Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Alnaris #1 - Dom Handlowy Licytacje, Kup Teraz, Sm/Yang

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przyszli koledzy napinacze jakie to słodkie lajkują sobie posty, a prawda was w oczy kole bo tylko na mpc możecie błysnąć magiczni wojownicy.

Opublikowano

A ja mam nadzieje że ty mizune wykonując grafike dla swoich klientów przestaniesz kraść grafike z wow-a i uzywac tapet z google ;) mam na myśli np strone ethany

Napisał człowiek który zajebał ode mnie wszystkie pomysły. (Mapy, drzewa itd itd.)

C**j o materiały, ale nawet największy kretyn jest w stanie wymyślić coś samemu, a Ty nie zrobiłeś nawet tego. (Także tak między Nami to chuj Ci w d*** i zamilcz.)

0VPaRnd.png

Opublikowano

Tak dostaniesz "lubię to" ze względu na swoją chorobę umysłową i lizanie dupy asfenowi.Dziękuje,dobranoc.

Jeśli za lizanie dostawałoby się lajki to byłbyś top 1  xD

Przyszli koledzy napinacze jakie to słodkie lajkują sobie posty, a prawda was w oczy kole bo tylko na mpc możecie błysnąć magiczni wojownicy.

545dde6547fa4.png

Chcesz się jeszcze wypowiedzieć na temat wojowników? ;)

Opublikowano

No to coś by @Endymion_

Nadal kłamiecie...  xD

Śmieszne to się zaczyna robić, spina spiną ale udostępnianie danych osobowych osób trzecich na forum publicznym jest jednak przegięciem. Temat zamiast przedstawiać jego treść przedstawia Wasze porachunki i wypominanie sobie brudów. Co drugi post widzę warny aż florjan banika wyłapał. 

było to kiedyś na serwerze od tenmym zapomniałam już nazwy.

zresztą, przecież to coś zniszczy rynek, co będzie konsekwencją 4 sklepów na krzyż w m1 itp  :P

Wystawienie jednego przedmiotu na przykładzie mojego serwera typu hard wynosi 1kk za dzień. Gdzie gospodarka serwera nie pozwoli na to aby w szybkim czasie ktokolwiek wystawił przedmiot a już na pewno nie jakieś ulepszacze czy drewniane eq. Wiadomo, potem zawsze można cenę zwiększyć i iść wraz z serwerem do przodu, zwiększyć do 10kk/dzień za wystawę przedmiotu. Moim zdaniem jest to bardziej odzwierciedlenie działu "Handel" na forach serwerowych niż zastąpienie tobołków w m1. W jaki sposób ktoś to rozegra będzie miało wpływ właśnie na przyjemność gry, zresztą tak jest we wszystkim ... Tak jest w misjach, tak jest w dropie, wszystko zależy od dopasowania, dopracowania każdego aspektu gry.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Śmieszne to się zaczyna robić, spina spiną ale udostępnianie danych osobowych osób trzecich na forum publicznym jest jednak przegięciem. Temat zamiast przedstawiać jego treść przedstawia Wasze porachunki i wypominanie sobie brudów. Co drugi post widzę warny aż florjan banika wyłapał. 

Wystawienie jednego przedmiotu na przykładzie mojego serwera typu hard wynosi 1kk za dzień. Gdzie gospodarka serwera nie pozwoli na to aby w szybkim czasie ktokolwiek wystawił przedmiot a już na pewno nie jakieś ulepszacze czy drewniane eq. Wiadomo, potem zawsze można cenę zwiększyć i iść wraz z serwerem do przodu, zwiększyć do 10kk/dzień za wystawę przedmiotu. Moim zdaniem jest to bardziej odzwierciedlenie działu "Handel" na forach serwerowych niż zastąpienie tobołków w m1. W jaki sposób ktoś to rozegra będzie miało wpływ właśnie na przyjemność gry, zresztą tak jest we wszystkim ... Tak jest w misjach, tak jest w dropie, wszystko zależy od dopasowania, dopracowania każdego aspektu gry.

Bana nie dostałem.Poprosiłem o usunięcie konta jak i jednocześnie odszedłem z teamu,żeby chłopakom nie przeszkadzać.Co do domu masz racje ma to działać w ten sam sposób z tego co wiem.

Nothing.

Opublikowano

Ludzie którzy robią serwer full pod zarobek przedstawiają Wam dom handlowy który istnieje pare lat, lecz oni dodali tam kilka bajerów i myślą że jest super

Podziwiajcie ludzie, nie polecam bo to serwer na miesiąc po czym OFF and next project

Opublikowano

Ludzie którzy robią serwer full pod zarobek przedstawiają Wam dom handlowy który istnieje pare lat, lecz oni dodali tam kilka bajerów i myślą że jest super

Podziwiajcie ludzie, nie polecam bo to serwer na miesiąc po czym OFF and next project

Nie było na żadnym serwerze czegoś takiego ale wy głąby jesteście.

pomysł moze ciekawy ale bezużyteczny

tobołki spełniają swoją role w 100% i nie ma sensu robić zamienników

To nie jest zamiennik tobołów. Przeczytaj mój komentarz wyżej.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ok, życzę wam powodzenia, ale wątpię ze ten pomysł wypali.

Co do tego, że nie było tego na żadnym serwerze to bym polemizował. Nie wiem czy faktycznie na 100% było, ale plany zrobienia domu towarowego w metinie już są od jakichś 2 lat. Tym bardziej, że w bardzo wielu innych grach to funkcjonuje. Więc bez przesady, nie jest to jakiś super patent, temat już dawno oklepany. Mimo wszystko brawa za wykonanie - ciekawe czy nie będzie z tym żadnych problemów w postaci bugów.

Opublikowano

na iMetinie jest to od 3 lat...

Opublikowano

Z tego co wiem to nie bylo jeszcze tego na zadnym serwerze Metina , ludzie pisza ze to bylo np na iMetinie i Avalonie z czystej zazdrosci :*

na imetinie dom handlowy był jako jeden z niewielu lecz w inne postaci ten co wy przedstawiliście jest o wiele lepszy ;) tyle na temat :P 

PS: Ten domek handlowy jest fajny tylko mnie ciekawi jedna rzecz czy jak jesteśmy online i ktoś kupi ten item to kasa od razu wpływa na postać czy musimy ją jakoś odebrać? :D 

Opublikowano

na imetinie dom handlowy był jako jeden z niewielu lecz w inne postaci ten co wy przedstawiliście jest o wiele lepszy ;) tyle na temat :P 

PS: Ten domek handlowy jest fajny tylko mnie ciekawi jedna rzecz czy jak jesteśmy online i ktoś kupi ten item to kasa od razu wpływa na postać czy musimy ją jakoś odebrać? :D

Sm i yang po sprzedaniu przedmiotu automatycznie dodają się do  specialnej zakładki w której mamy możliwośc ich odebrania ^^

Opublikowano

Na imietnie masz to na stronie/quest, tutaj masz gui. Myślenie ON ...

Tak, a graczy akurat najbardziej obchodzi czy to jest zrobione w php, pythonie, lua, cpp, perl'u czy javie. 

Ma być wygodne i funkcjonalne, a szukanie wymówki - jako pierwsi bo nikt nie ma w pythonie to wciskanie ludziom gówna na siłę.

Opublikowano

Jak gniję z tego "tam jest w quescie/stronie a tutaj gui". A co wy myślicie że to jest k***a zrobione w pythonie wszystko? Python podpięty pod questa, więc no k***a.

Opublikowano

Dobrze panie gumis  ładna praca ;)

Widze ze nawet pan MKS jest  a gdzie  Florjan ;) ? -  BonzoTEAM ? 

ukrywa się.. gdyż to teraz jest taki mały tajniak, nowe hobby  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...