Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Alnaris #1 - Dom Handlowy Licytacje, Kup Teraz, Sm/Yang

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie polecam, banda debili, oczywiście bez obrazy dla grafików  ;)

- Mks - community manager, własciciel

nosz k***a bo jebne, jak on się nawet po polsku nie potrafi dobrze wysłowić..  :O

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

było to kiedyś na serwerze od tenmym zapomniałam już nazwy.
zresztą, przecież to coś zniszczy rynek, co będzie konsekwencją 4 sklepów na krzyż w m1 itp :P

Opublikowano

No mks wysoka posada jak na Ciebie, poradzisz sobie z tym ogromnym ciężarem odpowiedzialności? Przecież nawet ortografii nie umiesz gracze Cię wyśmieją jak będziesz im odpisywał.

Serwera nie polecam padnie w krótkim czasie, propsy dla Nixa dom aukcyjny fajny lecz już trochę osób go od Ciebie kupiło więc nie jest to coś nowego niesamowitego.

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Mam tylko nadzieję że Jemilo robiąc dla Was grafikę nie będzie kradł elementów z moich prac, jak do swoich releasów. 

A ja mam nadzieje że ty mizune wykonując grafike dla swoich klientów przestaniesz kraść grafike z wow-a i uzywac tapet z google ;) mam na myśli np strone ethany

33748387117269464751.png

Opublikowano

zresztą, przecież to coś zniszczy rynek, co będzie konsekwencją 4 sklepów na krzyż w m1 itp :P

Astium*

A co do rynku fakt, coś w tym jest bo jednak te chodzenie po m1 i szukanie jednego przedmiotu 30minut ma to coś... :D

Opublikowano

a więc ok, wszyscy już wiemy że nikt tego NIE POLECA, temat można uważać za zamknięty. Pozdrawiam Majkel Dżekson  ;)

o niee, mks jedzie mi wpierdolić !  xD

10636036_563544550412681_119133272047117

Opublikowano

a więc ok, wszyscy już wiemy że nikt tego NIE POLECA, temat można uważać za zamknięty. Pozdrawiam Majkel Dżekson  ;)

Em,ale nie polecać domu aukcyjnego?A co my go sprzedajemy,że polecasz nas jako osoby sprzedające?Wyrządził Ci krzywdę,że go nie polecasz?Biedny domek :(

@Multitabs wysuń może jakieś argumenty cd. swoich podejrzeń bo z tego co wiem to on gra w LoLa. :>

Nothing.

Opublikowano

Em,ale nie polecać domu aukcyjnego?A co my go sprzedajemy,że polecasz nas jako osoby sprzedające?Wyrządził Ci krzywdę,że go nie polecasz?Biedny domek :(

bardzo kreatywny nick sobie wymyśliłeś panie słynny Flourine  ;)

Opublikowano

Można wiedzieć jakie gui było niby dostępne? Każdą rzecz robię od 0, nie przeglądam for typu e*pvp, dev czy mpc w poszukiwaniu "nowości" jak robi 95% techników, ponieważ te fora (szczególnie mpc) są zacofane o ponad rok, a ich poziom jest niższy od 0. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły, wyzwania zwiazane z nowosciami do metina, niech pisze, bardzo chetnie sie zmierze, a kto mnie zna wie co potrafie i co robie z metinem.

@DOWN:

IMETIN MA DOM AUKCYJNY NA STRONIE I W GRZE QUESTEM, A TU JEST GUI TO JAKBYS POROWNYWAL MERCEDESA Z MALUCHEM, zaczynam wątpić w to forum...

Nie wiem czy mogę tutaj wklejać, ale łap link:

xxx

GUI + PHP - nie twierdzę, że podobne, podaję tylko link do GUI ;)

Dodatkowo zadatki domu aukcyjnego można spotkać w cliencie i SRC, ale jest niedokończony i z tego co kiedyś wyczytałem na forum (chyba) SG nie będzie już rozwijany przynajmniej przez YMIR, WEBZEN czy jak oni się tam teraz nazywają.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Sądzisz, że ktoś będzie płacił nie małą cenę za wystawienie przedmiotu, aby wystawić jakąś pierdołę w sklepie? Dom jest przeznaczony dla wyższych leveli sprzedających przedmioty o bardzo dużej wartości, a nie dla wystawiania wszystkiego, mniej wartościowe rzeczy nadal będą wystawiane w sklepach w m1.

Nie wiem czy mogę tutaj wklejać, ale łap link:

http://www.inforge.net/community/metin2-howto-and-addon-server-privati/348146-release-auction-house-in-python-incompleta-p.html

GUI + PHP - nie twierdzę, że podobne, podaję tylko link do GUI  ;)

Dodatkowo zadatki domu aukcyjnego można spotkać w cliencie i SRC, ale jest niedokończony i z tego co kiedyś wyczytałem na forum (chyba) SG nie będzie już rozwijany przynajmniej przez YMIR, WEBZEN czy jak oni się tam teraz nazywają.

W cliencie globali dom nawet nie ma okienka, jest to tylko podstawka pod gui. Co do tego tematu, jest to lekko zaczęty projekt w dodatku wszystko opiera się na php, co jest kompletnie nieprzemyślanym pomysłem. 
Opublikowano

bardzo kreatywny nick sobie wymyśliłeś panie słynny Flourine  ;)

Słuchaj multi Ty masz jakąś schizę ,że widzisz mnie wszędzie?Sorry,ale od ~4 miesięcy nie zajmuje się całkowicie serwerami.Nie mam NIC do Ciebie,ale pisząc rzeczy bez pokrycia niestety robisz z siebie błazna.Jak chcesz to możemy razem w LoLa pograć.Top: Serwer polecam widzę fajnie się zapowiada i myślę czy by nie wbić jak wystartuje

Opublikowano

Słuchaj multi Ty masz jakąś schizę ,że widzisz mnie wszędzie?Sorry,ale od ~4 miesięcy nie zajmuje się całkowicie serwerami.Nie mam NIC do Ciebie,ale pisząc rzeczy bez pokrycia niestety robisz z siebie błazna.Jak chcesz to możemy razem w LoLa pograć.Top: Serwer polecam widzę fajnie się zapowiada i myślę czy by nie wbić jak wystartuje

A Ty kolejny, od 4 miesięcy powiadasz? Niecały miesiąc temu razem z całą resztą lizałeś d*** o source, płakałeś że Tobie się nie chce, prosiłeś Evor'a o pomoc, dobrze wiadomo że robisz razem z nimi. Banda przekłamanych złodziei.

Opublikowano

Florjan nie kłam kolegi, że od 4miesięcy, a kto przy Neudii pomagał leszczu :PP 

A Ty kolejny, od 4 miesięcy powiadasz? Niecały miesiąc temu razem z całą resztą lizałeś d*** o source, płakałeś że Tobie się nie chce, prosiłeś Evor'a o pomoc, dobrze wiadomo że robisz razem z nimi. Banda przekłamanych złodziei.

Pavcio ty masz zaburzenie emocionalne ból dupy? Myślisz, że jesteśmy na tyle hardkorowi żeby wziąść florjana do teamu (jednak nie). CO do tych 4miechów to z lekka przesadził ale 2tyg myśle, że spokojnie mineły.

Opublikowano

Dobra, a co to ma wspólnego z ich serwerem bo nie wiem ?

Opublikowano

HAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAhAHAHAHAHAHAHAHAHH Dobra wy tak koledzy na poważnie czy sobie jaja może robicie :D ? jedynie co to polecam marka i Gumisia reszta to syf albo random serio "MKS TEN PIES" przecież to wam graczy ujmie niż cokolwiek zrobi poco on wam ja się pytam przecież to jest gorsze niż komar =)

Opublikowano

HAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAhAHAHAHAHAHAHAHAHH Dobra wy tak koledzy na poważnie czy sobie jaja może robicie :D ? jedynie co to polecam marka i Gumisia reszta to syf albo random serio "MKS TEN PIES" przecież to wam graczy ujmie niż cokolwiek zrobi poco on wam ja się pytam przecież to jest gorsze niż komar =)

Tak dostaniesz "lubię to" ze względu na swoją chorobę umysłową i lizanie dupy asfenowi.Dziękuje,dobranoc.

Opublikowano

Gumiś, spoko.... ale mks w zespole to jakaś porażka.

Cóż, myślałem że będzie etherest, tyle czekałem i myślałem że to bd git i bez syfu w zespole.

Powodzenia, ale mks to ostatni zjeb.

A praca git.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Tak dostaniesz "lubię to" ze względu na swoją chorobę umysłową i lizanie dupy asfenowi.Dziękuje,dobranoc.

ja komuś liże d*** :D ? no ty chłopcze w okularkach nie wiesz co mówisz lepiej idź robić resztę swojego syfu pozdrawiam <3 

Opublikowano

ja komuś liże d*** :D ? no ty chłopcze w okularkach nie wiesz co mówisz lepiej idź robić resztę swojego syfu pozdrawiam <3

Syf a zarabia więcej niż Ty przez całe swoje życie dziwne nie ?xD

Opublikowano

ja komuś liże d*** :D ? no ty chłopcze w okularkach nie wiesz co mówisz lepiej idź robić resztę swojego syfu pozdrawiaM

Syf a zarabia więcej niż Ty przez całe swoje życie dziwne nie ? xD

Widzę Grafiese , że masz ból dupy :)

Opublikowano

Ile ty z tych serwerów zarobisz z 400zł nawet mnie nie rozśmieszaj :P nie dziwie się że jesteś nerdem w okularkach ;)

ja komuś liże d*** :D ? no ty chłopcze w okularkach nie wiesz co mówisz lepiej idź robić resztę swojego syfu pozdrawiaM

Widzę Grafiese , że masz ból dupy :)

z czego mam mieć ból dupy :) z tego że mks to zwykły śmieć a mark i gumiś sami ogarną ten serwer ??? moja opinia odnosiła się do tego że mks jest w team więc nie rozumiem o co chodzi o.O 

Opublikowano

Mark, mogłeś juz sam zrobic serwer -.-

Polecam tylko marka, az sie dziwie ze robi z flourine,mks, i gumisiem xD.

No cóż, powodzenia mark.

Co do tematu dobra rzecz, lecz uwazam ze malo przydatna.

Z pewnoscia szybciej bedzie standardowo pisać na wołaju kupie to i owo :D

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Mark, mogłeś juz sam zrobic serwer -.-

Polecam tylko marka, az sie dziwie ze robi z flourine,mks, i gumisiem xD.

No cóż, powodzenia mark.

Co do tematu dobra rzecz, lecz uwazam ze malo przydatna.

Z pewnoscia szybciej bedzie standrdowo pisać na wołaju kupie to i owo :D

Tylko wiesz to działa także jak ktoś jest offline :)  Sam serwera nie mogłem robić gdyż nie ogarniam tego aż w takim stopniu. 

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...