Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

z4z0l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej polecam, raz że sumiennie serwer zrobiony bo to widać, dwa że administracja się interesuje już przed startem co daje wielki+, a trzy główny administrator jest bardzo uczciwy :)

Zapraszam:

Dostałeś kase za nagranie reklamy na YT i teraz będziesz chwalił wszystko jakie to jest z*******e..

jesteś sprzedajny sprzedawczyku

nQ :)

NIE POLECAM SERWERA PONIEWAŻ JUŻKIEDYŚ BYŁ I PADŁ PO 2 DNIACH BODAJŻE

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostałeś kase za nagranie reklamy na YT i teraz będziesz chwalił wszystko jakie to jest z*******e..

XDDDDDDDDDDDDD

Kiedy mozna spodziewac sie klienta?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Serwer kiedyś miał startować, ale jednak przesuneli start na dalszy termin, on nie był przez 1 minute nawet, a ty piszesz, że padł po 2 dnaich...

Opublikowano

Mam pytanie bo dużo tu będzie pewnie ulepszania chodzi tez o zbroje i moje pytanie jest takie w jaki sposób można zdobyć magiczny metal i jaki jest wg % na ulepszanie od +6

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Z tego co na razie widziałem: 

-Weezy

-Adaś

-Mateox

-Bigmen

Więc widać że zapowiada się coś dobrego.

noo, reklama prze luj, nie ma co.. xD

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Czekam na start, a i nie opłaca się kupować reklamy u youtuberow, no chyba że jedynie sprawdzonych np wallander, te inne gowna praktycznie nic na serwer nie wprowadzają.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Nooo, serwer godny polecenia. Serwer robiony dłuższy czas, przy czym z pewnością wszystkie, a przynajmniej większość większych bugów została poprawiona i naprawiona. Tak więc nie pozostało mi nic tylko polecić, pewnie sam pobiorę clienta i zobaczymy jak to w grze będzie wyglądać. Jeszcze raz polecam i widzimy się w grze ^^

Aa i PS. Kiedyś wpadnę tam do Ciebie i pójdziemy na "soczek" :D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Nie doczytalem , jakie sa raty serwera i w ile mniej wiecej mozna wbic max lvl ? z gory dzieki ;)

Raty są dopasowane jak na serwer medium. Jednak co do czasu wbicia max poziomu to zbyt ogólne pytanie, ponieważ ludzie różnie expią, różnie poświęcają swój czas i zaangażowanie w grę oraz jest to też zależne od rasy. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Będzie jakaś reklama oprócz tych syfiastych youtuberów typu mateo weezy kirek keiusek co kończą serie po dwóch odcinkach, bardzo mało wyświetlen w porównaniu do widzów, ponad połowa łapek od youtuberów i większość to prezentacje?

Opublikowano

Będzie jakaś reklama oprócz tych syfiastych youtuberów typu mateo weezy kirek keiusek co kończą serie po dwóch odcinkach, bardzo mało wyświetlen w porównaniu do widzów, ponad połowa łapek od youtuberów i większość to prezentacje?

Ja p******e. Wystarczającą reklamą jest zainteresowanie serwerem na forum. Widzę, że większość teraz osób, patrzy no jest dużo youtuberów jest dobra reklama, śmieszne podejście, w dużej ilości przypadków nie którzy youtuberzy zniechęcają niż zapraszają.

Opublikowano

Trochę straszą mnie te systemy.. chodzi mi o ewentualne bugi.. oby ich nie było. Zresztą z4z0l i reszta na pewno

się postarali o "bezpieczenstwo" tych systemow.

Na 1oo% wbiję!

Opublikowano

Trochę straszą mnie te systemy.. chodzi mi o ewentualne bugi.. oby ich nie było. Zresztą z4z0l i reszta na pewno

się postarali o "bezpieczenstwo" tych systemow.

Na 1oo% wbiję!

Systemy testowaliśmy podczas beta testów jako takie błędy wynikające z nich zostały usnięte ale wiadomo, człowiek nie maszyna wszystkiego nie wykryje. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Co jest od 2 dni  czekam na odp na emailu zeby przyszlo mi potwierdzenie zalozenia konta na forum  mogl byl mi w ACP   aktywowac konto  powaznie 2 dni czekam  poczte mam na o2 

nick na forum  Sasori

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

500 godzin - upływa tylko gdy założone

Nie wiem skąd masz takie informacje. Pieczęcie ze sklepu za punkty rangi są dostępne na 25 minut. 

umarł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...