Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Nowa prezentacja, nowe oblicze! [Dedyk] [Easy/PvP]

Nygers

Pytania do graczy!  

233 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się serwer?

• Tak
      139
    • Nie
      58
    • Nie wiem
      36
  2. 2. Grasz na serwerze?

• Tak
      147
    • Nie
      86

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ytj7ji.jpg

ss od @DareToDream pokazuje jak super zadbany i odbugowany jest ten serwer :)

Co mają bugi, do expa? Bo nie rozumiem.

Jesteś kompletnym kretynem wybacz, ale wkurza mnie to gdy ktoś mówi że "bugi" są, gdyż nie wiedza co to bug.

TUTAJ NIE WIDAĆ NIC A CO NAJWYŻEJ CH6 KTÓRE ZOSTAŁO PRZEZ PRZYPADEK ODPALONE 2x RAZY Z CZEGO BYŁY BŁĘDNE KOMUNIKATY.

PS: ZAUWAŻ ŻE CH6 TYLKO I WYŁĄCZNIE MIAŁO TO I WIDZISZ ŻE PISZĄ PODWÓJNIE no fucking logic.

banner.png

Opublikowano

Bardziej chodziło mu o to że koleś wbił lvl w tak szybkim czasie :-)

serwer git . Fajnie się gra .eq na max robi się lajtowo. Max szybko się wbija jedynie pvp nie dopracowane

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

serwer spoko tylko dmg helera żeby jeszcze naprawili .. bo to bezsens bić w hellera po 15k a on po 100 na krycie przy full na magie z ochronką bm :) do tego leczenie i full hp ;]

Opublikowano

@"Nygers" czy będziecie poprawiać exp od 182 do 185 poziomu? Idzie on jak na hardzie :s

Po raz kolejny pytanie się pojawia. Wbiłem 184, expiłem za długo jak na serwer easy. Ciekawe co teraz czeka mnie na tym 184 do 185. Zrobicie coś z tym expem czy nie bardzo?

Opublikowano

Co mają bugi, do expa? Bo nie rozumiem.

Jesteś kompletnym kretynem wybacz, ale wkurza mnie to gdy ktoś mówi że "bugi" są, gdyż nie wiedza co to bug.

TUTAJ NIE WIDAĆ NIC A CO NAJWYŻEJ CH6 KTÓRE ZOSTAŁO PRZEZ PRZYPADEK ODPALONE 2x RAZY Z CZEGO BYŁY BŁĘDNE KOMUNIKATY.

PS: ZAUWAŻ ŻE CH6 TYLKO I WYŁĄCZNIE MIAŁO TO I WIDZISZ ŻE PISZĄ PODWÓJNIE no fucking logic.

Z tego co się orientuje to na serwie jest zbugowany exp :) 

https://www.youtube.com/watch?v=IFygA-iQfM4&list=UU5PioZrnfxlkmfL1MyOkV-Q

Opublikowano

Z tego co się orientuje to na serwie jest zbugowany exp :)

https://www.youtube.com/watch?v=IFygA-iQfM4&list=UU5PioZrnfxlkmfL1MyOkV-Q

Ile razy to jeszcze wstawisz? To już zaczyna być żałosne, a nie zabawne.

Po raz kolejny pytanie się pojawia. Wbiłem 184, expiłem za długo jak na serwer easy. Ciekawe co teraz czeka mnie na tym 184 do 185. Zrobicie coś z tym expem czy nie bardzo?

Ja od 184 do 185 z pdkiem z isu i normalnym expiłem około 5 godzin. 

Opublikowano

Także jak na serwer Easy to nie jest zbyt ciekawe 5 godzin expic 1 lvl. Po tym 185 lvl idzie lepiej exp czy nie bardzo?

Opublikowano

Także jak na serwer Easy to nie jest zbyt ciekawe 5 godzin expic 1 lvl. Po tym 185 lvl idzie lepiej exp czy nie bardzo?

Jest identycznie, a nawet gorzej. Na mapie od 185 są duże spoty, ale za spota ze zwykłym pdkiem dostawałem po 0.25 % za największego spota.

Opublikowano

Jest identycznie, a nawet gorzej. Na mapie od 185 są duże spoty, ale za spota ze zwykłym pdkiem dostawałem po 0.25 % za największego spota.

To jest śmiech na sali, poprawiają jakieś nazwy przedmiotów zamiast naprawić ten exp. Ciekawe czy wyjdzie poprawa w tym ich wilekim Update.

Opublikowano

Z tej całej topki , to może 2 osoby wbiły  200 lvl uczciwie . Serwer kończy się na 180 lvl-u , bo i tak dalej nie ma co expić .

Ps. Kiedy sprawdzicie do supportu ? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ile razy to jeszcze wstawisz? To już zaczyna być żałosne, a nie zabawne.

Tak długo dopóki przynajmniej jeden post z tym nie będzie miał warna :) Ja rozumiem układy i te sprawy, ale musicie zrozumieć, że nagrywam po to by ludzi oglądali :) A wasze utrudnianie nic nie da.

Opublikowano

Tak długo dopóki przynajmniej jeden post z tym nie będzie miał warna :) Ja rozumiem układy i te sprawy, ale musicie zrozumieć, że nagrywam po to by ludzi oglądali :) A wasze utrudnianie nic nie da.

Przeczytaj regulamin działu Metin2 to będziesz wiedział za co dostajesz warny. Podpowiem Ci, dokładnie za punkt 31.

Opublikowano

31. W temacie z publikacją obowiązuje zakaz wstawiania filmów przez użytkowników. Do takich prezentacji przeznaczony jest dział Media. Wyjątek stanowi film przesłany przez autora tematu - Gameplay, sytuacja na serwerze itd. Kara: 5 pkt.

Co do serwera to narazie tej mega aktualizacji nie ma ;) ciekawe kiedy ją wprowadzicie i usuniecie bugi, błędy 

Opublikowano

Przeczytaj regulamin działu Metin2 to będziesz wiedział za co dostajesz warny. Podpowiem Ci, dokładnie za punkt 31.

Hmmm. ciekawi mnie dlaczego ten pt. regulaminu jest karany tylko w moim przypadku :) 

Opublikowano

[HA]iZumi widzę ma bardzo obszerną wiedzę dot. cheatów. Dropię na pieskach, spację trzyma jakaś statuetka, pelerynki mi bs używa. Poszedłem do toalety, wracam, a tu PW od iZumi'ego. Pyta się czemu gram na wh xD Dobre, dobre, chciałem popisać dalej, ale (już z 10 raz dzisiaj) wyskoczył mi czarny ekran :l

iZumi weź poczytaj o cheatach trochę. Serwer dobry tak w 70%, ale administracja to już tak z 15%. Przynajmniej banują "boty", chociaż ostatnio widziałem kilka osób 1lvl z rangą rycerski ^^.

P.S. Konta nie odzyskam? Miałem tam 0,5k upiornych skrzynek :c

tenor.gif

Opublikowano

Hmmm. ciekawi mnie dlaczego ten pt. regulaminu jest karany tylko w moim przypadku :)

Zobacz sobie inne tematy i innych co wrzucają filmy ;) też mają %

Opublikowano

Opłaca się zaczynać grać??

Ile osób online?

Czy postacie  jednakowo sobie radzą w pvp/pvm, jeśli nie to kim najlepiej?

1. Tak

2. +1000

3. Taa

Opublikowano

Ile osób online?

1. Tak warto zaczynać całkiem fajnie się gra.

2. W granicach 600-800 bodaj tak jakoś

3. W pvp krolują healer/dagger i mental. Jeśli chodzi o expa to chyba każda tak samo :)

Opublikowano

Ile osób online?

Musisz wejsc i saam ocenic. jest masa bugów,admin to kretyn, któregos razu nawet sm za Psc sprzedawali.. xD

niby 1000+ ( z czego polowa botów )

W pvp healer to miazga tak jak i mental ,exp jednakowo.

715a95fd31834.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...