Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy RevoGuild - autorski system gildii - tab, ranking, komendy administratora i wiele, wiele więcej!

Karolek :3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@HardStyl3r_PL, przecież na githubie jest ;) cofnie opiszę dziś jak wrócę ze szkoły

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Wrzucę w dekompiler, nie możesz opisać tych rzeczy z configu już dziś?

Może wgram na serwer. :-)

Na githubie jest src pluginu :P

@topic Świetny plugin, na pewno użyje.  Jak dodasz komendę /g efekt to już w ogóle miazga :) 

Opublikowano

Na githubie jest src pluginu :P

@topic Świetny plugin, na pewno użyje.  Jak dodasz komendę /g efekt to już w ogóle miazga :)

Dzięki ;) Tak jak pisałem, dodam ale wpierw muszę skupić się na wydajności ;)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

East/Karolek itd :D Zaje*sta robota.
Ten plugin będzie wykorzystany przez mnóstwo serwerów!
Jeszcze trochę go dopracować i lepsze niż Factions!

ODCHODZE!

Opublikowano

Nie no supcio tylko jak działa ta funkcja z przejmowaniem gildii?

Tak jak na "skafie" z tym, że zamiast krystzału jest smocze jajo

Opublikowano

Screen nie działa.

Opublikowano

Wiem, zapomniałem dać zamiany na kolory :c W nowym buildzie już będą ;)

Opublikowano

dzis/jutro. Zamiast & uzyj §, powinno działać.

Opublikowano

@karolek :3

GZ hard xD

Dodaj jeszcze komendę /g ban <gildia> <powod>

i będzie spoczko.

Tu mam dylemat bo nie wiem czy robić własny system banów czy podpiąć sie pod inne pluginy ;)

Opublikowano

Znalazlem blad, otoz jak sie nada po kolei permissje, czyli rg.cmd.user.blabla itd. to permissje nie dzialaja, dzialaja tylko wtedy jak sie da rg.cmd.user, ale wtedy np. jak chce jakas permissje wykluczyc np. rg.cmd.user.home ( z minusem ) to dziala i tak...

Dodaj, zeby komendy /g skarbiec nie mozna bylo uzywac poza naszym cuboidem.

Opublikowano

OK przetestowalem calkowicie plugin i moje sugestie/prosby, jezeli komus sie to nie spodoba to moglbys przerobic plugin i wyslac i na priv, tak bardzo bym prosiL :D

> itemy na zalozenie dla vipa

> minusowanie permissji, bo bez rg.cmd.user nic nie dziala

> g skarbiec tylko na terenie gildii

> usprawnienie systemu rankingu, poniewaz nie ma anty logouta, a samemu nie ma sensu wgrywac, bo wtedy bedzie sie gryzlo z systeme pluginu revo, wprowadzenie tez chociaz zgonu przez srodowisko w przypadku zgonu przez zombie, upadek etc.

> naprawienie message w configu dot. rankingu, nie dziala np. gracz zostal zabity przez

Wielkie dzieki jezeli uda ci sie to zrobic :P

Btw. Jak cos mam juz swoj cfg i lang tego pluginu wiec jakbys mogl napisac, jezeli cos bd w nich zmienial

Opublikowano

Ok, rg.cmd.user zmienię rg.cmd.user.main ;)
G skarbiec na terenie gildii -> opcja w configu będzie

Jeśli jest zgon nie przez gracza to i tak nam dodaje śmierć ;)

Co do tego message z cfg, wiem, czeski błąd ;p

Opublikowano

OK, będzie git :P

Będę spoglądał czasem na githuba.

A co z tym systemem anty logout?

Bo przeciez jak sie podczepi inny plugin to wtedy jak ktos sie wyloguje to smierci nie zalicza.

A jak juz bylby taki anty logout to jakis rozbudowany, komenda /logout etc. :P

Opublikowano

zrób bez msql

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...