Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 719
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Według mnie FUNNYGUILDS to jedne z lepszych darmowych pluginów na gildie, a nawet lepsze od niektórych płatnych pluginów na gildie.

Edytowane przez Graihia
Opublikowano

W pluginie obsługującym czat dodaj w formacie czatu {tag} i to tyle :-)

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Krzysiek554 bugi na github.com składaj ale tak prawdę mówiąc jak się budują mi działa wszystko ładnie

76561198209779975.png

Opublikowano

Mam pytnie testuje ten plugin tylko jak chcę edytować tabele przez ftp w programie notepad++ to jak mam serwer na hoscie craftserve.pl to jak go uruchomie to mi sie ten plugin usuwa i nie dziala na serwerze co mam zrobic help!

Opublikowano

Jak najbardziej polecam , najlepszy plugin na gildie upubliczniony w internecie :)

Opublikowano

Mam taki problem bo jak zresetuje serwer i wlacze to tablista jest cala zresetowana nw dlaczego... Tak jakby sie dane nie zapisywały

76561198209779975.png

Opublikowano (edytowane)

Tobie, to się w ogóle rozjechał wygląd. Nie przestawiałeś nic czasem? Jak masz problem z ustawieniem, to polecam wejść tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1304366-spis-gotowych-tablist-do-pluginu-funnyguilds-by-dzikoysk/?hl=+funnyguilds

Dzikoysk, nie dałeś permisji do PEWNEJ KOMENDY

Przez co można masakrycznie zlagować każdy serwer (jedno wpisanie komendy to +/- 2 sekundy ścinki).

Timingi: http://timings.aikar.co/?url=9962124

Edytowane przez ..Xayanix..

Sieć serwerów Minecraft IP: nstorm.maxc.pl

Opublikowano

Plugin fajnie się prezentuje zainstalowałem go na testowym i miłe zaskoczenie :)

Polecam !!!

Opublikowano (edytowane)

dzikoysk usuń komendę /funnyguilds i się nie reklamuj bo jak nie to ja to zrobie

Edytowane przez _Lewis_
Opublikowano

dzikoysk usuń komendę /funnyguilds i się nie reklamuj bo jak nie to ja to zrobie

Jest autorem tego świetnego pluginu oraz ma prawo by umieszczać swój wizerunek w nim.

Jeśli jesteś dzieckiem i robisz swój serwerek Autorskich pluginów i Ci to przeszkadza to peszek.

Po za tym to 2 linijki kodu by zablokować, chociaż za owe blokowanie moim zdaniem powinna być kara.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jest autorem tego świetnego pluginu oraz ma prawo by umieszczać swój wizerunek w nim.

Jeśli jesteś dzieckiem i robisz swój serwerek Autorskich pluginów i Ci to przeszkadza to peszek.

Po za tym to 2 linijki kodu by zablokować, chociaż za owe blokowanie moim zdaniem powinna być kara.

A zabronisz mi? No? No? Co?

Opublikowano

Reklamuj? Podpisałem się pod swoją pracą, na którą poświęciłem (i nadal poświęcam) swój czas.

Jak chcesz, to sobie edytuj, masz src przecież. Możesz napisać, jaki to cudowny plugin napisałeś, tylko prosiłbym, abyś później tego nie udostępniał ;)

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

A zabronisz mi? No? No? Co?

Na tym forum takie dzieci jak ty powinny mieć perma ;x.

@Topic

Nadaj permisje do pewnej komendy o której pewnie masz już pojęcie bo spam nią obciaza tak serwer, że potrafi się wysypać xD

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na tym forum takie dzieci jak ty powinny mieć perma ;x.

@Topic

Nadaj permisje do pewnej komendy o której pewnie masz już pojęcie bo spam nią obciaza tak serwer, że potrafi się wysypać xD

W 3.9.6.3 jest poprawka :)

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl