdłużej..

Także ocenimy dzisiaj ile to wszystko zajmie i oficjalna data startu pojawi się tak jak pisałem: wieczorem. 

Można się zapisać na betę? mam ts'a itp 

Opublikowano

Można się zapisać na betę? mam ts'a itp 

Będę potrzebował kilku graczy więc będzie o tym informacje.

Problemu z tym nie będzie. 

3_1.png

Opublikowano

Oo, ciekawą ekipę macie :)

Czekam na stronę forum, oraz oczywiści na start.

Ps. Kiedy planowany start?

Piątek/Sobota następny tydzień 18:00

3_1.png

Opublikowano

Serwer dość fajnie się zapowiada + True reklama sadze że tym razem uda ci się sielu i będziesz miał sporo graczy :)

Opublikowano

Powiem tak z prezentacji wynika że wychodzi najbardziej wyje***ty serwer roku :). Oczywiście zagram i wbiję z ekipą na serwa bo warto widzę. Mam takie dwa pytania do administracji :

1. Czy serwer jest pod IS ? Czy takie coś jak wierzchowce, kostiumy, fryzury będzie jakaś mała lub duża szansa na dropnięcie z metina czy tam bossa.
  2. I ulepki będą dropić łatwo ? Wgl czy dropienie ulepków i ulepszanie epickiego eq zajmnie dużo czasu czy z tym nie będzie dużego problemu ?

ddz8gi.png

Opublikowano

Powiem tak z prezentacji wynika że wychodzi najbardziej wyje***ty serwer roku :). Oczywiście zagram i wbiję z ekipą na serwa bo warto widzę. Mam takie dwa pytania do administracji :

1. Czy serwer jest pod IS ? Czy takie coś jak wierzchowce, kostiumy, fryzury będzie jakaś mała lub duża szansa na dropnięcie z metina czy tam bossa.
  2. I ulepki będą dropić łatwo ? Wgl czy dropienie ulepków i ulepszanie epickiego eq zajmnie dużo czasu czy z tym nie będzie dużego problemu ?

1-Nie, serwer nie będzie pod is. Kostiumy wierzchowce można zdobyć w grze. Jest kilka rodzajów wiadomo. -Dodatkowo nie są one na czas.

2-Exp będzie szybki (przekonałem się że exp to już przeszłość metina), lecz coś musi być trudniejszego :P Będą takie etapy w grze że będzie łatwo lecz będą też takie że będzie trudniej.

3_1.png

Opublikowano

Sielu a co z metinek.eu ?  

zamiast sie nim zajać   starasz sie wybić z nowym serwerem nie rozumiem w takim razie poco trzymac  tamte pliki ;D

CO DO serwera chętnie wbije na start ale nie obiecuje  gry ^^

Opublikowano

Sielu a co z metinek.eu ?  

zamiast sie nim zajać   starasz sie wybić z nowym serwerem nie rozumiem w takim razie poco trzymac  tamte pliki ;D

CO DO serwera chętnie wbije na start ale nie obiecuje  gry ^^

Hym, jak to po co trzymać. Jeszcze ktoś tam wbija pograć lecz wyjaśniłem wszystko w prezentacji serwera.

Mimo temat nie do takich dyskusji.

@Up:

hahahaa

3_1.png

Opublikowano

Te mapy są na poziomie nazwy serwera hehe.

Oj tam, nie napinaj się tak bo ci poduszeczki zabraknie  <3

@D: żadna próba hejtu, stwierdzam fakty :)

3_1.png

Opublikowano

Kolejny niewypał po Amerionie? (chociaż ten wyglada o wiele lepiej) Sielu 1 listopada miałeś coś działać na tamtym serwerze i dalej nic. Ile tam gra 10 osób teraz?

Z takim podejściem to graczy nie nastukasz, ludzie powywalali 100-200 zł na AM a Ty sobie stawiasz nowy serwer 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...