Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Alnaris #1 - Dom Handlowy Licytacje, Kup Teraz, Sm/Yang

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra widzę, że także muszę się wypowiedzieć, co do postu harnasia i innych uwazających, że dom aukcyjny to żadna nowość, owszem dom aukcyjny to częsty system w mmo, mają go serwery np. imetin, zakrea, lecz na tych serwerach jest to w stronie lub biedny quest, a tutaj jest to rozwinięte gui. A co do wypowiedzi pavcia, powiadasz, że nie jestem zbytnio inteligenty, a w przeciwieństwie do ciebie potrafię w metku zrobić "wszystko", nie muszę prosić innych o pomoc, nic ci do tego z kim się zadaję, a zadaję się z tymi, którzy więcej płacą, prosta sprawa. Pozdrawiam GuMiS.

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się bardzo fajny serwer, naprawdę polecam, szlachta robi serwer więc wydaje mi się że będzie naprawdę wykokszony na maxa hehe pozdrawiam +10 do lansu :* <3

Opublikowano

@MKS

W 2 połowie listopada?

To ile Wy już robicie ten serwer?

@topic

Wzorowe wykonanie jak i ogólny efekt domu aukcyjnego.

Pozdrawiam i życzę powodzenia,

Evor.

w tym gronie około 3-4tyg :)

Opublikowano

@MKS

W 2 połowie listopada?

To ile Wy już robicie ten serwer?

@topic

Wzorowe wykonanie jak i ogólny efekt domu aukcyjnego.

Pozdrawiam i życzę powodzenia,

Evor.

Dla Nixa taki serwer to kilka dni no life :)

Jaką reklamę planujecie ?

Opublikowano

Dla Nixa taki serwer to kilka dni no life :)

Jaką reklamę planujecie ?

- Kilka Większych FanPage

- Kilku porządnych youtuberów, ale również kilkunastu mniejszych

- sporo znajomych gildi mających po +20 członków :)

Opublikowano

Mark z tą ekipą nie tworzył serwera od początku. Serwer pierwotnie był tworzony pod inną nazwą od marca bieżącego roku a prace trwały do sierpnia, gdyż zaginął słuch po głównym techniku xD

Opublikowano

hahaha harnaś Ty po*ebie widać masz problem z tym domem aukcyjnym, ewidentnie w te swoje parszywe łapska byś chciał go dostać dlatego tak z niego szydzisz i pod rabbita tematem też spamowałeś że imetin miał go już kilka lat temu. Tak jak nixo napisał, ten dom aukcyjny jest zrobiony w gui ! nie jakimś śmiesznym questem czy na stronie. Won zarabiać dalej na pracy innych pajacu....

Ps kiedy start?

1EPZ6G.gif

Specjalista
Opublikowano

Boże, mks, mark i nixo biorą się za serwer, śmiech na sali.

Ps. Maksiu miałeś coś z tymi boterami robić żeby edenium wyłączyć, nadal czekam.

W sumie dziwie się czemu tyle ludzi gra na edenium,to chyba że licznik podkręcony :D.

Zajmij się tymi bugami bo jest ich sporo.

@top Ciekawie się to prezentuje,ja takiego czegoś wcześniej nie widziałem,więc gratki.

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Jak chcecie tak szpanować a krytyki się boicie to popatrzcie jak wyglądają topowe serwery zagraniczne :)

Zresztą niektórzy Cię pamiętają mks więc ddosy będziecie mieli ładne a nawet piękne :)

IDcncno.png

Opublikowano

W sumie mogę polecić tylko i wyłącznie ze względu na marka.

Mks'a i Gumisia znam raczej z "hackerskich" pseudo włamań i jak się nie mylę z WIELKIM obejściem FW z ovh  xD - sorry chłopaki ale takie zachowania są po prostu słabe.

Co do domu aukcyjnego nie da się ukryć, że jakieś tam gui było dostępne, ale chyba nikt tego tak nie rozbudowywał. Mimo wszystko myślę, że robione od postaw i jeśli działa bez bugów to naprawdę dobra robota. Osobiście ciekawy jestem jaki to będzie miało wpływ na sklepy w M1.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Mam tylko nadzieję że Jemilo robiąc dla Was grafikę nie będzie kradł elementów z moich prac, jak do swoich releasów. 

0VPaRnd.png

Opublikowano

no zobaczymy co to bedzie mam nadzieje ze nie bedzie pogubowane ;)

pobugowane* kei kolego.Nie będzie.Wszystko zostało dokładnie sprawdzone.

Nothing.

Opublikowano

Może zawitam, a czykolwiek polecam jak najbardziej, raczej chłopaki nie będą mieli problemów z zabezpieczeniem jak i wystartowaniem + ciekawy pomysł do porównywania cen :)

Opublikowano

W sumie mogę polecić tylko i wyłącznie ze względu na marka.

Mks'a i Gumisia znam raczej z "hackerskich" pseudo włamań i jak się nie mylę z WIELKIM obejściem FW z ovh  xD - sorry chłopaki ale takie zachowania są po prostu słabe.

Co do domu aukcyjnego nie da się ukryć, że jakieś tam gui było dostępne, ale chyba nikt tego tak nie rozbudowywał. Mimo wszystko myślę, że robione od postaw i jeśli działa bez bugów to naprawdę dobra robota. Osobiście ciekawy jestem jaki to będzie miało wpływ na sklepy w M1.

Można wiedzieć jakie gui było niby dostępne? Każdą rzecz robię od 0, nie przeglądam for typu e*pvp, dev czy mpc w poszukiwaniu "nowości" jak robi 95% techników, ponieważ te fora (szczególnie mpc) są zacofane o ponad rok, a ich poziom jest niższy od 0. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły, wyzwania zwiazane z nowosciami do metina, niech pisze, bardzo chetnie sie zmierze, a kto mnie zna wie co potrafie i co robie z metinem.

@DOWN:

IMETIN MA DOM AUKCYJNY NA STRONIE I W GRZE QUESTEM, A TU JEST GUI TO JAKBYS POROWNYWAL MERCEDESA Z MALUCHEM, zaczynam wątpić w to forum...

Opublikowano

Będzie jazda :)

Serwer jak najbardziej polecam, widać ile czasu wkładają chłopaki w serwer :)

Kamil wykonał bardzo dobrą robotę z domem aukcyjnym, bardzo rozbudowany system.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...