Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ardanis Easy

DriftyBoy

Drop z Bossów  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ma być drop z bossów na mapie 100 mając 250 poziom?

• Tak
      251
    • Nie
      61
    • Chcę różnicę poziomową 30 poziomów
      34
    • Chcę różnicę poziomową 40 poziomów
      9
    • Chcę różnicę poziomową 50 poziomów
      47
  2. 2. Czy chcecie Zwój Powrotu Umiejętności?

• Tak
      255
    • Nie
      147

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie .

A możesz przybliżyć jak będą wchodzić ?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Hmm a może warto by dodać jeszcze jeden set broni dla sury wp która robiło by sie z miecza egzorcysty ? Zawsze to jakieś urozmaicenie.

Ehh no to już nie zawitam na serwerze start w piątek... Lipna data na start.

Opublikowano
To co napisze na pewno was zasmuci i pewnie niektórych zdenerwuje. Cóż nie da się inaczej.

Szanowni gracze niestety przyszło mi poinformować Was o opóźnieniu,które dotyczyć będzie startu serwera.

Domyślamy się,że wielu z Was czeka na to już od paru dni.

Staraliśmy się jak mogliśmy aby serwer wystartował o ustalonej dacie i godzinie. Niestety tak się nie stało ponieważ odgórnie niespodziewanie zostaliśmy poinformowani,że musimy czekać na autoryzację do 5 dni.. Nie jest to nasza wina i prosimy Was o zrozumienie. My również ubolewamy nad tym co się stało. Jednakże są również plusy tego. Otóż pozostanie więcej czasu na lepsze dopracowanie serwera oraz lepszą reklamę,a co za tym idzie? Zadowolenie graczy.

Po raz kolejny przepraszamy. Armagedon nie Armagedon start odbędzie się w 100% w piątek 14 listopada o godzinie 18:00.

Z poważaniem i całą odpowiedzialnością Drifty

Już odpisuje na wszystkie posty

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jeżeli ma być ten zwój powrotu umiejętności to mam nadzieje że dostępny będzie tylko w is za wysoką cene

Prawdopodobnie zrobimy bez zwoju a zmiana skilli będzie do max 140 poziomu

Nie wziąłeś pod uwagę, że "właściciel" ma dysortografię, lub coś innego? :)

Tylko nie mów, mi, że ma podkreślone, bo może nawet na to nie zwracać uwagi.

Co do serwera, to kiedy w końcu ten start, bo co strona, to każdy pisze co innego? :D

Dzięki za sprostowanie ;)

Start Piątek 14 listopada godzina 18:00

To idiotyczne, że debilizm i lenistwo tłumaczy się chorobą, nie rozumiem tego, no ale jeżeli ktoś jest na tyle głupi aby nie potrafić przemyśleć, czy wyraz jest napisany dobrze, aby nauczyć się zasad ortografii oraz poczytać książki by przynajmniej wzrokowo poprawnie pisać to przykro mi, zasługuje na publiczne wyśmianie, może wtedy coś ze sobą zrobi.

@AW

To kiedy w końcu ten start?

Wypraszam sobie nie jestem leniwy a debilem zwłaszcza. Widocznie nie wiem na czym polega dysleksja. 

Jestem oczarowana prezentacją, bardzo mi się podoba i widać, że ktoś włożył tu dużo pracy.

Wszystkich płaczków, którzy płaczą, że jest słaba reklama pragnę uspokoić, bo to również wy jesteście reklamą. Polecajcie serwer znajomym i cierpliwie czekajcie.

Zauważcie, że teraz nie ma ciekawych serwerów, wszystko to jedno wielkie bagno, lub administracja ma skażoną opinię. 

Jeżeli serwer będzie dobry, to jest szansa, że nawet przy garstce osób na stracie, zrobi się bardzo popularny. 

Większość youtuberów jest bardzo zachłanna i nie chce nagrywać za marne grosze, a jeżeli administracja się po chłapi na kilka takich osób, to jest hejt, bo szanse nie są wyrównane, gdyż tych yt stać na wszystko w is.

Rozumiem o czym mowa z tymi youtuberami na razie wykupimy sobie reklamę.

Mam nadzieje ze te moby na mapie 100+ beda podchodzic pod postac?

Kd w jakim shopie sa bo nie moge sie doszukac? xD

Jeśli bardzo chcecie to tak zrobimy z tymi łucznikami i magami

U Roki w m1

Kiedy start , bo w prezce pisze ze najwczesniej w pt dziś ... już dokładnie wiecie ? 

Jak tak to o której godzinie ? 

A możesz przybliżyć jak będą wchodzić ?

Nie wiem dokładnie o co pytasz jeśli chodzi o bony to standardowo ale mamy dopasowane inne bony i innych przedmiotach.

Opublikowano

Oj ta prezentacja mi się podoba!

Jeśli start będzie bez bugów + 1k graczy to będzie jeden z najlepszych.

Chociaż trochę za dużo tych fryzur i kostiumów.

Jakieś reklamy są?

Opublikowano

Miałem zagrać bo długi weekend jak każdy gracz ale kolejny tydzien czekania nie, Do widzenia

Opublikowano

Jestem oczarowana prezentacją, bardzo mi się podoba i widać, że ktoś włożył tu dużo pracy.

Wszystkich płaczków, którzy płaczą, że jest słaba reklama pragnę uspokoić, bo to również wy jesteście reklamą. Polecajcie serwer znajomym i cierpliwie czekajcie.

Zauważcie, że teraz nie ma ciekawych serwerów, wszystko to jedno wielkie bagno, lub administracja ma skażoną opinię. 

Jeżeli serwer będzie dobry, to jest szansa, że nawet przy garstce osób na stracie, zrobi się bardzo popularny. 

Większość youtuberów jest bardzo zachłanna i nie chce nagrywać za marne grosze, a jeżeli administracja się po chłapi na kilka takich osób, to jest hejt, bo szanse nie są wyrównane, gdyż tych yt stać na wszystko w is.

Ludzie "Płaczą" że mała reklama ( W tym ja), bo zależy im na serwerze. Serwer wygląda bardzo obiecująca, w końcu jakiś EASY, który nie jest postawiony na gotowych plikach które były wałkowane kilka razy. Jedyne czego brakuje to reklamy, jeżeli serwer nie ma na starcie porządnej reklamy, to potem ciężko jest się odbić, czego najlepszym przykładem jest serwer na E (medium) pomimo że nagrywa z niego kilku youtuberów 8-10k widzów z wyświetleniami na jednym filmie +5k i masa mniejszych, serwer nie przekracza w ciągu jednej chwili większej ilości niż 600-700 graczy. Co do tego że youtuberzy dostają z isu co chcą. Nie ma w tym nic dziwnego, są znaczącą reklama dla serwera, a to że dostają coś z isu jest z plusem dla obu stron, widzowie mają ciekawszą serie, a im przyjemniej się gra i do tego nie wprowadzają haosu na serwerze czy niesprawiedliwości, bo i tak większość z nich gra na tym serwerze tylko pod serie i dla tego że im za to płacą. Co do zachłanności youtuberów, oczywistą sprawą jest to że ktoś kto ma na filmie +2-3k wyświetleń nie będzie nagrywać za 10zl bo po pierwsze zmontowanie, nagranie, obrobienie i wrzucenie odcinka zajmuje nawet do kilku-kilkunastu godzin, a po drugie większość youtuberów zdaje sobie sprawę, że jeżeli ich odcinki są dobre to w późniejszym czasie mogą się przyczynić do znacznego  wzrostu ilości graczy, co za tym idzie większej kasy z isu.  Oby administracja to pojęła i nie żałowała grosza na reklamę (Nie koniecznie na youtuberów). 

Opublikowano

Zgodnie co z tym pisałeś czy chcemy, żeby łucznicy podchodziły to odpowiadamy:

- TAK!

Nie jest to żadną nowością, ponieważ każdy już przyzwyczaił się do tego, że easy tak ma.

Jednakże za to możesz zwiększyć dmg łuczników, którzy by podchodzili. To na pewno ułatwi sprawę. :)

Ja tam uważam, że serwer jest dopracowany i na tyle zrobiony, że na pewno wyrobicie się do piątku.

Z tego co widzę to jesteście dość ogarniętą ekipą, która odpowiada na każde pytania. Mam nadzieję, że dalej tak będzie.

Nic innego nie pozostało mi jak tylko życzyć wam dużo szczęścia i więcej graczy na oficjalnym.

Zawitam z ekipą na starcie. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Serwer prezentuje się ciekawie, sporo nowości, sety zbroi o broni są ładne - nie wszystkie :)

Szkoda, że tyle trzeba czekać na start, mimo to myślę, że warto ;)

Opublikowano

Ludzie "Płaczą" że mała reklama ( W tym ja), bo zależy im na serwerze. Serwer wygląda bardzo obiecująca, w końcu jakiś EASY, który nie jest postawiony na gotowych plikach które były wałkowane kilka razy. Jedyne czego brakuje to reklamy, jeżeli serwer nie ma na starcie porządnej reklamy, to potem ciężko jest się odbić, czego najlepszym przykładem jest serwer na E (medium) pomimo że nagrywa z niego kilku youtuberów 8-10k widzów z wyświetleniami na jednym filmie +5k i masa mniejszych, serwer nie przekracza w ciągu jednej chwili większej ilości niż 600-700 graczy. Co do tego że youtuberzy dostają z isu co chcą. Nie ma w tym nic dziwnego, są znaczącą reklama dla serwera, a to że dostają coś z isu jest z plusem dla obu stron, widzowie mają ciekawszą serie, a im przyjemniej się gra i do tego nie wprowadzają haosu na serwerze czy niesprawiedliwości, bo i tak większość z nich gra na tym serwerze tylko pod serie i dla tego że im za to płacą. Co do zachłanności youtuberów, oczywistą sprawą jest to że ktoś kto ma na filmie +2-3k wyświetleń nie będzie nagrywać za 10zl bo po pierwsze zmontowanie, nagranie, obrobienie i wrzucenie odcinka zajmuje nawet do kilku-kilkunastu godzin, a po drugie większość youtuberów zdaje sobie sprawę, że jeżeli ich odcinki są dobre to w późniejszym czasie mogą się przyczynić do znacznego  wzrostu ilości graczy, co za tym idzie większej kasy z isu.  Oby administracja to pojęła i nie żałowała grosza na reklamę (Nie koniecznie na youtuberów). 

Myślę że jutro pojawi się sporo naszych banerków i nie tylko, oczywiście także youtube. Bardzo nas cieszy że głównie gracze z bety sami oferują nam swoją pomoc przy reklamowaniu serwera, na różnie sposoby. Niezwykle to nas podnosi na duchu i daję mobilizację do dalszego działania. Dziękujemy  <3

Zgodnie co z tym pisałeś czy chcemy, żeby łucznicy podchodziły to odpowiadamy:

- TAK!

Nie jest to żadną nowością, ponieważ każdy już przyzwyczaił się do tego, że easy tak ma.

Jednakże za to możesz zwiększyć dmg łuczników, którzy by podchodzili. To na pewno ułatwi sprawę. :)

Ja tam uważam, że serwer jest dopracowany i na tyle zrobiony, że na pewno wyrobicie się do piątku.

Z tego co widzę to jesteście dość ogarniętą ekipą, która odpowiada na każde pytania. Mam nadzieję, że dalej tak będzie.

Nic innego nie pozostało mi jak tylko życzyć wam dużo szczęścia i więcej graczy na oficjalnym.

Zawitam z ekipą na starcie. :)

Dobrze, powiedzmy że do mapy 180 łucznicy będą podchodzili pod postać i to bez zwiększania ich dmg.
Co do ekipy myślę że mamy bardzo zgraną drużynę, nie ma kłótni i wszyscy mi się podporządkowują co jest gwarancją sukcesu.
Ja niestety nie odpisuję tak często ponieważ czas mi nie pozwala ale po starcie serwera to się zmieni, oczywiście na lepsze ;)

Serwer prezentuje się ciekawie, sporo nowości, sety zbroi o broni są ładne - nie wszystkie :)

Szkoda, że tyle trzeba czekać na start, mimo to myślę, że warto ;)

Co do setów broni i zbroi zostały trochę zmodyfikowane myślę że na lepsze. Jak znajdę czas albo komuś zlecę to zrobi ich ładną prezentację a tym czasem jedynie mogę odesłać na nasze forum z ich rozpiską.

http://forum.mgames.pl/index.php?/topic/544-nowe-dopasowanie-do-siebie-set%C3%B3w-100-250-ninja/
http://forum.mgames.pl/index.php?/topic/513-nowe-dopasowanie-do-siebie-set%C3%B3w-100-250-sura/
http://forum.mgames.pl/index.php?/topic/519-nowe-dopasowanie-do-siebie-set%C3%B3w-100-250-szaman/
http://forum.mgames.pl/index.php?/topic/501-nowe-dopasowanie-do-siebie-set%C3%B3w-100-250-wojownik/

Właśnie skończyliśmy konfigurację serwera pod grę. Także pożegnaliśmy się z vps'ikiem i lagami. Dla osób które chcą wejść na betę i zobaczyć nowe sety, proszone są o spatchowanie klienta bądź pobranie łatki. Do świtu myślę że pojawią się przedmioty do badań biologa na becie i będziecie mogli w pełni przetestować pvp. Od teraz każda nowa postać logująca się do gry otrzymuje 250 poziom oraz odpowiedni ekwipunek.

Łatka:
http://www.support.mgames.pl/prezentacja/MGames_Latka.rar
Skan:
https://www.virustotal.com/pl/url/2527f7e7fd1cb47517c6d81550de3d2595df123b492e4e2591a1091bd805b3f9/analysis/1415629723/

Opublikowano

Myślę że jutro pojawi się sporo naszych banerków i nie tylko, oczywiście także youtube. Bardzo nas cieszy że głównie gracze z bety sami oferują nam swoją pomoc przy reklamowaniu serwera, na różnie sposoby. Niezwykle to nas podnosi na duchu i daję mobilizację do dalszego działania. Dziękujemy  <3

Dobrze, powiedzmy że do mapy 180 łucznicy będą podchodzili pod postać i to bez zwiększania ich dmg.
Co do ekipy myślę że mamy bardzo zgraną drużynę, nie ma kłótni i wszyscy mi się podporządkowują co jest gwarancją sukcesu.
Ja niestety nie odpisuję tak często ponieważ czas mi nie pozwala ale po starcie serwera to się zmieni, oczywiście na lepsze ;)

Co do setów broni i zbroi zostały trochę zmodyfikowane myślę że na lepsze. Jak znajdę czas albo komuś zlecę to zrobi ich ładną prezentację a tym czasem jedynie mogę odesłać na nasze forum z ich rozpiską.

http://forum.mgames.pl/index.php?/topic/544-nowe-dopasowanie-do-siebie-set%C3%B3w-100-250-ninja/
http://forum.mgames.pl/index.php?/topic/513-nowe-dopasowanie-do-siebie-set%C3%B3w-100-250-sura/
http://forum.mgames.pl/index.php?/topic/519-nowe-dopasowanie-do-siebie-set%C3%B3w-100-250-szaman/
http://forum.mgames.pl/index.php?/topic/501-nowe-dopasowanie-do-siebie-set%C3%B3w-100-250-wojownik/

Właśnie skończyliśmy konfigurację serwera pod grę. Także pożegnaliśmy się z vps'ikiem i lagami. Dla osób które chcą wejść na betę i zobaczyć nowe sety, proszone są o spatchowanie klienta bądź pobranie łatki. Do świtu myślę że pojawią się przedmioty do badań biologa na becie i będziecie mogli w pełni przetestować pvp. Od teraz każda nowa postać logująca się do gry otrzymuje 250 poziom oraz odpowiedni ekwipunek.

Łatka

Dobra robota, ale liczę na więcej.

ljbc.png

Opublikowano

Łatka:
Skan:
https://www.virustotal.com/pl/url/2527f7e7fd1cb47517c6d81550de3d2595df123b492e4e2591a1091bd805b3f9/analysis/1415629723/

Ta łatka jest już w zakładce "pobierz" na stronie serwera w paczce "spakowany cały klient" ?

14iq0zn.jpg

Opublikowano

Serwer zapowiada się obiecująco ale nie zagram, bo chciałbym władować w is a nie chce mi się na itemy 30 dniowe xD

Opublikowano

Dobra robota, ale liczę na więcej.

Czego dokładnie oczekujesz?

to c**j czekamy :(((((((( ale przejrzałem prezke jeszcze raz i myśle  że warto bron na 250 na woja z*******a !

Myślę że znajdą się tacy gracze jak Ty, którzy nie chcieli czekać ale jednak zagrają. Dzięki że wracasz ;)

Ta łatka jest już w zakładce "pobierz" na stronie serwera w paczce "spakowany cały klient" ?

Nie dodaliśmy tam łatek ponieważ większość graczy z bety korzysta z patchera. Dodamy.

Radziłbym napisać na górze tam jak się odrazu wchodzi do prezki datę startu , bo chyba nikt nie ma zamiaru szukać po postach kiedy start :)

Już pojawia się ogromny napis na moim podpiętym poście.

Kolejny dzień przyniósł wiele zmian na naszym serwerze. Poprawiliśmy kilka funkcji oraz pojawiły się nowe funkcje w game i luncherze ale to jeszcze nie koniec zmian. Wszystko to aby usprawnić grę. Poprawiliśmy masę drobnych rzeczy, które były źle ustawione. Postawiliśmy kolejny krok odnośnie reklamy serwera. Nasza strona choć nie za ładna jest już prawie w pełni funkcjonalna (został jeszcze ranking).

Pojawiły się nowe sklepy i nowe przedmioty w nich. Jak będę miał chwilę to podeślę ss.
Odnośnie skilli to postanowiliśmy dodać od początku na "P" z możliwością cofnięcia na "G"
Jak wicie pojawiła się ankieta odnośnie poziomu na którym można zdobyć przedmioty od mobów. Naszym rozwiązaniem okazała się 30 poziomowa różnica między graczem a mobem. Dziękujemy za wasze sugestie.
Kolejnym rozważanym problemem był tak zwany Zwój Powrotu Umiejętności. Doszliśmy do wniosku że jednak go nie będzie, a skille można zmienić u Staruszki do 140 poziomu. Dziękujemy za wasze sugestie.

Opublikowano

Powiem tylko tyle.... serwer z*********e się zapowiada...,najlepszy zapowiadający się serwer od lat... w końcu pierwszy serwer,gdzie bronie nie wyglądają jak kupa.. i na wyższych lvl'ach wygląda to przyzwoicie  np. na 150 łuk na pół mapy wyjebany świeci się etc, a na 250 mały łuczek jak dla chłopczyka ,no panowie super robota dużo nowości jest po za tymi które widziałem mase razy...,że tak brzydko powiem nie spierdolcie tego ,bo ten serwer może być "perełką" bronie są super a zbroja dla ninjy na max lvl mnie kusi :) na pewno wbije mam nadzieję ,że nie zawiodę się i będę trzymał za was kciuki ;D i trzymał w tym serwerze nadzieję iż zawitam na długo :) ,właśnie na takie coś czekałem..na coś "normalniejszego"

Pozdrawiam

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...