Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Nowa prezentacja, nowe oblicze! [Dedyk] [Easy/PvP]

Nygers

Pytania do graczy!  

233 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się serwer?

• Tak
      139
    • Nie
      58
    • Nie wiem
      36
  2. 2. Grasz na serwerze?

• Tak
      147
    • Nie
      86

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dnsy muszą się zaaktualizować.

Dnsy poczekaj do jutra max.

Stary ja juto nie bd mial czasu na gre  a chcialem dzis itemy ulepszyc a nie mam gdzie bo all konta ulepami zawalone sa :)

A zapomnialem zapytac o dmg mentala i helera kiedy zostana zmniejszone? i czy wgl zostana? a bm podniesione?

Opublikowano

Mam pytanie :D bo jak chce rozpocząć gre i wybieram postac klikam entera i wywala do logowania :D o co chodzi :D ?

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Mam problem z grą ponieważ wyskakuje mi komunikat i gra się zamyka wrzucam screena76647448466810523355.jpg

Aktualizacja Framework do 4.5, C++ 2008 - 2012 (wszystkie trzeba po kolei sciagać) , mi pomogło.

Pozdrawiam

43242342423.jpg]
Opublikowano

Chciałbym oblukać serwer. Lecz nie działa rejestracja. Smuteczek. Ktoś wie czemu?

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Nygers nie bądź taki upierdliwy. Nie każdy włączy dwa okna metina, ale są ludzie co włącza po 3-4 i co? I średnia wyjdzie ze każdy ma włączone minimum po 2 okna, czyli licz graczy ale podzielic przez dwa. Naprawiliscie wymiane perel u npc? I support nie odpisuje

Opublikowano

No i znowu mam problem włączam grę i loguje się na postać ładuję się gra i coś mi zamyka grę.

Dodatkowo rejestracja i logowanie na stronce nie działają. Przed chwilą była jakaś przerwa techniczna i dalej nic. Zobaczymy czy jutro już będzie ok, tak jak to napisał @Nygers

Opublikowano

Dodatkowo rejestracja i logowanie na stronce nie działają. Przed chwilą była jakaś przerwa techniczna i dalej nic. Zobaczymy czy jutro już będzie ok, tak jak to napisał @Nygers

Pisaliśmy, że DNS'y muszą się zaktualizować i wszystko będzie okej. To nie jest od nas zależne trzeba być cierpliwym. 

banner.png

Opublikowano

- Reaktywacja (nie wiem który to już raz bo mnie to gówno obchodzi, fakt to fakt)

- Zero innowacji autorskich

- Profesjonalna administracja... Ta tutaj miałbym do paru osób drobne zastrzeżenia.

Osobiście nie polecam :)

Opublikowano

Pisaliśmy, że DNS'y muszą się zaktualizować i wszystko będzie okej. To nie jest od nas zależne trzeba być cierpliwym. Ale ty wkurwiasz 

ale ty wkuwiasz stary mi pisales juz wczoraj ze dzis bd a jak do tej pory gowno wiec sory ale ja z gildia zawijamy z serwera bo bugow zamiast ubywac ciagle przybywa:)

Opublikowano

- Reaktywacja (nie wiem który to już raz bo mnie to gówno obchodzi, fakt to fakt)

- Zero innowacji autorskich

- Profesjonalna administracja... Ta tutaj miałbym do paru osób drobne zastrzeżenia.

Osobiście nie polecam :)

Kiedy twój serwerek ruszy bo już z pół roku gadasz o nim? Wiesz co ja odpowiem za Ciebie nigdy :p 

I nigdy nie będziesz miał na serwerze więcej niż 300 graczy (mniej więcej tyle co u nas samych bs'ów jest) :D 

ale ty wkuwiasz stary mi pisales juz wczoraj ze dzis bd a jak do tej pory gowno wiec sory ale ja z gildia zawijamy z serwera bo bugow zamiast ubywac ciagle przybywa:)

Nie rozumiesz, że to nie jest od nas zależne??? Zawijaj nie chcemy  takiego id*oty jak ty na serwerze. 

LOGOWANIE NA STRONIE JUŻ DZIAŁA. 

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...