Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy RevoGuild - autorski system gildii - tab, ranking, komendy administratora i wiele, wiele więcej!

Karolek :3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, ale można się wylogować jak ktoś nas "bije" :P

Zaskoczony. Nie ma tu żadnego backdoora? Bo wątpie, żeby ktoś za free udostępnił plugin, który można sprzedac za 100zł +

Kto Ci teraz kupi taki plugin, jak w sieci tego pełno + jeszcze ludzie kod źródłowy podają...

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaskoczony. Nie ma tu żadnego backdoora? Bo wątpie, żeby ktoś za free udostępnił plugin, który można sprzedac za 100zł +

Zarobienie na gildiach 6k mi wystarczy, a uczucie gdy Ci gratuluje pluginu - bezcenne :)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

@up, co miales z matematyki?

Przypuśćmy, w gildii jest 2 graczy z rankingem 2000.

2k+2k=4k/2 czlonkow = 2k rankingu sr gildii

W gildii jest 30 graczy z rankingem 1900

1900 x 30 = 57000 / 30 czlonkow = 1900 rankingu sr gildii

Wniosek:

Nie ilosc graczy mowi o sr rankingu gildii, ale ich pkt.

cii nie rozkminiłem to ze tego ukosnika uzyłes jako znaku dzielenia :#

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

cii nie rozkminiłem to ze tego ukosnika uzyłes jako znaku dzielenia :#

Spoko, mój błąd.

Opublikowano

Wgrałem plugin ustawiłem config i  jak sprawdzam list pl to revoguild jest na czerowo i plugin nie dziala o co chodzi ?

Czy ja do k***y nędzy jestem wróżką?! Wskoczę Ci w konsolę i skopiuję sobie logi, bo Tobie się nawet nie chce pomyśleć?

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Jeśli nie działa to musi wygenerować logi, albo Ty nie potrafisz ich znaleźć. Tyle w temacie.

Opublikowano

Tylko, że ja nie mam zadnych logów dot. pluginy po prostu nic i plugin nie dziala.

Spróbuj w ogóle włączyć plugin.

W konfiguracji:

enable: true

(domyślnie jest false)

Opublikowano

Jest info! Poprawiłem taba! Jeszcze tylko milion rzeczy do poprawki :G

Opublikowano

Nwm czemu, ale tab mi nie dziala. Mam ustawiony i tab i plugin w configu na true, skopiowalem Twoj przykladowy TAB i nie dziala. ;_;

Jeszcze jak wpisuje /ranking wyskakuje "An internal error occurred while attempting to perform this command", a jak wpisuje /ranking <swojnick> wyskakuje, ze gracz jest offline... ;_;

Opublikowano

@SorminAttack, jak mi wyślesz logi to dorzuć mi też pizzę. Może od jej jedzenia stanę się wróżką i nie będę musiał patrzeć logi żeby coś naprawić :)

Jeżeli nie ma, to mógłbyś dodać chat dla gildii i sojuszy.

Dodam, dzięki za przypomnienie ;)

@topic - jestem już na półmetku optymalizacji. Tab działa jak należy, wszystko działa już w miarę wydajnie. Dodałem komendy dla administratora dot. rankingu, oraz komendę /ga setcub, która przenosi cuboid gildii. Jutro dodam support banów od Essentials i myślę, że na 1 listopada będzie wersja 0.3.1 :)

Opublikowano

@up, czekamy.

Trochę pospamowałem wcześniej co możesz dorzucić i możesz to "uwzględnić" w wersji "0.3.1" :D

Opublikowano

Dodałem antylogut, kilka komend, i nadal działam z optymalizacją. Jeszcze jakieś pomysły? :D

Opublikowano

To do:

Dodanie moderatów(mistrzów gildii, będą oni mogli przedłużać, powiększać cuboida  dodawać oraz wyrzucać graczy z gildii)

Inne itemki na gildie dla graczy z uprawnieniem revoguild.vip

Banowanie gildii, zamiast smoczego jaja dać ender crystal.

Zmienienie minusowego rankingu, aktualnie jest bezsensowny, oraz łatwo jest wbijać topkę :(

(Po zabiciu gracza, gdy mamy 2000 rankingu a on 1000 zabójca dostaje ranking na - a zabity na +)

<< Jeszcze coś możne dopisze >>

Opublikowano

Dodałem antylogut, kilka komend, i nadal działam z optymalizacją. Jeszcze jakieś pomysły? :D

> Ulepszenie uprawnień, żeby można było dodawać "-" przed nimi, jakoś to się gryzie wszystko ;
> Dodanie w configu itemów dla np. vip'a + oczywiście permissja ;
> /g ustawdom i /g skarbiec, zrób żeby działalo tylko na naszym cuboidzie, a /g dom wszedzie oprcz na wrogiej gildii ;
> Gildie można założyć tylko 500 kratek od spawna, najlepiej z configem ;
> Ulepszenie rankingu, tzn.wgranie anty logouta, zaliczanie śmierci np. przez upadek, zoombie itd. 

Moj poprzedni post.

Opublikowano

To do:

Dodanie moderatów(mistrzów gildii, będą oni mogli przedłużać, powiększać cuboida  dodawać oraz wyrzucać graczy z gildii)

Inne itemki na gildie dla graczy z uprawnieniem revoguild.vip

Banowanie gildii, zamiast smoczego jaja dać ender crystal.

Zmienienie minusowego rankingu, aktualnie jest bezsensowny, oraz łatwo jest wbijać topkę :(

(Po zabiciu gracza, gdy mamy 2000 rankingu a on 1000 zabójca dostaje ranking na - a zabity na +)

<< Jeszcze coś możne dopisze >>

Przecież w configu masz wzór na ranking, aż tak bardzo Ci się nie chce? ;>

Zamiast mistrzów jest lider

Jajka nie zmienię na endercrytal

Opublikowano

@up podaj logi ;) obstawiam ze masz useuuid na false, a jako że nie chce ci się czytać tematu to nie wiesz ze jak się nie ma 1.7.9 to się ustawia na false

Opublikowano

Fajny plugin, jako że ostatnio powstało dużo pluginów na gildie ten się wyróżnia, mam nadzieję że nie ma tam cuboidów z wg. Oraz chciałbym prosić o link do githuba.

Opublikowano

@up czytaj temat a nie nabijaj posty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...