Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

z4z0l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko ładnie się prezentuje i zachęca do gry, super prezka ! :) 

Skąd bronie 75 ? 

Riper, metiny 90lvl oraz bossy na 90lvl+

A tak w ogóle data startu jest znana ? i czy macie przygotowane większą reklamę ? 

31 października, godzina 17:00

Z przyjemnością  zawitam na server brakowalo mi  trudnego mediuma ;)

Moje pytanie brzmi  jakie beda bonusy maxymalne ? czy  losowac bedzie mozna slabsze ?

Najlepszym rozwiązaniem bylo by dać  podam przyklad:  

macie maxymalna wartość 15  a minimalną 10 w tym że te  15 dac   do 2 tabel a 3 tabelki na bonus  z wartością 10  mysle ze    w ten sposob  bedzie  lepiej dla nas i dla was  poniewaz  wieksza szansa na  wpadniecie bedzie 10 %  przy czym nawet na bs bedzie   bardzo ciężko  wbić te dobre bonusy  wiem ze to medium  nie do końca medium ... xD  ALE mysle ze takie cos  zachęciło by graczy na server.

Pozdrawiam  bardzo przyjemny server bardzo przyjemna administracja nie znam osobiscie ;) Ale polece gdzie tylko się da ;)  I nie moge sie doczekac do startu :P Powodzenia chłopaki  aby  nie bylo flodów na was 

znajadz dzisiejsze czasy kazdy gimbus sprobuje ze swojego vps-a was walnąć   :P  lub jakies kozaki z bot neta.  Jeszcze raz pozdrawiam  i czekam na start.. :)    

Jeszcze jedno .. :PZ przyjemnością  zawitam na server brakowalo mi  trudnego mediuma ;)

Moje pytanie brzmi  jakie beda bonusy maxymalne ? czy  losowac bedzie mozna slabsze ?

Najlepszym rozwiązaniem bylo by dać  podam przyklad:  

macie maxymalna wartość 15  a minimalną 10 w tym że te  15 dac   do 2 tabel a 3 tabelki na bonus  z wartością 10  mysle ze    w ten sposob  bedzie  lepiej dla nas i dla was  poniewaz  wieksza szansa na  wpadniecie bedzie 10 %  przy czym nawet na bs bedzie   bardzo ciężko  wbić te dobre bonusy  wiem ze to medium  nie do końca medium ... xD  ALE mysle ze takie cos  zachęciło by graczy na server.

Wartość bonusów została zwiększona i występują od 2 do 3 wartości. 

Niektóre maxymalne wartości wchodza częściej niektóre rzadziej, spowodowane jest to tym, że zaczarowania są dostępne u handlarzy oraz dropią z moobów w sporych ilościach. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są 2 rodzaje petów jedno do pvp jedno do pvm.

Każdy pet ma inne bonusy. 

Nie pracowales czasem kiedyś  z Arymanem ? przy  Ahrimani ? Najlepszym hardem ever <3 ?  I mial najlepsze skille 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

A tak w ogóle jakim cudem jest już tyle wejść na stronę główną, ustawiliście tak specjalnie czy rely tyle jest ? bo przecież żadnej lepszej reklamy nie macie, by aż tyle osłon było. 

xD 

Opublikowano

A tak w ogóle jakim cudem jest już tyle wejść na stronę główną, ustawiliście tak specjalnie czy rely tyle jest ? bo przecież żadnej lepszej reklamy nie macie, by aż tyle osłon było. 

Jeżeli mają 800 likeów na FP to muszą jakąś reklamę mieć poza tym widać, że serwer jest robiony długo.

Opublikowano

Jeżeli mają 800 likeów na FP to muszą jakąś reklamę mieć poza tym widać, że serwer jest robiony długo.

Może i jest to 800 lajków ale zauważ że aktywność jest dosyć słaba pod każdym postem jest 6-8 like. Także strasznie mało aktywność. Nie jestem przekonany, ale wydaje mi się że ten serwer kiedyś startował, ale coś nie pykło i teraz startuje ponownie. 

xD 

Opublikowano

W koncu nowy serwer,ktory nie jest gotowcem <3

Niestety nie zagram,poniewaz ostatnio brakuje mi czasu natomiast zycze powodzenia przy starcie jak i dalszym rozwoju serwera.

sygnatura2lg.png
Opublikowano

Może i jest to 800 lajków ale zauważ że aktywność jest dosyć słaba pod każdym postem jest 6-8 like. Także strasznie mało aktywność. Nie jestem przekonany, ale wydaje mi się że ten serwer kiedyś startował, ale coś nie pykło i teraz startuje ponownie. 

Już tłumaczę - projekt tworzymy od kilku miesięcy. Podczas podpięcia przez cloudflare - nasza strona tworzyła dwa zapytania przez co tworzyły się dwa wpisy do bazy danych - ten licznik został już wyzerowany, nie powinno być żadnego problemu. 

PS. co nie zmienia faktu, że na stronie było ponad 50 tysięcy odwiedził w poprawny sposób zarejestrowanych ;) 

umarł

Opublikowano

Są 2 rodzaje petów jedno do pvp jedno do pvm.

Każdy pet ma inne bonusy. 

Ok. A jakie bonusy mają te pety ? 

Kostiumy też są podzielone na pvp i pvm ?

Opublikowano

Ok. A jakie bonusy mają te pety ? 

Kostiumy też są podzielone na pvp i pvm ?

To tak ognisty feniks dodaje: PŻ+Krytyk+Potwory, Bao Bao Blok+PZ+Potwory, Lodowy Feniks PŻ+Szybkosc Zaklec+Ludzie, Azrael PŻ +Ludzie+Krytyczne, 

Knudd PŻ+Śrd+Krytyk, Knuuda PŻ+Przeszywajace+Wartośc Ataku, Leonidas PŻ+Ludzie+Przeszywka, Boczuś ludzie+PŻ+Odp. Magia. 

Kostiumy mają tylko i wyłącznie 1.5KHP - nie są podzielone na pvm/pvp ale na łatwo dostępne w grze i unikalne tj. do wygrania tylko z eventów oraz kostiumy moderatora. 

xb4c9CP.png

Opublikowano

usun bsa 

Bs w tych czasach jest bardzo powszechny, więc nawet jeżeli nie będzie on wgrany do klienta, to gracze wgrają go sobie sami. 

Planujecie w późniejszym okresie przejść na pliki Suorce ? bo wiadomo więcej Stron w EQ etc, zawsze się przyda. 

xD 

Opublikowano

Bs w tych czasach jest bardzo powszechny, więc nawet jeżeli nie będzie on wgrany do klienta, to gracze wgrają go sobie sami. 

Planujecie w późniejszym okresie przejść na pliki Suorce ? bo wiadomo więcej Stron w EQ etc, zawsze się przyda. 

Zaczęliśmy tworzyć klienta gry bazując jeszcze na "Starych technologiach" i postanowiliśmy, że to damy na start serwer. 

Nie jest powiedziane, że nie przerzucimy sie na source jednak na razie zostajemy przy tym co mamy. ;)

Nie pracowales czasem kiedyś  z Arymanem ? przy  Ahrimani ? Najlepszym hardem ever  <3 ?  I mial najlepsze skille 

Nie pracowałem z Arymanem ale grałem na tym serwerze i wiem o czym mówisz :) 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Wkońcu się doczekałem serwer godny polecenia ze względu na z4z0l-a. Zna się się na rzeczy i w ogóle dobry z niego człowiek zawsze stara się pomóc jak tylko może. Życzę powodzenia i napewno zagram.

Opublikowano

Skąd KU, bo nie doczytałem? Bardzo dobry pomysł z tym sklepem za punkty rangi, pogratulować.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ciekawy pomysł z wytwarzaniem KD. Ile % na wejście KD do itemków?

Około 85% 

Skąd KU, bo nie doczytałem? Bardzo dobry pomysł z tym sklepem za punkty rangi, pogratulować.

Metiny w ilości od 4-8 ksiąg. 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Wygląda strasznie fajnie, + nowości :) Jedyne co bym zmienił to ostatni set zbroi i broni bo wygląda słabiutko ;d Czekam na start, mam nadzieje że wszystko wypali, będzie sporo graczy i serwer trochę postoi :D I ten bronie na 1 lvl też masakra, lepiej jakby wyglądały oryginalnie ;d

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Po prezentacji i rozmowach na TS'ie z Administratorem mogę śmiało stwierdzić, że wkładają swoje serce i czas w Serwer. Systemy, które są na serwerze przyciągają uwagę. 

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko czy reklamy jakieś macie? 

Zapowiedzi stworzone zostały przez Weezy, BigMen, Fallgord i Mateo również dogadujemy się z aktualnie z jeszcze jednym zapowiedź od niego w czwartek zobaczycie :) 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Zapowiedzi stworzone zostały przez Weezy, BigMen, Fallgord i Mateo również dogadujemy się z aktualnie z jeszcze jednym zapowiedź od niego w czwartek zobaczycie :) 

To taka trochę uboga ta reklama, ale zawsze coś. Będą oni prowadzić serię, czy tylko zapowiedzi?

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...