Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postacie z Lola - Kim byście chcieli być?

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Jaka postać: Lux

Dlaczego wybrałeś tę postać: Wybrałem tą postać dlatego, że zawsze chciałem niszczyć ludzi na combo.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Soraka, bo leczy. 

A tak serio to Yasuo. 

Samuraj, dash do wszystkiego, nie muszę czekać, aż mi się odnowi mentalna energia(mana), gdy sobie chodzę to ładuje mi się tarcza, która mogła by przyjąć np. pocisk. 

Kontrolowałbym wiatr i mógłbym nim podrzucać kogo zechcę. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Bohater:xin zhao

Dlaczego: mógłbym nadziewać na dzide

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Jaka postać: Akali

Dlaczego wybrałeś tą postać: Bardzo łatwo mi się nią gra i mam dobre staty na niej

Opublikowano

Jaka postać: Rengar

Dlaczego wybrałeś tę postać: Po prostu, uwielbiam tą postać i jest moim mainem. :)

Szukam osoby, która wykona dla mnie sygnaturę z Goku (Dragon Ball Z)

Nagrodzę 2 limitami lajków. :)

Opublikowano

Jaka postać: TF

Dlaczego? : Zagrałbym w karty z Makinem o rangę Roota.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...