Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

z4z0l

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wytlumaczcie mi  po co wystawiali nie dokonczonego clientA?! Polowa ma tego dobrego polowa niedokonczonego i kazdy bedzie spamil dlaczego nie dziala...

Mi nie dziala wgl ten autopatcher odrazu wyskakuje blad...

Opublikowano

Wytlumaczcie mi  po co wystawiali nie dokonczonego clientA?! Polowa ma tego dobrego polowa niedokonczonego i kazdy bedzie spamil dlaczego nie dziala...

żeby dokończyć clienta trzeba włączyć patchera

Opublikowano

Mam pytanie bo dużo tu będzie pewnie ulepszania chodzi tez o zbroje i moje pytanie jest takie w jaki sposób można zdobyć magiczny metal i jaki jest wg % na ulepszanie od +6

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Dzięki ktoś w końcu dał link do dl , bo mi z mega nie pobiera więc jeszcze raz dzięki . z moim netem to nie wiem czy pobiorę do 17 :)

Opublikowano

żeby dokończyć clienta trzeba włączyć patchera

Przeciez napisalem ze autopatcher mi niedziala i nie tylko mi koledze ten nie dziala. Duzo osob ma taki problem.

Opublikowano

Przeciez napisalem ze autopatcher mi niedziala i nie tylko mi koledze ten nie dziala. Duzo osob ma taki problem.

Ten patcher co pobrałem od

harnaś.

jakoś działa , więc w czym problem ? Te brakujące pliki mają być przed startem

Opublikowano

Polecam serwer bardzo fajny ogarnięty,zgrana ekipa po prostu coś o czym marzyłem ;)

Zapowiedź od xMateox:

Nom, ogarnięty jak ciul.. nawet nie potrafią porządnie wystartować, już są problemy..

Serwer ma wiele nowości, lecz nie przypadł mi do gustu.

Opublikowano

Nom, ogarnięty jak ciul.. nawet nie potrafią porządnie wystartować, już są problemy..

Serwer ma wiele nowości, lecz nie przypadł mi do gustu.

I ch*j że nie wystartowali. Lepiej by wystartowali 30min później i nie było niepotrzebnych przerw co 5min. Np. E*enium wystartował po 30-40min i co? Elegancko stoi, bez problemowo.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Profeska chłopaki.

Wielki szacunek. Projekt tworzony przez bardzo długi czas. Gra tutaj dosłownie wszystko... interface clienta,dungeony,a nawet typ serwera pod wymagania "tego pokolenia metina.".

Administracja też z*******a.

Życzę Powodzenia :)

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

I ch*j że nie wystartowali. Lepiej by wystartowali 30min później i nie było niepotrzebnych przerw co 5min. Np. E*enium wystartował po 30-40min i co? Elegancko stoi, bez problemowo.

Fajne 30 min później, xD

Serwera nie polecam, administracja nie daje znaku życia co z serwerem a ''ddosy'' to chyba ich wymówka..odpuściłem już sobie grę, może wrócę jak będzie stabilnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...