Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Nowa prezentacja, nowe oblicze! [Dedyk] [Easy/PvP]

Nygers

Pytania do graczy!  

233 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się serwer?

• Tak
      139
    • Nie
      58
    • Nie wiem
      36
  2. 2. Grasz na serwerze?

• Tak
      147
    • Nie
      86

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam tylko pytanie do admina albo kogoś obeznanego. Czy PD'k z IS'u łączy sie z PD'kami w grze? Czyli: podstawowy exp * 50%(PD 1h) * 10%(PD30min) * 50%(PD IS) ?

Opublikowano

up tak. Jednak, gdy przesadzisz exp będzie ci cofało na niektórych mapach.(dlatego nigdy nie ma rat na expa, za dużo %=cofanie)

Opublikowano

up tak. Jednak, gdy przesadzisz exp będzie ci cofało na niektórych mapach.(dlatego nigdy nie ma rat na expa, za dużo %=cofanie)

chodzi mi o exp na mapie 185.

Opublikowano

Czemu nie można wymieniać losów? Klikam na pomnik i nic się nie dzieje ;s

Drop dyń i szkat do końca weekendu? Do niedzieli do 23:59?

tenor.gif

Opublikowano

Tak pd można połączyć. 

Postacie zostały zbalansowane ? 

Nie zostaly  heler bije po 100k  bez kryta na 150lvlu a bm na 180 po 15k to samo mental :)

Opublikowano

Nie zostaly  heler bije po 100k  bez kryta na 150lvlu a bm na 180 po 15k to samo mental :)

Jeżeli postacie nie były balansowane to przecież mental sporo bije, na pewno nie po 15k. Sam grałem healem i jak się biłem z mentalem to była kwestia kryta. 

xD 

Opublikowano

Grając kilka dni na serwerze pora na ocene ;D

Na serwerze gra sie naprawde bardzo przyjemnie :)

+
Dużo ludzi ONLINE
przez ten haloŁin xD idzie sie dorobić + ładnie sie można wybić :) 
Przyjemnie sie expi :)
z Yangami nie ma proglemu .. leci ich aż za dużo ;p
z Dropem też jest git :) 

Spoko ludzie idzie popisać / pogadać przez ts3 itd
nie znalazłem żadnego poważniejszego bugu 
Administracja sie stara.. to widać + :)

Tylko szkoda że ... Mało co banują boty ;///

kolega gra tydzień na modzie na 3 kontach i ani jednego bana .. ;/ nie wiem czy wy nie widzicie tego ? czy może nie banujecie żeby zostało więcej ludzi ? ^^:)

w każdym bądź razie serwer jest Z*******y  <3 

Polecam  <3

Opublikowano

Nie grając na serwerze (jeszcze, bo już clienta ściągam) mogę go ocenić naprawdę pozytywnie. Prezentacja bardzo mi się podoba. Gratuluje grafika. Z tego co wyczytałem można wywnioskować, że administracja bardzo się stara. Bardziej rozwiniętą wypowiedź dodam jak pogram na serwerze przez jakiś czas ;)

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Jeżeli postacie nie były balansowane to przecież mental sporo bije, na pewno nie po 15k. Sam grałem healem i jak się biłem z mentalem to była kwestia kryta. 

Zle napisalem chodzilo mi o to ze mental tak jak heler ;d

Opublikowano

Bardzo polecam serwer, grałem ledwo 4h i już mogę powiedzieć, że jest on naprawdę bardzo dobry. + jeszcze w dodatku niedługo wyjdzie nowy client (lepej zoptymalizowany) oraz przeniesienie serwera na source. Zaglądnijcie na fanpage, tam będzie info :D

tenor.gif

Opublikowano

Ja prdl... człowieku ... Na serwerze jest max 650 osób! To ,że ty udowadniasz co chwilę jakimiś śmiesznymi cyframi, które mogę edytować w 25 sekund w paincie nic ci nie da... Zrozum ,że średnia wynosi 2 konta online na osobę! Tak.. wiem, niektórym komp nie pozwoli na to, ale zauważ że niektórzy cisną ostro, wcale nie po 2-3 okienka, lecz 5-6 ! Zajmij się lepiej bugami, a nie tym udowadnianiem, bo w końcu nie zauważysz jak Ci odejdzie połowa serwer przez jakieś bugi lub nudę...

Opublikowano

Ja prdl... człowieku ... Na serwerze jest max 650 osób! To ,że ty udowadniasz co chwilę jakimiś śmiesznymi cyframi, które mogę edytować w 25 sekund w paincie nic ci nie da... Zrozum ,że średnia wynosi 2 konta online na osobę! Tak.. wiem, niektórym komp nie pozwoli na to, ale zauważ że niektórzy cisną ostro, wcale nie po 2-3 okienka, lecz 5-6 ! Zajmij się lepiej bugami, a nie tym udowadnianiem, bo w końcu nie zauważysz jak Ci odejdzie połowa serwer przez jakieś bugi lub nudę...

Zapraszam na teamviewier jeżeli nie wierzysz.

+ jak byś wiedział to szykujemy spory update; )

banner.png

Opublikowano

@NogrixD

Opłaca się zaczynać. Ja zacząłem wczoraj i naprawdę fajnie się gra.

Tego to nie wiem, ja w 5,5h (w tym 3h dropienia na pieskach :P) mam 120lvl, eq na bodajze 110. Tylko bronie mixuje, bo 20um 10 lud nie chce wbić.

Do 23:59 jest event halloweenowy, więc najlepiej jeszcze dzisiaj zacząć. O wiele lepszy początek.

tenor.gif

Opublikowano

Fajny serwerek !!

Ciekawy , taki easy z nutką medium

Ale powinni zbalansować klasy :P

Zacząłem grąc i zamierzam tutaj zagosić troche długo :D

Zapraszam wszystkich inny do gry bo serwer jest jednym z najlepszych aktualnych easy w Polsce

Opublikowano

A co tam, zagram. :)

Grałem kiedyś na innym serwerze o tych plikach i grało się wyśmienicie, a na tym jest więcej nowości, więc powinno być lepiej. ;)

Siła postaci jest wyrównana? Napiszcie mi, czy mental dorównuje tu innym klasom obecnie itp.

denzel.png

Opublikowano

A co tam, zagram. :)

Grałem kiedyś na innym serwerze o tych plikach i grało się wyśmienicie, a na tym jest więcej nowości, więc powinno być lepiej. ;)

Siła postaci jest wyrównana? Napiszcie mi, czy mental dorównuje tu innym klasom obecnie itp.

Heal, smok i mental dominują, reszta klas nie za bardzo ;) 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...