Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

z4z0l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to nie przesada ? 25% magia zbrojka, 20 rosa, 30 helm branza i do tego w szale masz magie (nie wiem ile daje)...

Czy będzie na serwerze potrzebny buff?

w Rosce masz 10% w Hełmie możesz mieć max 15, szał daje 10%(max).

Na serwerze raczej będzie potrzebny buff, gdy masz mały level a wchodzisz na nową mapkę. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w Rosce masz 10% w Hełmie możesz mieć max 15, szał daje 10%(max).

Na serwerze raczej będzie potrzebny buff, gdy masz mały level a wchodzisz na nową mapkę. 

Czyli razem jest 75% magii, szał daje tylko na magie prawda? a np na takiego mentala nic nie da jeśli chodzi o abs.

Czy wszystkie itemy z is będzie można zdobyć w grze? Są jakieś kostiumy do expa/pvp? Może seria u Wallandera?

Ile się wbija z 74 na 75 z samym pd ?

"3. Zbroje od 9 poziomu +9 możemy ulepszyć na zbroje 18lvl+9 itd. aż do Zbroi na 66 poziom." Czyli jak do 66 czyli do stalki?

Czy na serwerze będzie dużo zmianek i jaka jest tabela?

Opublikowano

Czyli razem jest 75% magii, szał daje tylko na magie prawda? a np na takiego mentala nic nie da jeśli chodzi o abs.

Czy wszystkie itemy z is będzie można zdobyć w grze? Są jakieś kostiumy do expa/pvp? Może seria u Wallandera?

Ile się wbija z 74 na 75 z samym pd ?

"3. Zbroje od 9 poziomu +9 możemy ulepszyć na zbroje 18lvl+9 itd. aż do Zbroi na 66 poziom." Czyli jak do 66 czyli do stalki?

Na mentala można uzbierać w sumie około 70/80% 15% buty/naszyjnik/zbroja/kolczyki + bonusy za misje w kolekcjonerstwie, abs na dwuręczną działa normalnie.

Większość itemów można zdobyć w grze dropiąc, kupując od innych graczy. Na 3 pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć z 100% pewnością ponieważ nie liczyłem czasu podczas gry i wbijania leveli. Tak np. z tygrysiej robisz lwią+9 aż do stalki gdzie z zbroi boga smoków+9 dostajesz stalkę +0.

xb4c9CP.png

Opublikowano

Strasznie mi sie podoba serwer .

Tylko jedna rzecz mnie niezmiernie odpycha .

A dokladnie System Monarchy i te "Przywolaj potwory".

Jezeli zuo bedzie organizowane przez team co tydzien , W takim razie po co taka opcja tej osobie ?

Osoba ktora to dostanie przekupi pol serwera i bedzie w nim top 1.

Non-Stop bedzie sobie farmila na co tylko ma ochote , niszczac rynek i wszystko wokol .

Wedlug mnie to nawet jakby mialo byc kontrolowane jest absolutnie nie potrzebne .

Dosc ze moze sie teleportowac gdzie chce itp. Bez przesady z przywolywaniem potworow ...

Rownie dobrze mozecie mu dac komende do itemow , Po co to ?

Edited_1.png

Opublikowano

Na mentala można uzbierać w sumie około 70/80% 15% buty/naszyjnik/zbroja/kolczyki + bonusy za misje w kolekcjonerstwie, abs na dwuręczną działa normalnie.

Większość itemów można zdobyć w grze dropiąc, kupując od innych graczy. Na 3 pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć z 100% pewnością ponieważ nie liczyłem czasu podczas gry i wbijania leveli. Tak np. z tygrysiej robisz lwią+9 aż do stalki gdzie z zbroi boga smoków+9 dostajesz stalkę +0.

Czyli z biologa nie dostajesz na magie nic ? super słyszeć, mam nadzieje że będą wyrównane klasy, a nie Mental lub BM jak na każdym serwie będzie kosić

Opublikowano

Strasznie mi sie podoba serwer .

Tylko jedna rzecz mnie niezmiernie odpycha .

A dokladnie System Monarchy i te "Przywolaj potwory".

Jezeli zuo bedzie organizowane przez team co tydzien , W takim razie po co taka opcja tej osobie ?

Osoba ktora to dostanie przekupi pol serwera i bedzie w nim top 1.

Non-Stop bedzie sobie farmila na co tylko ma ochote , niszczac rynek i wszystko wokol .

Wedlug mnie to nawet jakby mialo byc kontrolowane jest absolutnie nie potrzebne .

Dosc ze moze sie teleportowac gdzie chce itp. Bez przesady z przywolywaniem potworow ...

Rownie dobrze mozecie mu dac komende do itemow , Po co to ?

Aby używać tej opcji - potrzebne są punkty, które zbiera CAŁE królestwo. To gracze wybierają "króla" więc każdy ma wyrównane szanse. Opcja przywołaj potwory tyczy się tylko konkretnej grupy bossów a wszystko jest kontrolowane przez moderatorów w grze jak i administrację. Co z tego wyjdzie - czas pokaże, możliwe że opcja zostanie usunięta, ale o wszelkich propozycjach na temat serwera rozmowy będą prowadzone na forum serwera.

umarł

Opublikowano

Czyli z biologa nie dostajesz na magie nic ? super słyszeć, mam nadzieje że będą wyrównane klasy, a nie Mental lub BM jak na każdym serwie będzie kosić

Proponowalbym najpierw wejsc do gry , Sprawdzic czy nie ma bugow i serwer fajny .

A dopiero potem komus truc dupe na temat wyrowniania klas tak jak jest ZAWSZE .

Najwazniejsze aby serwer byl stabilny , ogarniety i przyjemny z duza iloscia graczy .

A nie to czy padniesz od BMa czy od szamana .

Niech najpierw wyjdzie serwer , potem sie sprawdzi czy jest wszystko wyrownane .

Jak zobaczysz na wlasne oczy to zdecydujesz czy jest wporzadku .

Roznie to jest na "papierze" a w realiach .

~Edit 

Aby używać tej opcji - potrzebne są punkty, które zbiera CAŁE królestwo. To gracze wybierają "króla" więc każdy ma wyrównane szanse. Opcja przywołaj potwory tyczy się tylko konkretnej grupy bossów a wszystko jest kontrolowane przez moderatorów w grze jak i administrację. Co z tego wyjdzie - czas pokaże, możliwe że opcja zostanie usunięta, ale o wszelkich propozycjach na temat serwera rozmowy będą prowadzone na forum serwera.

Wiesz , Kazdy ma rowne szanse .

Ktos przyjdzie z Gildiia zaczna ludzi przekupywac i masz swoje "rowne szanse" .

Tak samo jak w realu , dlaczego to glownie bogaci ludzie zostaja politykami / prezydentami ?

To tylko iluzja , tak naprawde jest inaczej .

Tak czy siak , Nie zalezy mi na tym . 

Nie chce tej pozycji wiec niech bedzie tak jak jest , Poprostu sadze ze ta opcja jest zbedna i niepotrzebna .

Jakbym mial tu grac to aby cos osiagnac , a demotywujace jest to , Ze ktos dzieki temu ze ja zabijam bossy moze respic je sobie w dosc duzych ilosciach o np. 1 w nocy. bo "Chcialem sprawdzic drop" , 

Jeden boss tu , Dwa tam .

Niby nic ale zawsze cos.

Jak gramy to gramy rowno , A nie ze dzieki temu ze ma znajomosci .

Ktos dostaja taka "przewage" .

Rownie dobrze navi mogl dostac bo serwer na niego zaglosowal albo was zna.

Edited_1.png

Opublikowano

Jak nie będzie problemów i bugów to wbije na pewno, szukam czegoś na dłuższą metę i nic ciekawego (nowego) nie ma :(

Opublikowano

Czy w DT występuje niebieska śmierć i ile jest pięter ?

Nie ma niebieskiej śmierci, liczba pieter jest standardowa, jednak DT jest zmodyfikowane.

xb4c9CP.png

Opublikowano

Czy za biologa dostaje się bonusy na magie ? Oraz czy bonusy dają dla każdej klasy coś bo na niektórych serwerach za biologi dostaje się tylko wartość ataku, która klasie magicznej jest zbędna

Opublikowano

Czy za biologa dostaje się bonusy na magie ? Oraz czy bonusy dają dla każdej klasy coś bo na niektórych serwerach za biologi dostaje się tylko wartość ataku, która klasie magicznej jest zbędna

Czasami dostaniesz wartość ataku czasami Inteligencje czy rege PE. Z kolekcjonerstwa można dostać różnego rodzaju bonusy od potworów do poszczególnych ras.

A drop z ripera został w jakiś sposób zmieniony i czy w ogóle coś zostało zmienione w DT ?

Z dropu można zdobyć perły + szkatułkę w której są stalki i bronie na 75.

DT zostało uproszczone, maxymalnie z ubicie ripera czas trawania tego dunga wynosi około 30 minut. 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Wchodzisz na forum i jesteś nastawiony "Nie zagram, bo metin się już znudził" a tu widzisz takie cudo jak Zakrea i od razu chcesz poświęcić temu czas :)

Bardzo dobra robota Administracjo ! :) Podoba mi się interface, pomysły wprowadzone na serwer również a to miejsce teleportacji na Rajdy jest genialne lecz pytanie czy przeteleportuje Nas od razu do Bossa czy na Rajd ? 

Opublikowano

w

Wchodzisz na forum i jesteś nastawiony "Nie zagram, bo metin się już znudził" a tu widzisz takie cudo jak Zakrea i od razu chcesz poświęcić temu czas :)

Bardzo dobra robota Administracjo ! :) Podoba mi się interface, pomysły wprowadzone na serwer również a to miejsce teleportacji na Rajdy jest genialne lecz pytanie czy przeteleportuje Nas od razu do Bossa czy na Rajd ? 

w zależności od dungeona. Jeżeli wchodzisz do Berana masz bossa od razu, jeżeli wchodzisz np. na ścieżkę życia orki, musisz tam się trochę pomęczyć i wybić wszystkie potwory a następnie na końcu mapy pojawia się wódz orków. 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Na każda zbrojkę z +9 potrzeba rybiej ości? a jak nie to co np na 42

do smoczej potrzebne są tylko yangi(150K) jeżeli robimy zbroje z +9 na +9, na zbroję łuska/złota/boga smoków potrzebujemy perłę + ulepszacz + 150K

xb4c9CP.png

Opublikowano

A na mniejszych lvl'ach to skąd mamy te perły zdobyć ? Tylko bossy ?

Dropią z worków rybaka, można zdobyć z "Event Tygodniowy" oraz sklep za punkty rangi. 

Pety kostiumy fryzury z bonusami tylko w is?

Konkursy, eventy, można kupić także od innych graczy.  

xb4c9CP.png

Opublikowano

Dropią z worków rybaka, można zdobyć z "Event Tygodniowy" oraz sklep za punkty rangi. 

Konkursy, eventy, można kupić także od innych graczy.  

Czyli jednym słowem is, a to że od graczy to na każdym serwie :)

Opublikowano

Czyli jednym słowem is, a to że od graczy to na każdym serwie :)

Możesz tak to nazwać :) Jednak eventy na serwerze będą często więc z odrobiną chęci i szczęścia możesz grać bez ISu i mieć wszystko.

Oczywiście możesz kupić kupony SM od innych, jednak tak jak na globalnych serwerach u nas niestety nie kupisz YANG. 

xb4c9CP.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...