Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzisz, to jest coś, co mnie interesuje :p Sprawdź, czy w konsoli nie ma błędów, bo to delikatna rzecz i jak coś jest źle, to często sypie. Jak nie ma, to musisz poczekać do wieczora ;)

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

• Odpowiedzi 719
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Widzisz, to jest coś, co mnie interesuje :P Sprawdź, czy w konsoli nie ma błędów, bo to delikatna rzecz i jak coś jest źle, to często sypie. Jak nie ma, to musisz poczekać do wieczora ;)

W takim razie czekam do wieczora, błędów brak przynajmniej u mnie. Przy okazji jadę na silniku Spigot dev 1649 jeśli to w jakimś stopniu pomoże.

Opublikowano (edytowane)

Obiecałem na to zerknąć, ale niestety nie uda mi się tego dziś zrobić. Mam masę rzeczy do zrobienia na jutro i nie jestem w stanie nawet na to zerknąć. Wolę napisać, żebyś nie czekał bez sensu. Ew. jeszcze na jakimś gg możemy pokombinować, jeżeli bardzo Ci na tym zależy

Edytowane przez dzikoysk

Opublikowano (edytowane)
  • Spx mogę poczekać jeśli bd potrzebował pilnej pomocy skontaktuje się

Trochę pogrzebałem i na świecie głównym liczy 1/1 (kill/ded) jest ok jednak na innym świecie 0/2 (kill/ded) oraz dopiero zwróciłem uwagę, że tak samo jest przy punktach: +12 a dodaje połowę

Edytowane przez czaman
Opublikowano

Ale przecież myśmy mówili o nabijaniu punktów za każdym razem :x

Opublikowano

Mi wszystko śmiga z punktami nie wiem w czym wy macie problem ?

Nudzi wam się ?

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Mi wszystko śmiga z punktami nie wiem w czym wy macie problem ?

Nudzi wam się ?

Nie QWA nie nudzi się ale jeżeli nie widziałeś podanego przeze mnie filmu to po co się odzywasz. Wyraźnie widać na nim, że zabity dostaje 2 dedy. Niestety najwidoczniej nie działa plugin poprawnie z najnowszym wydaniem spigota mimo dopisania skryptu do niego. W tym momencie nie robi mi już to różnicy, najwyraźniej muszę zmienić plugin na jakiś inny do gildii lub ewentualnie silnik serwera. 

Jedyną osobą która konkretnie wypowiedziała się na temat mojego posta to autor pluginu za co mu dziękuję a całej reszcie "dziękuję" ale nadajecie się raczej do nabijania postów niż do pomocy wypisując swoje gdybania i odpowiedzi typu "no ale mi działa"

Mój wątek można uważać za zamknięty.

Opublikowano

Ja szedłem troszkę w inną stronę, bo pokazujesz mi błąd z tymi śmierciami , a ja myślałem o wyłączeniu tego odczekiwania 2h po zabiciu tej samej osoby. Spigot 1649 to jakie wersje obsługuje?

Opublikowano

A ja nie polecam. Gdy założyłem gildie wywaliło mnie z serwera. Jak mój kolega założył - wywaliło mnie z serwera, jego nie. Uważam, że to przez to, że przy zakładaniu tworzy się automatycznie kula obsidianu.

Opublikowano

Hahaha xD wywala bo za dluga nazwa gildii a na tab może być tylko 16 znakow chyba

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Wywala raczej przez tag, plib lub nametagedit często robią takie niespodzianki

Opublikowano

Ja szedłem troszkę w inną stronę, bo pokazujesz mi błąd z tymi śmierciami , a ja myślałem o wyłączeniu tego odczekiwania 2h po zabiciu tej samej osoby. Spigot 1649 to jakie wersje obsługuje?

Ten spigot obsługuje wersje od 1.7.2 - 1.8.3 nie sprawdzałem na niższych, jutro z samego rana sprawdzę niższe wersje gry.

Opublikowano (edytowane)

Dzikoysk pisał że najlepiej używać na 1.7.x

Edytowane przez xSaleen
minecraft.jpg
Opublikowano

Pracuję nad wersją 4.0, więc możecie pisać o wszystkim - czego brakuje, co zmienić, a co usunąć. Ja sobie to później przejrzę, żeby mieć jakiś ogólny zarys i coś tam się pewnie doda :)

Opublikowano

Pracuję nad wersją 4.0, więc możecie pisać o wszystkim - czego brakuje, co zmienić, a co usunąć. Ja sobie to później przejrzę, żeby mieć jakiś ogólny zarys i coś tam się pewnie doda :)

Będziesz coś zmieniał w bazach danych?

Opublikowano

Zapis będzie zupełnie nowy, także w mysql też coś się pozmienia

Opublikowano

I teraz pojawia się pytanie: 1.8.x czy 1.7.x?