Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ardanis Easy

DriftyBoy

Drop z Bossów  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ma być drop z bossów na mapie 100 mając 250 poziom?

• Tak
      251
    • Nie
      61
    • Chcę różnicę poziomową 30 poziomów
      34
    • Chcę różnicę poziomową 40 poziomów
      9
    • Chcę różnicę poziomową 50 poziomów
      47
  2. 2. Czy chcecie Zwój Powrotu Umiejętności?

• Tak
      255
    • Nie
      147

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygląd miast okropny... "System pvp" żywcem z epvp ściągnięty. + Nie wiem czy obecnie można dodawać Autopot jako nowość. Sam w sobie serwer nie jest zły, ale te czynniki które wymieniłem wcześniej mnie odrzuciły. Powodzenia!

Co do miast to prawdopodobnie będzie można wybrać stary i nowy wygląd. Niektóry nie chcą zmian a inni zaś ich pożądają.

weźcie zmieńcie cały system epików bo jedynie to tylko odstrasza ludzi od serwera, najlepiej jakieś standardowe bronie a nie wyje..... w kosmos.

System będzie prawdopodobnie zmieniony jest już nawet nowy rozpisany na naszym forum 

a mnie akurat przyciągnął ten system epików. Cóż, każdemu dogodzić się nie da ...

Dokładnie każdy ma inny gust.

Tak się prezentuje nowy system broni i zbroi 100-250. Wymyślony przez graczy z bety.

http://forum.mgames.pl/index.php?/topic/501-nowe-dopasowanie-do-siebie-setów-100-250-wojownik/
http://forum.mgames.pl/index.php?/topic/519-nowe-dopasowanie-do-siebie-setów-100-250-szaman/
http://forum.mgames.pl/index.php?/topic/513-nowe-dopasowanie-do-siebie-setów-100-250-sura/

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Czy jest możliwość pobrania klienta z innego hostingu bo mi jakoś nie chce działać ta j*b*** mega ... a zależało by mi na zagraniu na becie zobaczyć jak to wszystko wygląda.

ddz8gi.png

Opublikowano

Czy jest możliwość pobrania klienta z innego hostingu bo mi jakoś nie chce działać ta j*b*** mega ... a zależało by mi na zagraniu na becie zobaczyć jak to wszystko wygląda.

Rano będzie nowy hosting dla klienta

Prosimy o wsparcie. Zagłosujcie na nas TUTAJ

Opublikowano

Rano będzie nowy hosting dla klienta

Prosimy o wsparcie. Zagłosujcie na nas TUTAJ

No ok tylko mówiłeś że rano będzie a jest południe a dalej nic nie ma :/. Rozmawiałem z kumplem to mówił mi że też mu ta mega nie działa a chcieli byśmy wbić na serwer i potestować parę rzeczy. Prosiłbym o ten link do klienta na nowym hostingu.

ddz8gi.png

Opublikowano

Pograłem trochę na becie i zapowiada się dość ciekawie.

Wg mnie system monarchy całkowicie do wywalenia. Straszne przekręty będą z tym odchodzić. Pomysł nawet ciekawy,

ale realizacja tego wśród kilkuset osób może być  wtopą  i zniszczyć serwer.

Interesuje mnie także zdobywanie petów, kostiumów, wierzchów czy fryzur. Skrzynie z nimi pewnie będą w ISie, ale czy będzie szansa na 

drop z metków na mapie +100 ? Ile % ?

Dodałbym handlarza z księgami jak poli czy dowo. Najlepiej dodać do tego gdzie są petardy  :D  btw. który to handlarz bo nie mogę znaleźć ?  <3

Sprawdźcie też drop kamieni dla biologa, bo biję pod wieżą już z 20 min i nic nie leci :rolleyes:  :P

Jaki czas respu metinów i bossów ???

Serwer polecam, na pewno zagoszczę w piątek czy tam w sobotę !  :P

Opublikowano

No ok tylko mówiłeś że rano będzie a jest południe a dalej nic nie ma :/. Rozmawiałem z kumplem to mówił mi że też mu ta mega nie działa a chcieli byśmy wbić na serwer i potestować parę rzeczy. Prosiłbym o ten link do klienta na nowym hostingu.

Wybacz że tyle mi zeszło. Jest na SpeedyShare a jeśli będzie dalej słabo podeślij swój hosting a ja tam wrzucę.

xxx

Pograłem trochę na becie i zapowiada się dość ciekawie.

Wg mnie system monarchy całkowicie do wywalenia. Straszne przekręty będą z tym odchodzić. Pomysł nawet ciekawy,

ale realizacja tego wśród kilkuset osób może być  wtopą  i zniszczyć serwer.

Interesuje mnie także zdobywanie petów, kostiumów, wierzchów czy fryzur. Skrzynie z nimi pewnie będą w ISie, ale czy będzie szansa na 

drop z metków na mapie +100 ? Ile % ?

Dodałbym handlarza z księgami jak poli czy dowo. Najlepiej dodać do tego gdzie są petardy  :D  btw. który to handlarz bo nie mogę znaleźć ?  <3

Sprawdźcie też drop kamieni dla biologa, bo biję pod wieżą już z 20 min i nic nie leci :rolleyes:  :P

Jaki czas respu metinów i bossów ???

Serwer polecam, na pewno zagoszczę w piątek czy tam w sobotę !  :P

Jakie przekręty będzie robił Monarcha?

Fryzury, kostiumy itd. będzie można zdobyć z Bossów i na Rajdach 100+ szansa będzie dość przyzwoita

Księgi polimorfi itd. nie będą potrzebne ponieważ od razu będą na P przy starcie.

Metiny co 30 minut bossy też.

Rose specjalnie stworzyła dla was sygnatury jeśli ktoś chce proszę sobie podpiąć ;)

raz21xxx.jpg

raz21xxxx.jpg

raz21xxxxx.jpg

raz21v536.jpg

raz21xSWwPz.jpg

raz21xxyOzT7.jpg

Opublikowano

Planujemy piątek ale jeszcze się okaże ;)

w piątek ? pod nazwa taka jak jest z przedrostkiem Easy ? Bo było by to jawne wprowadzanie ludzi w błąd co by chcieli zagrać na easy start wyglądał by tak np. 2 k ludzi na start i po ustabilizowaniu może by zostało te 300 wytrwałych i cierpliwych osób jak już robić serwer easy to robić a nie ustawić go tak ze tak jak to teraz wyglada rozumiem beta trwa ale bez przesady nawet na becie powinniście mieć jakiś % przygotowany a z tego co widzę to liczycie chyba na bardziej doświadczonych graczy co wam wytłumaczą co i jak no ale ja nie pomogę bo grać nie będę lecz liczę powodzenia 

1 ulepszanie kd do poprawy

2 wchodzenie kd do poprawy

3 drop jak i zarazem dmg do poprawy

4 brak zwojów egzo skile trzeba robić 1 raz dziennie albo is chyba ze masz wyjątkowo szczęście i dropniesz ze szkate co dropia raz na xxx czasu

5 drop niebiańskich łez prawie 0

6 obrażenia mobów przy braku eq jak i braku dropu eq brak możliwości expienia  + to śmieszne nadawanie lvl beta powinna być ze każdy expi sam a nie nadawać lvl ^^

7 bronie np. fms na start ma takie dmg ze 1 metin na red lesie bije się 10 min albo podnieść dmg albo obniżyć hp w metinach jak i deff metina

8 zdobywanie expa do poprawy

9 drop broni 75 lvl truty etc. losowy z ripera na easy to lekka przesada ^^ a w sumie to brak tego dropu po 24 h 0 itemka na 75 lvl :) a jakieś śmieszne zbroje na 80 lvl i ogólnie smieci

10 zje... totalnie ikonki broni standardowe bronie powinny wyglądać normalnie a nie to co wy tam wyczyniliście choć to też kwestia gustu

11 ulepszanie eq metalem nie spada poziom ulepszonego przedmiotu fakt ale drop jest ich tak słaby ze to masakra a pali raz za razem  50 bodzi do +6 na +7 8 9 29 metali np tarcze na 61 lvl ^^

12 rękawica złodzieja na 1 h nie poprawia dropu a jak poprawia to nie widać różnicy czy dopisz z czy bez

13 bossy nie do zabicia  na pewno nie w fms a jak tu zbić ripa teraz ^^

14 Roski nie są maksymalne a do szukania 1 h stania zanim znajdziesz odpowiednia

15 bony nie wchodzą maksymalne

16 cala alchemia smoka do poprawienia + dodanie rzeczywistego dropu kamieni do alchemii bo hmm grałem no sporo a dropłem 2 wiec z jak tu stakować maksymalne runki ze tak to ujmę

17 Drop uzależniony od lvl pomijając biologa

18 Ustawienie dropu ze szkat od biologa ze szkaty wyleciało np. mi ku Silne Ciało na co to komu ?

19 Brak podstawowych umiejętności na poziom p m1  dowodzenie skile konne poli itd

20 Test posłańca Królowej mapa a w sumie kamera zbugowana oddala się bardzo daleko+ 2 gie piętro po zbiciu mobow nic się nie dzieje zbugowane

21 Biolog Konary Zelkova praktycznie 0 drop tego to nawet na pl nie ma bo dropia raz po raz

22 moby to maja dmg z kosmosu + brak dropu eq = brak wbijania lvl

i wiele wiele innych uciążliwych rzeczy dla normalnego gracza przyzwyczajonego do serwerów easy nie chce mi się wymieniać wszystkiego z ciekawości wszedłem tylko na ta bete ale z racji takiej iż wcześniej to był serwer hard o ile się nie mylę to dużo nie zostało zmienione na moje jest to medium z niewielką domieszką easy a nawet i znikomą domieszką easy

A PO DZISIEJSZEJ ROZMOWIE Z GM SERWERA JUŻ NIE POLECAM ZE WZGLĘDU NA ADMINISTRACJE BETA TESTY 0 POMOCY ^^ + TE WSZYSTKIE BUGI JAKIE TAM SA

Opublikowano

Czy musi być zawsze tak, że jak ktoś stawia z*******y serwer to musi się znaleźć ktoś komu coś tradycyjnie nie będzie pasowało? -.-

Opublikowano

Czy musi być zawsze tak, że jak ktoś stawia z*******y serwer to musi się znaleźć ktoś komu coś tradycyjnie nie będzie pasowało? -.-

Z*******y serwer = zbugowany serwer.

Akurat Darasziom ma rację, ciekawe czy to poprawią.

System monarchy? pomysł kompletnie bez sensu.

Powodzenia, może uda wam się dojść do perfekcji z tymi  NOWOŚCIAMI.

Opublikowano

a czy ja pisze ze mi się nie podoba ? mi to jest neutralne wypisałem im tylko co maja do poprawienia i zmianę przedrostka z easy na medium bo chyba niewiedzą co to znaczy easy rozumiem ze jest to faza beta testy ale no do startu to im tyle brakuje ze ho ho na a wprowadzanie w błąd graczy przedrostkiem easy licząc na to by było więcej graczy to jest nieuczciwe moim zdaniem bo co im da na start przykładowo 2 k graczy jak po tygodniu czy tam 2 każdy będzie wiedział co jest 5 poleci hejt zostanie 300 graczy może ciut więcej jak już coś robić to robić to tak jak się opisuje a nie tak ze przedrostek easy a w rzeczywistości jest to medium a do piątku na 1000% się nie wyrobią by wszystko ogarnąć wiec lepiej serwer dopracować na 100% a potem myśleć o starcie i moim zdaniem po to są zapowiedzi jak i beta testy by pomóc danej osobie poprawić to co się da a krytyka nie powinna nikogo boleć a wręcz przeciwnie powinni spiąć pośladki i zabrać się za konkretna robotę oczywiście zęby nie było ze ja wprost mówię ze nic nie robią na pewno coś tam robią ale jak w piątek ma być start to ja to cienko widzę a co do tych całych nowości szczerze większość już widziałem może nie wszystko na jednym serwie ale na kilkunastu oddzielnie czego nie widziałem to tego systemu monarchy ale nawet nie wiem do czego on ma być

Opublikowano

a czy ja pisze ze mi się nie podoba ? mi to jest neutralne wypisałem im tylko co maja do poprawienia i zmianę przedrostka z easy na medium bo chyba niewiedzą co to znaczy easy rozumiem ze jest to faza beta testy ale no do startu to im tyle brakuje ze ho ho na a wprowadzanie w błąd graczy przedrostkiem easy licząc na to by było więcej graczy to jest nieuczciwe moim zdaniem bo co im da na start przykładowo 2 k graczy jak po tygodniu czy tam 2 każdy będzie wiedział co jest 5 poleci hejt zostanie 300 graczy może ciut więcej jak już coś robić to robić to tak jak się opisuje a nie tak ze przedrostek easy a w rzeczywistości jest to medium a do piątku na 1000% się nie wyrobią by wszystko ogarnąć wiec lepiej serwer dopracować na 100% a potem myśleć o starcie i moim zdaniem po to są zapowiedzi jak i beta testy by pomóc danej osobie poprawić to co się da a krytyka nie powinna nikogo boleć a wręcz przeciwnie powinni spiąć pośladki i zabrać się za konkretna robotę oczywiście zęby nie było ze ja wprost mówię ze nic nie robią na pewno coś tam robią ale jak w piątek ma być start to ja to cienko widzę a co do tych całych nowości szczerze większość już widziałem może nie wszystko na jednym serwie ale na kilkunastu oddzielnie czego nie widziałem to tego systemu monarchy ale nawet nie wiem do czego on ma być

Wyrobią się wyrobią już praktycznie wszystkie zgłoszone bugi naprawione.

Najwyżej nocami pracować bdą!

ljbc.png

Opublikowano

Wyrobią się wyrobią już praktycznie wszystkie zgłoszone bugi naprawione.

Najwyżej nocami pracować bdą!

widać dobrze płaca za takie pozytywne pisanie ciekawe pewno sm na start co??  z niczym się nie wyrobią a są takie bugi których nikt nie zgłaszał :)) np. ja sam osobiście znam 11 ale po co je ukazywać skoro są korzystne dla gracza a po dzisiejszej rozmowie z gm nic nie powiem ani nie zgłoszę zresztą już testy tam zakończyłem ^^ a to co chciałem to sobie zabrałem i zrobiłem tyle ode mnie i nie życzę już powodzenia temu serwerowi

Opublikowano

Spokojnie, nie ma co się kłócić i denerwować. Wszystko będzie działało na starcie, a całą listę rzeczy które zostały zmienione wypisze z dzień przed startem.

Opublikowano

Serwer spoko, tylko boli mnie to że 3 dni do startu, a nie widzę żadnej porządniejszej reklamy poza mpc. 200-300zl i + kilkaset graczy więcej. Namęczyliście się nad serwerem, a zepsujecie to brakiem reklamy. 

Opublikowano

Serwer spoko, tylko boli mnie to że 3 dni do startu, a nie widzę żadnej porządniejszej reklamy poza mpc. 200-300zl i + kilkaset graczy więcej. Namęczyliście się nad serwerem, a zepsujecie to brakiem reklamy. 

@bedefix

Dobrze gada musicie zrobić jakąś dobrą reklamę co zwabi chociaż ten 1/ 1,5k graczy to wtedy będzie gitara ;).

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...