Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Alnaris #1 - Dom Handlowy Licytacje, Kup Teraz, Sm/Yang

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ofensywny refresh :>

Mówiłeś, że odszedłeś. :P

Co ma odejście do refreszy bo nie rozumiem(?)

Będzie jak tylko wrzucą clienta ^^

Ty nie masz czego tam szukać. xD

Nothing.

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzą dzieci nowość jaka nie była udostępniona to hejtują, że nie potrzebne, że c*****e itd.

Prawda jest taka, że 3/4 z nich samo bardzo chętnie wgrałoby to na swój serwer, gdyby tylko było darmowe :/

Opublikowano

Widzą dzieci nowość jaka nie była udostępniona to hejtują, że nie potrzebne, że c*****e itd.

Prawda jest taka, że 3/4 z nich samo bardzo chętnie wgrałoby to na swój serwer, gdyby tylko było darmowe :/

Opublikowano

Nawet jeśli wyciągniesz z clienta ( jakimś cudem ) to zostaje Ci do napisania serverside,które niestety jest trochę rozwinięte i nie sądzę byś dał radę.Tak czy siak powodzenia ^^

ps.Może ja zacznę udostępniać twoje "nowości"?.A sorry u Ciebie nie ma nic ciekawego czego w danym momencie bym nie zrobił. xD

Nothing.

Opublikowano

Zapominasz że parę osób na tym forum potrafi lua. ;)

ale już nie c++ :>

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

ale już nie c++ :>

Do napisania trzech funkcji niepotrzebny jest developer z wieloletnim doświadczeniem   xD

W sumie sami zobaczycie ;)

Opublikowano

Sami zrobić nie potraficie to chcecie kraść? Dobrze, że gui robiłem tak, że operacje wykonuje game, quest w ogóle nie jest do tego używany nie wiem skąd się wam to wzieło :). Życzę powodzenia w pisaniu całego systemu po stronie game.

PS. To co zaczynamy wrzucanie wszystkich "nowości" z serwerów panów wyżej uprzejmie się wypowiadających?

Opublikowano

Sami zrobić nie potraficie to chcecie kraść? Dobrze, że gui robiłem tak, że operacje wykonuje game, quest w ogóle nie jest do tego używany nie wiem skąd się wam to wzieło :). Życzę powodzenia w pisaniu całego systemu po stronie game.

PS. To co zaczynamy wrzucanie wszystkich "nowości" z serwerów panów wyżej uprzejmie się wypowiadających?

Jeden z teamu pisze, że quest, drugi mówi że game. Już sam nie wiem...

Opublikowano

Opublikowano

Jeden z teamu pisze, że quest, drugi mówi że game. Już sam nie wiem...

ale ja nie jestem w teamie?.Jak byłem było to jeszcze zrobione questem także zluzuj.

Nothing.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...