Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ardanis Easy

DriftyBoy

Drop z Bossów  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ma być drop z bossów na mapie 100 mając 250 poziom?

• Tak
      251
    • Nie
      61
    • Chcę różnicę poziomową 30 poziomów
      34
    • Chcę różnicę poziomową 40 poziomów
      9
    • Chcę różnicę poziomową 50 poziomów
      47
  2. 2. Czy chcecie Zwój Powrotu Umiejętności?

• Tak
      255
    • Nie
      147

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oo matko bosko kochano !! przepiekny nareszcie ktos zrobil go z głowa. Boze ale mi sie podoba. !! :) Nareszcie moge uzyc stwierdzenia Dobry Gracz zrobil server dla Graczy Zbroje i bronie idealnie dobrane zawsze sprawdzam odrazu bronie na prezkach i wychodzilem a tu wszystko przeczytalem :) dziekuje zagram napewno :)) ale 6/7 bym wprowadzil nawet do npc do stat i na moby ;)

Opublikowano

Beta do kiedy będzie można pograć??

Do czwartku

Bardzo fajny serwer.

Jak tam beta ?

Tylko te skille mnie strasznie odciągają od serwera, wkońcu to easy, a nie jakiś medium/hard ;x

Wszystko jest opisane na naszym forum pojawia się coraz więcej ludzi i testują. Oczywiście cały czas poprawiamy ustawiamy i dopieszczamy serwer.

Będzie jeden kamień duchowy na P i jest bardzo duża szansa na drop z metina w zasadzie z każdego leci.

oo matko bosko kochano !! przepiekny nareszcie ktos zrobil go z głowa. Boze ale mi sie podoba. !! :) Nareszcie moge uzyc stwierdzenia Dobry Gracz zrobil server dla Graczy Zbroje i bronie idealnie dobrane zawsze sprawdzam odrazu bronie na prezkach i wychodzilem a tu wszystko przeczytalem :) dziekuje zagram napewno :)) ale 6/7 bym wprowadzil nawet do npc do stat i na moby ;)

Nie wiem czy jest sens dawać 6/7 nawet na moby ponieważ jest dużo ułatwień.

I jak tam beta/bugi? :P

Chyba pobiorę clienta i wejde na tą bete.

Wszystko jest opisane na naszym forum pojawia się coraz więcej ludzi i testują. Oczywiście cały czas poprawiamy ustawiamy i dopieszczamy serwer.
Zapraszam

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Szczerze, serwer może i będzie fajny. Ale według mnie za dużo nowości, za dużo dupereli dodanych co wgl nie jest potrzebne. Lepiej stopniowo dodawać niż wszystko naraz dawać. Nie zagram.

Opublikowano

W końcu jakiś serwer easy, który wygląda dobrze i co najważniejsze nie jest kolejnym gotowcem. Mam nadzieje że zainwestujecie w reklama na yt, bo bez tego ani rusz, chodź by serwer był nie wiadomo jak dobry, to samo mpc nie wystarczy, a niestety jeżeli na starcie jest mała liczba graczy to potem ciężko jest ją zwiększyć. 

Opublikowano

jest na serwerze taka zbroja:

35023537615374806383.png

pytam bo na paru screenach jest widoczna a w systemie ulepszen nie ma :D

Rozwiń sobie "Zbroje do 70 poziomu". Jest to zbroja na 66-70 poziom

W końcu jakiś serwer easy, który wygląda dobrze i co najważniejsze nie jest kolejnym gotowcem. Mam nadzieje że zainwestujecie w reklama na yt, bo bez tego ani rusz, chodź by serwer był nie wiadomo jak dobry, to samo mpc nie wystarczy, a niestety jeżeli na starcie jest mała liczba graczy to potem ciężko jest ją zwiększyć. 

Rozwiń sobie "Zbroje do 70 poziomu". Jest to zbroja na 66-70 poziom

Opublikowano

Jak pobieram clienta na tym zjebanym hostingu MEGA co nz  to ładuje sie do 30% a potem idziew dół do 27, potem znowu 30% i potem znowu schodzi do 27%.......!

wszyscy narzekają na ten hosting wiec nie wiem na c**j ktos jeszcze z niego korzysta.!

Opublikowano

Do czego służą te mapki/zwoje które są w sklepiku i co do yt, czy planujecie jakieś kostiumy yt/ sm dla osób które będą nagrywać z waszego serwera. Oczywiście mówię tutaj o osobach poniżej 500-1000 subów bo powyżej to najczęściej czym innym się wynagradza. 

Opublikowano

macie może tsa?

Tak już mamy jest na naszej stronie głównej, przenosi automatycznie

http://www.ardanis.mgames.pl/index.php

Jak pobieram clienta na tym zjebanym hostingu MEGA co nz  to ładuje sie do 30% a potem idziew dół do 27, potem znowu 30% i potem znowu schodzi do 27%.......!

wszyscy narzekają na ten hosting wiec nie wiem na c**j ktos jeszcze z niego korzysta.!

Do tej pory nie miałem z nim problemów. Na jaki inny wrzucić?

Do czego służą te mapki/zwoje które są w sklepiku i co do yt, czy planujecie jakieś kostiumy yt/ sm dla osób które będą nagrywać z waszego serwera. Oczywiście mówię tutaj o osobach poniżej 500-1000 subów bo powyżej to najczęściej czym innym się wynagradza. 

Są to przepustki na rajdy. Oczywiście osoby które promują nasz serwer zostaną wynagrodzone. Kostiumy oczywiście że wprowadzimy, nawet dla wybranych gildii podczas turniejów.

Zagram.

Kiedy start oficjalny ? Jak z marmurami ?

Start przewidujemy  na piątek. Marmury są w mini sklepie.

Opublikowano

Wygląd miast okropny... "System pvp" żywcem z epvp ściągnięty. + Nie wiem czy obecnie można dodawać Autopot jako nowość. Sam w sobie serwer nie jest zły, ale te czynniki które wymieniłem wcześniej mnie odrzuciły. Powodzenia!

Opublikowano

wszystko fajne cacy ale system ulepszeń kurewski, dlatego nie zagram..

Wbij na start to się przekonasz o wszystkim.

Zagram.

Kiedy start oficjalny ? Jak z marmurami ?

Marmury w mini shopie.

Myślę że jeśli będzie dobry balans klas, to zmianka skili to dobry pomysł!!!!!

Zapraszam wszystkich na serwer, nie zawiedziecie się!

ljbc.png

Opublikowano

Oby nie było bugów i trwał jak tylko się da ! Powodzenia,zagram ! Nie mogę tylko doczytać kiedy start po beta testaCH. Czekam z niecierpliwością. 

DOBRA DOCZYTAŁEM ŻE W PIĄTEK :) 

Opublikowano

Serwer zapowiada sie mega :) wbije na bete i na officjalny start serwera. Polecam i zapraszam !!

ddz8gi.png

Opublikowano

weźcie zmieńcie cały system epików bo jedynie to tylko odstrasza ludzi od serwera, najlepiej jakieś standardowe bronie a nie wyje..... w kosmos.

bk0ZyMF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...