Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ardanis Easy

DriftyBoy

Drop z Bossów  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ma być drop z bossów na mapie 100 mając 250 poziom?

• Tak
      251
    • Nie
      61
    • Chcę różnicę poziomową 30 poziomów
      34
    • Chcę różnicę poziomową 40 poziomów
      9
    • Chcę różnicę poziomową 50 poziomów
      47
  2. 2. Czy chcecie Zwój Powrotu Umiejętności?

• Tak
      255
    • Nie
      147

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serw super ale wydaje mi sie że za mała reklama

Odnoszę to samo wrażenie, do startu coraz mniej czasu, a reklamy nie widać. Szkoda miałem nadzieje że w końcu wystartuje jakiś naprawdę dobry easy. Lepiej na starcie wyjść na minus, niż trzymać się budżetu i  potem chua zarobić. kilka stówek na starcie może przyczynić się do + kilku tyś w późniejszym czasie. 

Opublikowano
Widzę że bardzo się martwicie reklamą. Mianowicie nie jest tak źle, jakoś po południu powiem wam gdzie się pojawiła reklama. 

Piątek nie będzie dniem w którym wystartuje Ardanis. Większość map i rzeczy jest już ustawiona. Jednak półtorej dnia to za mało by skończyć wszystko i być pewnym w 100% czy działa wszystkiego, a na tym nam bardzo zależy. Obstawiałbym że po niedzielnym obiadku umożliwimy wam wejście na serwer. Chcieliśmy zgarnąć cały długi weekend ale się nie uda mimo to jesteśmy pozytywnie nastawieni.

Większe zmiany jakie wprowadziliśmy to od razu będą skille na P z możliwością cofnięcia na G dla chętnych. Pojawiło się też dwóch nowych handlarzy a także obecni handlarze zostali zmodyfikowani tak aby ułatwiło to grę i przypominało serwer EASY.

A teraz chciałbym zaprosić do polubienia naszego FunPage 

https://www.facebook.com/pages/MGames-Ardanis-Metin2/522367931170428?ref=bookmarks

Jeśli będzie 500 lajków damy raty na start 50% jeśli będzie więcej zwiększymy lub damy jakąś dodatkową nagrodę. Także lajkujcie publikujcie polecajcie znajomym ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Widzę że bardzo się martwicie reklamą. Mianowicie nie jest tak źle, jakoś po południu powiem wam gdzie się pojawiła reklama. 

Piątek nie będzie dniem w którym wystartuje Ardanis. Większość map i rzeczy jest już ustawiona. Jednak półtorej dnia to za mało by skończyć wszystko i być pewnym w 100% czy działa wszystkiego, a na tym nam bardzo zależy. Obstawiałbym że po niedzielnym obiadku umożliwimy wam wejście na serwer. Chcieliśmy zgarnąć cały długi weekend ale się nie uda mimo to jesteśmy pozytywnie nastawieni.

Większe zmiany jakie wprowadziliśmy to od razu będą skille na P z możliwością cofnięcia na G dla chętnych. Pojawiło się też dwóch nowych handlarzy a także obecni handlarze zostali zmodyfikowani tak aby ułatwiło to grę i przypominało serwer EASY.

A teraz chciałbym zaprosić do polubienia naszego FunPage 
https://www.facebook.com/pages/MGames-Ardanis-Metin2/522367931170428?ref=bookmarks
Jeśli będzie 500 lajków damy raty na start 50% jeśli będzie więcej zwiększymy lub damy jakąś dodatkową nagrodę. Także lajkujcie publikujcie polecajcie znajomym ;)

Bez przesady akazdy czeka na serwa dlugi weekend a wy ze w niedziele albo piatek albo sobota albo out dlugi weekend panowie 

Opublikowano

Bez przesady akazdy czeka na serwa dlugi weekend a wy ze w niedziele albo piatek albo sobota albo out dlugi weekend panowie 

Puszcza serwa w piatek pozniej znajdzie sie jeszcze masa bugów i będą cofki i wielki płacz. Czlowieku bez metina życ nie mozesz? Tak bardzo chcesz grac to graj na becie ..

Elo, pis joooł

Opublikowano

Ehhh ... a miałem tak zajeb**** plany na piątek. Życzę powodzenia ale raczej nie zagram.

ddz8gi.png

Opublikowano

Wątpię, żeby było chociaż 100 osób na starcie, zwłaszcza że "właściciel" pisze "nalerzy" i "bierząco". 

Nie wziąłeś pod uwagę, że "właściciel" ma dysortografię, lub coś innego? :)

Tylko nie mów, mi, że ma podkreślone, bo może nawet na to nie zwracać uwagi.

Co do serwera, to kiedy w końcu ten start, bo co strona, to każdy pisze co innego? :D

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie wziąłeś pod uwagę, że "właściciel" ma dysortografię, lub coś innego? :)

Tylko nie mów, mi, że ma podkreślone, bo może nawet na to nie zwracać uwagi.

To idiotyczne, że debilizm i lenistwo tłumaczy się chorobą, nie rozumiem tego, no ale jeżeli ktoś jest na tyle głupi aby nie potrafić przemyśleć, czy wyraz jest napisany dobrze, aby nauczyć się zasad ortografii oraz poczytać książki by przynajmniej wzrokowo poprawnie pisać to przykro mi, zasługuje na publiczne wyśmianie, może wtedy coś ze sobą zrobi.

@AW

To kiedy w końcu ten start?

Opublikowano

Jestem oczarowana prezentacją, bardzo mi się podoba i widać, że ktoś włożył tu dużo pracy.

Wszystkich płaczków, którzy płaczą, że jest słaba reklama pragnę uspokoić, bo to również wy jesteście reklamą. Polecajcie serwer znajomym i cierpliwie czekajcie.

Zauważcie, że teraz nie ma ciekawych serwerów, wszystko to jedno wielkie bagno, lub administracja ma skażoną opinię. 

Jeżeli serwer będzie dobry, to jest szansa, że nawet przy garstce osób na stracie, zrobi się bardzo popularny. 

Większość youtuberów jest bardzo zachłanna i nie chce nagrywać za marne grosze, a jeżeli administracja się po chłapi na kilka takich osób, to jest hejt, bo szanse nie są wyrównane, gdyż tych yt stać na wszystko w is.

c8f7.png

Opublikowano

Jak by się chciało robić odrazu i naprawiać bugi i reszte do w sobotę by się wyrobił a przez tydzień nic nie naprawił

giphy.gif

Opublikowano

Jak by się chciało robić odrazu i naprawiać bugi i reszte do w sobotę by się wyrobił a przez tydzień nic nie naprawił

Przypadłością zgredka jest narzekanie. ;) 

Nie wolno tak tego oceniać, każdemu przysługuje wypoczynek. ;) 

c8f7.png

Opublikowano

Ja tylko pisałem że start w niedziele jest i po południu trochę lipa zagra mało osób odpoczynek będzie mnieć jak włączy gre i naprawi bugi i tyle odemnie pozatym już raz mu serwer padł powini się postarać aby zagrało więcej ludzi a niedziela raczej nie dla metina aby startował

giphy.gif

Opublikowano

Mam nadzieje ze te moby na mapie 100+ beda podchodzic pod postac?

Kd w jakim shopie sa bo nie moge sie doszukac? xD

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Pytanko abs full ?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...