Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Nowa prezentacja, nowe oblicze! [Dedyk] [Easy/PvP]

Nygers

Pytania do graczy!  

233 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się serwer?

• Tak
      139
    • Nie
      58
    • Nie wiem
      36
  2. 2. Grasz na serwerze?

• Tak
      147
    • Nie
      86

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rozwalacie system po raz kolejny xD Znów startujecie na serwerze zbugowanym. Zamiast go zamknąć i naprawić i ruszyć to znów powtórka z rozrywki.

Serwer był fajny przez tą reaktywacją ( czego nie napisaliście :) ) .. Ale serwer-ka nie polecam po 1. Administracja max 18 lat pozdrawiam SurMistrza oraz iZumiego. U których grałam przed reaktywacją nr 1 :)

Po 2 serwer zbugowany znów to samo znów nowa zbugowana odsłona. Ośmieszacie się tylko.

serwer juz stoi mózgu i gra około 1k osób. Czytanie ze zrozumieniem nie boli L:

banner.png

Opublikowano

serwer juz stoi mózgu i gra około 1k osób. Czytanie ze zrozumieniem nie boli L:

Człowieku, jak można startować po raz 100 na zbugowanym serwerze. Serio ? Liczby parzyste na liczniku robią Swoje 2-3x podkręcony. Jak byś umiał czytać z zrozumieniem co napisałam było by oks

Opublikowano

Człowieku, jak można startować po raz 100 na zbugowanym serwerze. Serio ? Liczby parzyste na liczniku robią Swoje 2-3x podkręcony. Jak byś umiał czytać z zrozumieniem co napisałam było by oks

Pokazać Ci dowody że tyle jest online?

+ JAK K***A MAĆ 100 razy startuje ten serwer? Tylko że laneris stoi juz miesiąc imbecylu.

banner.png

Opublikowano

To jest nowa prezentacja a serwer już stoi od kilku tyg. Co do licznika, jest tak dużo ponieważ połowa to boty sam mam teraz odpalone 3 konta z bs. 

xD 

Opublikowano

To jest nowa prezentacja a serwer już stoi od kilku tyg. Co do licznika, jest tak dużo ponieważ połowa to boty sam mam teraz odpalone 3 konta z bs. 

Połowa to nie 1/4 max.

banner.png

Opublikowano

Uwierz mi, że 1000 graczy to w rzeczywistości 500.. Sam sobie grałem na tym serwie z 2 dni i miałem do 5 kont włączonych.

Zresztą, ważne że są gracze.

Stabilny? To dopiero nie cały miesiąc, po trzech pewnie można będzie powiedzieć, że stabilny.

Polecam.

Opublikowano

A ja coś powiem wam jedno jest nieprawdą w prezce :

Na serwerze znajdują się tak że szkatułki które dropią na mapach
95, 121, 134, 150, 151, 160
1376337522-U992358.png
di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

Uwierz mi, że 1000 graczy to w rzeczywistości 500.. Sam sobie grałem na tym serwie z 2 dni i miałem do 5 kont włączonych.

Zresztą, ważne że są gracze.

Stabilny? To dopiero nie cały miesiąc, po trzech pewnie można będzie powiedzieć, że stabilny.

Polecam.

Wybacz mi ale się z tobą nie zgodzę to, że ty miałeś 5 bs' ów ustawione to nie znaczy, że wszyscy tak mają. 

Mało kto ma taki komputer żeby chociaż dwa metiny.

banner.png

Opublikowano

Wszystko pięknie, ładnie, tylko co najgorzej wkurza ? Są mapy z expowiskami, ale i tak trzeba expić do 165lvl na mapce od 121lvl .. Oczy już wysiadają od tej mapy, naprawcie to . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Serwer polecam, duża ilość graczy online, administracja się stara.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Cześć witajcie chciałbym wam ogłosić, że  od czwartku godz ( 23.59) do Niedzieli (23.59) będzie trwał Event halloween. 

Pewnie jesteście ciekawi na czym on będzie polegał? 

Więc już przechodzę do rzeczy i wszystko tłumaczę...

Ze wszystkich mobów na serwerze będą leciały upiorne skrzynie  a z tych skrzyń bardzo ciekawe nagrody 

SS z przykładowego dropu 200 skrzyń.

zss5ug.png

Lecz to nie wszystko z metinów od  mapy 95 lv będą leciały upiorne dynie  które będzie się wymieniało u Jack Pumpkina na cenne nagrody.

211kzm.png

Żeby odebrać swoją nagrodę od Jacka trzeba będzie oddać mu 5 upiornych dyń. 

ej8ze9.png

Przykładowy drop z 70 dyń

16jf1ms.png

Na serwerze już trwa Święto Halloween z racji tego święta zostały włączone raty 25% yang 25% dropu przedmiotów. 

Zapraszamy nowych graczy. 

banner.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, gdyż administracja ch**a warta.. Dużo osób miało taki sam problem co ja i nikt z administracji nie raczył pomóc. Zero pomocy, zero zainteresowania. 

Opublikowano

Ma ktoś bląd podczas rejestracji na stronce? 

ps. wiem co pisze odnośnie *, **. 

Po prostu nie chce mi utworzyć konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...