Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

z4z0l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem skąd masz takie informacje. Pieczęcie ze sklepu za punkty rangi są dostępne na 25 minut.

Serio 25min ? A ile punktow to kosztuje proponuje zwiekszyc czas na minimum 2h bo sie nie oplaca :p

pre_1400711970__sygna.png

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serio 25min ? A ile punktow to kosztuje proponuje zwiekszyc czas na minimum 2h bo sie nie oplaca :P

Wierzchowce są do zdobycia również z misji, niszcząc metiny, zabijając bossy, z wydarzeń i tak dalej, i tak dalej - tego jest sporo i są one na różne odstępy czasowe więc nie widzę problemu.

umarł

Opublikowano

A w jakim czasie planujecie przenieść się na source ?

Nie planujemy - rozważamy taką opcję, ale po co wybiegać w przyszłość.

umarł

Opublikowano

Nie wiem skąd masz takie informacje. Pieczęcie ze sklepu za punkty rangi są dostępne na 25 minut. 

W gameplayu z serwera bodajże adasia albo weeziego kupił pieczęć i miała 500 godzin

Opublikowano

W gameplayu z serwera bodajże adasia albo weeziego kupił pieczęć i miała 500 godzin

OMG... Na 500 godzin dostał za oddawanie dyni a nie punkty rangi. Tak to jest jak się w przelocie ogląda prezentacje. 

Opublikowano

Pisałeś, że w czwartek będzie jeszcze jedna prezentacja u kogoś - gdzie ona jest? Dwa nie będzie żadnej reklamy oprócz tych 4 filmików od youtuberów co nie mają wyświetleń którzy nawet nie zachęcają do gry swoim komentarzem tylko widać że robią to bo zapłacili

Opublikowano

kiedy klient bedzie do pobrania 

Wasyl klient jest już do pobrania na forum serwerowym(Całość)

Jutro rano zostanie udostępniony na stronie głównej patcher, który umożliwi pobranie klienta.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Pisałeś, że w czwartek będzie jeszcze jedna prezentacja u kogoś - gdzie ona jest? Dwa nie będzie żadnej reklamy oprócz tych 4 filmików od youtuberów co nie mają wyświetleń którzy nawet nie zachęcają do gry swoim komentarzem tylko widać że robią to bo zapłacili

W sumie bez reklamy nie ma  nic szczerze mówiąc   ze swojego doświadczenia wiem że  kilku takich youtuberów  " randomow"  nie wiele zdziala   

Taki isamu   gówno potrafi Asig to samo  nic na tym serverze   ktorej nazwy nie bedzie wymienial kazdy ja zna  gra  z 3k osob   a server to gówno  .. :) s1 i s2 

Ale taki isamu  Klul Arjmi JP  zrobi filmik i  są ludzie 

Niewiem jak wy gracze  owego servera ale ja  z wlasnego interesu postaram sie o reklame  dla tego servera na kilku fp + 10k lajkow  nie sa o metinie ale nie zabroni zareklamowac

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Ale z Ciebie płaczek, nie podoba Ci się to po cholere się udzielasz w tym temacie? Idź tam na inne serwery, na których jest 35 youtuberów i serwer pada po tygodniu bo jest gównem. Ilość youtuberów nie oznacza ilości osób na serwerze. Zainteresowanie jest duże i to widać.

Opublikowano

Ale z Ciebie płaczek, nie podoba Ci się to po cholere się udzielasz w tym temacie? Idź tam na inne serwery, na których jest 35 youtuberów i serwer pada po tygodniu bo jest gównem. Ilość youtuberów nie oznacza ilości osób na serwerze. Zainteresowanie jest duże i to widać.

Właśnie nie ma innych ciekawych serwerów, a na ten serwer czekałam już ponad pół roku

Opublikowano

a gdzie jest item shop bo na stronie głównej nie widzę 

ItemShop będzie dostępny jutro tuż przed startem wraz z jego wszystkimi możliwościami jakie strona posiada. 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Polecam Serwer Nie ze względu że robiłem prezentacje itd. ;).

Bardzo dobra i zgrana ekipa wie co robi :)
Jest on robiony przez długi czas .
Dużo Nowych rzeczy.
Ciekawe fabuły .
Dobrze dobrany typ serwera na te czasy itd. ;)
Polecam z całego serducha i słyszymy się jutro na starcie ! :)
Opublikowano

Informacja dla tych, którzy mają problem z pobraniem klienta z mega. 
Patcher będzie rano do pobrania z patchera, który będzie można pobrać na naszej stronie. 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Informacja dla tych, którzy mają problem z pobraniem klienta z mega. 

Patcher będzie rano do pobrania z patchera, który będzie można pobrać na naszej stronie. 

Spoko, bo mam właśnie problem z pobraniem.

Opublikowano

Wlasnie kolego jak jest ilość youtuberow jest równa ilości graczy na serwerze. Kiedyś rzeczywiście bylo tylko mpc i zainteresowanie ludzi a teraz bez konkretnej reklamy na yt to możesz co najwyżej hamachi postawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...