Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ardanis Easy

DriftyBoy

Drop z Bossów  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ma być drop z bossów na mapie 100 mając 250 poziom?

• Tak
      251
    • Nie
      61
    • Chcę różnicę poziomową 30 poziomów
      34
    • Chcę różnicę poziomową 40 poziomów
      9
    • Chcę różnicę poziomową 50 poziomów
      47
  2. 2. Czy chcecie Zwój Powrotu Umiejętności?

• Tak
      255
    • Nie
      147

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze mówiąc, a raczej pisząc to bardzo fajna prezentacja.
Na mapach sporo niedociągnięć typu nie zamaskowane przejścia tekstur i kilka modeli też kuje w oczy, ale ogółem bardzo spoko.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Dużo nowości widzę, długo czekałem na taki serwer, z wielką chęcią zawitam:) mam nadzieję, że nie padnię zbyt szybko :D

Opublikowano

Szkoda że easy bo serwer wygląda na naprawdę fajny, spoko prezentacja, sporo nowych rzeczy i tak dalej :) Ale serwer easy to nic na dłuższy okres, pogram pewnie troszkę i się znudzi :)

Nie znudzi się ponieważ będziemy rozwijać serwer. Pojawią się nowe mapy, za czym idą też zbroje bronie itd. Mamy także pomysły na wiele nowych systemów ale to w swoim czasie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dobrze wam wyszedł ten serwer EASY być może zagram jak znajde wolny czas.

Ciekawi mnie jeszcze czy ogoby grające bez ISu będą miały szanse w PvP z tymi ''isowcami'' ?

nawet zareklamuje Wam go za darmo :)

xxx

Opublikowano

Ciekawi mnie jeszcze czy ogoby grające bez ISu będą miały szanse w PvP z tymi ''isowcami'' ?

xxx

IS będzie tylko pomocą nawet nie wiadomo czy pety w nim bedą.

Bedą mieli duże szanse z ISowcami

ljbc.png

Opublikowano

W FaQ popraw słowo "sklie" na "skille"

Co do serwera, dużo rzeczy, jest co robić a to najważniejsza. Dobrze, że EASY, liczy się jak jest rozwinięty i by była przednia zabawa oraz przyjemnie się expiło itp a nie męczyć przy expie 489345873945789h. Serwer ma szansę wejść do TOPKI jeżeli będzie brak bugów i dużo graczy a także będzie bardzo fajnie rozwinięty.

Jedynie czego nie radzę robić, to nie zwiekszajcie MAX lv, 250 to spoko, maksymalnie 255 ale wiekszy lv to już nie metin... Nie róbcie tego.

Drugim błędem jest umieszczanie ZMIANY SKILLI do IS-u , ogólnie do gry. Czegoś takiego nie powinno być na serwerze. Ktoś expi WP bo łatwiej a potem zmienia na BM- bezsens i 0 rywalizacji. Ale to wasza sprawa.

Prezentacja bardzo rozwinięta i dużo jest przedstawione, oby tylko serwer prezentował się również dobrze, życze powodzenia :)

Opublikowano

Serwer dosyć ładnie prezentuje się z SS'ów, tylko czy tak jest na grze? Jeżeli będzie bezproblemowy start, mam na myśli bugi etc. to zawitam.

Opublikowano

xxx

Oczywiście każdy kto korzysta w ItemShopu ma łatwiej ale u nas łatwo będzie zdobyć wszystkie przedmioty w grze.

W FaQ popraw słowo "sklie" na "skille"

Co do serwera, dużo rzeczy, jest co robić a to najważniejsza. Dobrze, że EASY, liczy się jak jest rozwinięty i by była przednia zabawa oraz przyjemnie się expiło itp a nie męczyć przy expie 489345873945789h. Serwer ma szansę wejść do TOPKI jeżeli będzie brak bugów i dużo graczy a także będzie bardzo fajnie rozwinięty.

Jedynie czego nie radzę robić, to nie zwiekszajcie MAX lv, 250 to spoko, maksymalnie 255 ale wiekszy lv to już nie metin... Nie róbcie tego.

Drugim błędem jest umieszczanie ZMIANY SKILLI do IS-u , ogólnie do gry. Czegoś takiego nie powinno być na serwerze. Ktoś expi WP bo łatwiej a potem zmienia na BM- bezsens i 0 rywalizacji. Ale to wasza sprawa.

Prezentacja bardzo rozwinięta i dużo jest przedstawione, oby tylko serwer prezentował się również dobrze, życze powodzenia :)

Dzięki poprawię ;)

Nie rozumiem czemu 256+ poziom to już nie metin? W zasadzie metin kończy się na 105 :) Więc nie wiem skąd u Ciebie ta granica.

Co do Zwoju Cofania Skilli zaraz dam ankietkę i też jeszcze jedną związaną z dropem.

Beta już otwarta!

Żeby testować z nami serwer musisz koniecznie:

& Zarejestrować się TUTAJ 

& Pobrać klienta TUTAJ

- Z rana pojawi się jeszcze spakowany klient

- Patcher nalerzy zainstalować i po uruchumieniu kliknąć START!!!

& Kolejną rzeczą jest polubienie naszego Funpage TUTAJ

- Aby być na bierząco

& Zapraszamy także na forum TUTAJ

- Wypowiadaj się na temat co zmienić co dodać

- Twórz swój własny serwer wink.png

Opublikowano

Oczywiście każdy kto korzysta w ItemShopu ma łatwiej ale u nas łatwo będzie zdobyć wszystkie przedmioty w grze.

Dzięki poprawię ;)

Nie rozumiem czemu 256+ poziom to już nie metin? W zasadzie metin kończy się na 105 :) Więc nie wiem skąd u Ciebie ta granica.

Co do Zwoju Cofania Skilli zaraz dam ankietkę i też jeszcze jedną związaną z dropem.

Beta już otwarta!

Żeby testować z nami serwer musisz koniecznie:

& Zarejestrować się TUTAJ 

& Pobrać klienta TUTAJ

- Z rana pojawi się jeszcze spakowany klient

- Patcher nalerzy zainstalować i po uruchumieniu kliknąć START!!!

& Kolejną rzeczą jest polubienie naszego Funpage TUTAJ

- Aby być na bierząco

& Zapraszamy także na forum TUTAJ

- Wypowiadaj się na temat co zmienić co dodać

- Twórz swój własny serwer wink.png

Bo tak jest. Po prostu. Na PL 99-105 max, na privach do 255 i tyle. Ale 256 i więcej to już przesada, zresztą także ankiete możesz na ten temat dodać. Ja osobiście bym wolałby bronie/zbr były co 10 lv np i jakoś cięzej by się je robiło( w sensie ulepszało ) niż wbijać jakiś 270 lv i robić eQ na taki lv, ale to tylko Moje zdanie.

Opublikowano

Uporaliśmy się z serwerem. Przez nieuwagę dodałem "!" wykrzyknik w jednym pliku i mimo określenia błędu przez program nie było go łatwo znaleźć, ale udało się.

Jest też już cały klient którego można pobrać z naszej strony TUTAJ
W razie problemów z patcherm zapraszam na nasze forum TUTAJ

Opublikowano

Serwer jak najbardziej kozacki tylko reklama :)

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...