Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu [Dedyk] [Easy]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze, tak bywa ale pewnych rzeczy nie zmienisz.

Co do skończenia, grasz na innych serwerach a nawet nie wiesz ile niektorzy admini mieli wczesniej serwerow ( ile im padlo ile olali)

Lecz widzisz jedno: Nick admina ktory zostal zmieniony kilka razy? ja bynajmiej przyznalem sie do bledow i napisalem sam ze olalem serwer z pewnych powodow.

Nie zamierzam uciekac od tego co bylo a bardziej mnie śmieszy ocena niektorych graczy bo update robilem ciagle ile sie dalo, ale po co widziec to co ktos robil? Lepiej pierdolic o tym czego ktos nie zrobil.. Inaczej (zachcianek kazdego gracza) bo jak pewnego dnia odpowiedzialem jednemu na ts ze nie zwieksze dropu to przestala grac jego gildia bo wmowił im ze zamykam serwer za jakis czas a jak widać serwer dalej stoi..

pozdrawiam.

I tu bym sie klocil, bo gralem na Metinku od jego startu, wbilem max (wowczas) lvl, zrobilem max eq, mialem wszystkiego az za duzo, ale nie mozna sie Ciebie bylo doprosic i zrobienie balansu postaci, od praktycznie poczatku pisailsmy o zbugowanych dungach - ciagle bylko tylko powtarzane "zrobie, zrobie, bedzie na dniach" i tak w nieskonczonosc. Jak ludzie zaczeli uciekac (w tym cala moja gildia, jedna z liczniejszych i istniejacych od poczatku servera) to zaczales cos dzialac. Bez kitu, po wbiciu max lvla szamanka smok moglem najwyzej poglaskac ludzi majacych o polowe slabsze eq ode mnie a oni mnie mieli na skille. Byles tego swiadomy i nie robiles nic. I takim ze to traktowaniem servera zniecheciles mnie osobiscie do wbijania na swoje projekty, niestety. moze i przyznales sie do bledow jak jzu server umarl, ale co z tego? Troche za pozno, skoro wszyscy ciagle Ci powtarzalismy co jest nie tak a i tak nic nie zostalo zrobione. Wydawales mi sie byc nawet spoko gosciem, miales mase pomyslow, ale "wyszlo jak zawsze".

Powodzenia z moyesem, moze tym razem nei skonczu jak poprzednie servery.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tu bym sie klocil, bo gralem na Metinku od jego startu, wbilem max (wowczas) lvl, zrobilem max eq, mialem wszystkiego az za duzo, ale nie mozna sie Ciebie bylo doprosic i zrobienie balansu postaci, od praktycznie poczatku pisailsmy o zbugowanych dungach - ciagle bylko tylko powtarzane "zrobie, zrobie, bedzie na dniach" i tak w nieskonczonosc. Jak ludzie zaczeli uciekac (w tym cala moja gildia, jedna z liczniejszych i istniejacych od poczatku servera) to zaczales cos dzialac. Bez kitu, po wbiciu max lvla szamanka smok moglem najwyzej poglaskac ludzi majacych o polowe slabsze eq ode mnie a oni mnie mieli na skille. Byles tego swiadomy i nie robiles nic. I takim ze to traktowaniem servera zniecheciles mnie osobiscie do wbijania na swoje projekty, niestety. moze i przyznales sie do bledow jak jzu server umarl, ale co z tego? Troche za pozno, skoro wszyscy ciagle Ci powtarzalismy co jest nie tak a i tak nic nie zostalo zrobione. Wydawales mi sie byc nawet spoko gosciem, miales mase pomyslow, ale "wyszlo jak zawsze".

Powodzenia z moyesem, moze tym razem nei skonczu jak poprzednie servery.

to także wyjaśniłem.

zresztą jakie to ma/miało znaczenie? są na mpc pewne osoby nie bede wymienial co zmieniają serwery jak rekawiczki.

a nawet pisza historie wyssane z palca.

zreszta bez tlumaczenia, robic robic robic a wakacje byly.

sam podkreśliłeś "do wbijania na twoje serwery" co to oznacza? ze jestes graczem bez przyslosci bo pograsz max 7 dni :P

bez spin, bez sapow koncze.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dobrze, tak bywa ale pewnych rzeczy nie zmienisz.

Co do skończenia, grasz na innych serwerach a nawet nie wiesz ile niektorzy admini mieli wczesniej serwerow ( ile im padlo ile olali)

Lecz widzisz jedno: Nick admina ktory zostal zmieniony kilka razy? ja bynajmiej przyznalem sie do bledow i napisalem sam ze olalem serwer z pewnych powodow.

Nie zamierzam uciekac od tego co bylo a bardziej mnie śmieszy ocena niektorych graczy bo update robilem ciagle ile sie dalo, ale po co widziec to co ktos robil? Lepiej pierdolic o tym czego ktos nie zrobil.. Inaczej (zachcianek kazdego gracza) bo jak pewnego dnia odpowiedzialem jednemu na ts ze nie zwieksze dropu to przestala grac jego gildia bo wmowił im ze zamykam serwer za jakis czas a jak widać serwer dalej stoi..

pozdrawiam.

Robiłeś update do pewnego czasu, jak już z serwerem było coraz gorzej to po prostu olewałeś serwer i brałeś się za drugi, Metinek.eu jak i Amerion upadły i zanim walczyć o te zajebist* serwery to poddałeś się i robisz kolejny.

Nie powiem, bo dobre masz pomysły na serwer, ale brak Ci chyba motywacji, bo jak coś dzieje się nie tak z serwerem to próbujesz niby go uratować, ale bez skutku i bierzesz się za kolejny projekt.

A z tymi zachciankami graczy to sam jesteś tego winny, nigdy  nie dogodzisz każdemu graczowi, bo każdy by chciał stworzyć swój własny serwer kosztem innych osób, ale jakoś inni potrafią znaleźć złoty środek i utrzymać chociażby 600 graczy + i jakoś każdy grający na danym serwerze jest zadowolony.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

to także wyjaśniłem.

zresztą jakie to ma/miało znaczenie? są na mpc pewne osoby nie bede wymienial co zmieniają serwery jak rekawiczki.

a nawet pisza historie wyssane z palca.

zreszta bez tlumaczenia, robic robic robic a wakacje byly.

sam podkreśliłeś "do wbijania na twoje serwery" co to oznacza? ze jestes graczem bez przyslosci bo pograsz max 7 dni :P

bez spin, bez sapow koncze.

No coz, nie znasz mnie to nie wiesz ile gdzie gram :) Jesli sie gra nie nudzi to siedze na servie i pol roku. Na metinku spedzilem sporo czasu i nie mowie, by byl on zmarnowany, ale wszystko co sie stalo jest niestety Twoja wina. A znaczenie to ma, bo skoro przy swoim debiucie zaniedbales server to zrobiles zle pierwsze wrazenie, a je "zrobic mozna tylko raz". Na moyesie nie gram, moge sie mylic, ale tez widze Twoje posty typu "spokojnie, zrobimy, narazie nie ma na to czasu, sa wazniejsze rzeczy" - i czuje sie jakbym mial deja vu ^_^

Takze ponownie powodzenia z moyesem, moze odbudujesz reputacje po metinku :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Widzę kilka nowości, które mi się spodobały. Wbijam na pełnej piź*** ;)

//

Opublikowano

Czyli Sielu mam rozumiec ze serwer olales calkowicie nie bedzie zadnych update eventow itp jak padnie to padnie tak ?

Nie koniecznie zrozumiałeś. Napisałem że tak było gdy jeszcze serwer miał sporo graczy, paść nie padnie dopóki będę z true współpracował więc nie ma się co martwić bo działać będzie.

Co do rozwoju także pisałem że może przyjść ta chwila i się odnowi metinka.

Ale nic nie obiecuję na chwile obecną mam bardzo mało czasu na cokolwiek. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ehhh.. Chętnie bym tu zagrał.. Jako trzeci 220 wbiłem, te prawie 20h expa non-stop.

Gdyby był reset, dla mnie jeden z lepszych serverów easy. ;) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Ehhh.. Chętnie bym tu zagrał.. Jako trzeci 220 wbiłem, te prawie 20h expa non-stop.

Gdyby był reset, dla mnie jeden z lepszych serverów easy. ;)

Byl dobry, gralo sie fajnie ;) Niestety zbyt dlugo Sielu zwlekal z poprawkami, naprawami i sluchaniem sie graczy co trzeba zrobic... Potem niby cos sie dzialo, ale szybko server sie skonczyl. Gdyby byl ogarniety restart nie ukrywam, ze byc moze tez bym wbil ;)

Pozdrowienia od LEGACY - jesli ktos pamieta zapraszam na pw ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Byl dobry, gralo sie fajnie ;) Niestety zbyt dlugo Sielu zwlekal z poprawkami, naprawami i sluchaniem sie graczy co trzeba zrobic... Potem niby cos sie dzialo, ale szybko server sie skonczyl. Gdyby byl ogarniety restart nie ukrywam, ze byc moze tez bym wbil ;)

Dokładnie tak, no i reklamy brakowało. 

Sielu, rób reset. Reklamę, i elegancki server będzie. A nie, to co teraz wychodzi.. :v 

2e6ftab.png

Opublikowano

Dokładnie tak, no i reklamy brakowało. 

Sielu, rób reset. Reklamę, i elegancki server będzie. A nie, to co teraz wychodzi.. :v 

Jak startowal Metinek to reklama nie byla jeszcze glowna zaleta serverow :P Tutaj bez wiekszej reklamy gralo po 800 ludzi i gralo sie naprawde dobrze, gdyby nie ta olewka Siela na poczatku to server moglby i do teraz "zyc". Przyznal sie do bledu, byc moze zreflektowal, ale to juz za pozno...

@Sielu smialo, sprobuj od nowa, moze tym razem sie uda ;-) (tylko nie rob jak z Moyesem..)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Co da reklama? Sielu robi dobre serwery, nie powiem, ale po prostu nie umie ich prowadzic z tego co zauważyłem. Przecież moy*s tak samo, miał bardzo dobrą reklamę miał +-1k - 1.5k graczy i jak skończył? Też umarł, teraz kto inny go zreaktywował.

@ Będzie reaktywacja metinka?

Opublikowano

Jak startowal Metinek to reklama nie byla jeszcze glowna zaleta serverow :P Tutaj bez wiekszej reklamy gralo po 800 ludzi i gralo sie naprawde dobrze, gdyby nie ta olewka Siela na poczatku to server moglby i do teraz "zyc". Przyznal sie do bledu, byc moze zreflektowal, ale to juz za pozno...

@Sielu smialo, sprobuj od nowa, moze tym razem sie uda ;-) (tylko nie rob jak z Moyesem..)

Wiem, bo grałem od początku. :v 

Sieeluu, zepnij poslady i bierz się za metinka! ;) 

Co da reklama? Sielu robi dobre serwery, nie powiem, ale po prostu nie umie ich prowadzic z tego co zauważyłem. Przecież moy*s tak samo, miał bardzo dobrą reklamę miał +-1k - 1.5k graczy i jak skończył? Też umarł, teraz kto inny go zreaktywował.

@ Będzie reaktywacja metinka?

No cóż. To że robi dobre, to chyba większosc wie. No cóż, nic nie zrobisz. 

Fajnie by było, gdyby była. Fajne wojenki tam były! 

Pozdrawiam, byłem jednym z liderów FightOrDie! :D 

2e6ftab.png

Opublikowano

Myślę, że reaktywacja serwera byłaby bardzo dobrym pomysłem, ale przydałaby się oprócz tego dobra reklama, forum i oczywiście ktoś to by się zajmował tym serwerem :).

Opublikowano

Jako sponsor uważam iż pomysł jest dobry z reaktywacją, oczywiście kto mnie zna, wie że reklamę zorganizuję taką jaką będę mógł :)

Teraz tylko Siela przekonać i zobaczymy :)

Na serwer zapraszam,stoi już sporo czasu ,chodź inna kwestia w jakiej kondycji online :D

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Jako sponsor uważam iż pomysł jest dobry z reaktywacją, oczywiście kto mnie zna, wie że reklamę zorganizuję taką jaką będę mógł :)

Teraz tylko Siela przekonać i zobaczymy :)

Na serwer zapraszam,stoi już sporo czasu ,chodź inna kwestia w jakiej kondycji online :D

Pozdrawiam

True!

No to kmincie rekatywacje metinka, bez zadnych dodatkow, z poprawionymi bugami i balansem klas - wbijemy na pewno :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Pozdrawiam Stylowy gildia LEGACY (Najlepsze chwile serwera z ta gildia ) :D

Opublikowano

Sielu fajnie  by bylo gdybys zrobil rework serwera, odnowil reklame, a nawet niektórzy youtuberzy sami beda chcieli nagrywac.

Opublikowano

szkoda ze serwer jest off.

chętnie bym zagrał bo zrobił wrażenie po samej prezce a mało który tak potrafi oczarować.

Jeżeli byl by rework chętni bym zawitał i pograł :>.

powodzenia oby wypaliło.

mojasygnan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...